29 Δεκεμβρίου 2011

Δεν δίνει ο Νικητιάδης τα ιαματικά της Φθιώτιδας στην Αυτοδιοίκηση!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πάτωσε το ΠΑΣΟΚ και μυαλό δεν έβαλαν τα στελέχη και οι υπουργοί του.
Ιδιαίτερα προκλητικός και θρασύς εμφανίζεται ο υφυπουργός τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ρουσφετολογικά «χάρισε» στον βουλευτή Κορινθίας Πάνο Μπεγλίτη τα ιαματικά του Λουτρακίου αλλα και όσα αλλα υπάρχουν στο Νόμο Κορινθίας, στους αντιστοίχους Δήμους.

Αντίθετα ο κ. Νικητιάδης εξαιρεί τη Φθιώτιδα από παρόμοια διαδικασία ενώ παραχωρεί στην Τ.Α.και τα ιαματικά της Βοιωτίας ,τόπος καταγωγής του περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά και άλλων πολιτικών προσώπων του ΠΑΣΟΚ, όχι όμως και της Φθιώτιδας!

Κρίμα που η Φθιώτιδα δεν έχει έναν Μπεγλίτη….
Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο κεντρικό δελτιο του ΛΑΜΙΑFM-1 η πρώην Υπουργός και βουλευτής Φθιωτιδας του ΠΑΣΟΚ[.....]

Κατερίνα Μπατζελη και εξήγησε ότι διαφωνεί κάθετα γιατι ο αρμόδιος υφυπουργός εφαρμόζει δυο μέτρα και δύο σταθμά.
Μάλιστα όπως ανέφερε, η κα Μπατζελη επικοινώνησε με τον κ. Νικητιάδη ο οποίος της εξήγησε ότι ο Δήμαρχος Λουτρακίου είχε έτοιμη επιχειρησιακή πρόταση!
(Δεν έγινε γνωστό όμως αν παρόμοια επαρκή επιχειρησιακή πρόταση είχαν και οι άλλοι Δήμοι της Κορινθίας ή της Βοιωτίας κ.α.).
Όπως ανεφερε η κα Μπατζελη είναι στο χέρι των δημάρχων της Φθιώτιδας, όπως του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά, του Δημάρχου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Βαγγέλη Τετριμίδα και των άλλων δημάρχων που έχουν στους Δήμους τους ιαματικές πηγές να καταθέσουν όσο γίνεται πιο σύντομα , ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες επιχειρησιακές μελέτες και στη συνεχεία να διεκδικήσουν την παραχώρηση των ιαματικών που ανήκουν έως τώρα στην Ε.Τ.Α. και θα μεταβιβασθούν στο φορέα αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας.

Το θέμα αυτο θα απασχολήσει σύσκεψη των Δημάρχων της Περιφέρειας στα πλαίσια της ΠΕΔ Σ.Ε.και αναμένεται να διατυπωθούν έντονες αντιδράσεις για την τακτική του Υπουργείου Τουρισμού και προσωπικά του υφουπουργού Γιώργου Νηκιτιάδη.

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: