15 Δεκεμβρίου 2011

Κινηματογραφική ληστεία στα Καμένα Βούρλα με Καλάσνικοφ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Λήστευαν το ένα μαγαζί μετά το άλλο πυροβολώντας και σκορπώντας τον πανικό ..

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στα Καμένα Βούρλα με τους δύο κουκουλοφόρους να σκορπούν τον πανικό σε καταστηματάρχες, πελάτες και περαστικούς, αφού όλα έγιναν στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της λουτρόπολης την Γ. Βασιλειάδη.

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport οι ληστές ήταν δύο εύσωμοι, ο ένας πολύ περισσότερο και φορούσαν κουκούλες και καπέλα τύπου τζόκεϊ. Ο ένας κρατούσε πιστόλι και ο άλλος Καλάσνικοφ.

Αρχικά προσπάθησαν να μπουν σε κοσμηματοπωλείο, αλλά η πόρτα ήταν δεν άνοιγε παρά τα χτυπήματα και τις κλωτσιές. Η γυναίκα που ήταν μέσα κόντεψε να πάθει συγκοπή αφού παρακολουθούσε όλη τη σκηνή. Οι δύο ληστές εγκαταλείπουν την προσπάθεια, πυροβολούν στον αέρα και μπουκάρουν στο διπλανό πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

"Άκουσα τους πυροβολισμούς και πριν προλάβω να καταλάβω τι έγινε τους είδα να με σημαδεύουν", είπε στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου. "Τα λεφτά σου γρήγορα", του είπαν σε άπταιστα Ελληνικά και αφού πήραν 250 ευρώ περίπου, βγήκαν πυροβολώντας και μπήκαν στο διπλανό σουβλατζίδικο.

"Μας ζήτησαν τα λεφτά από τη ταμειακή. Το παιδί από τον πανικό δεν μπορούσε να την ανοίξει. Πυροβόλησαν και η σφαίρα πέρασε ξυστά δίπλα από το κεφάλι του παιδιού και καρφώθηκε στον τοίχο.... Από θαύμα ζούμε ειδικά το παιδί..." είπε στο LamiaReport η ιδιοκτήτρια που ήταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί μαζί με τον 22χρονο υπάλληλο.

Από το σουβλατζίδικο πήραν όσα είχε η ταμειακή και αλλά και στην τσάντα η ιδιοκτήτρια, συνολικά περίπου 1000 ευρώ και αφού βγήκαν έξω πάλι πυροβολώντας μπήκαν σε ένα
παλιό "Mercedes 123" σκούρου χρώματος και διέφυγαν προς Αγ. Κωνσταντίνο.

Στην αστυνομική διεύθυνση σήμανε συναγερμός και στήθηκαν μπλόκα σε όλη την ευρύτερη περιοχή, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να έχουν εντοπισθεί.

lamiareport.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 1000 ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙς ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΄΄ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ