21 Δεκεμβρίου 2011

Καταιγίδες και χιόνια από το απόγευμα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

O καιρός από το απόγευμα της Τετάρτης θα παρουσιάσει επιδείνωση, η οποία αρχικά θα γίνει αισθητή από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα τη νύχτα

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, ο καιρός την Τετάρτη και συγκεκριμένα από το απόγευμα χαρακτηρίζεται από έντονα καιρικά φαινόμενα. Η κακοκαιρία θα κρατήσει περίπου ως το βράδυ της Παρασκευής. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά από τα δυτικά, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά. Ενισχυμένοι θα είναι οι άνεμοι στο Αιγαίο.

Νεφώσεις θα κυριαρχούν στην Αττική που θα αυξηθούν και από απόγευμα θα αρχίσει να βρέχει. Το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 5-13 βαθμούς.

Από το απόγευμα θα σημειωθούν[.....]

βροχές και χιόνια στα ορεινά στη Θεσσαλονίκη. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Η θερμοκρασία από 1 έως 9 βαθμούς.

Νεφώσεις με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα. Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι έντονα, θα αρχίσουν από τη δυτική Μακεδονία και το βράδυ θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και στη Θράκη. Η θερμοκρασία από -3 έως 9 βαθμούς.

Από το μεσημέρι οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 4-5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6-7. Βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους, νοτιοδυτικούς, εντάσεως 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ από το μεσημέρι θα βρέξει στη Θεσσαλία. Καταιγίδες και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά και στην κεντρική Στερεά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη Θεσσαλία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Βροχές κυρίως από αργά το βράδυ στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Καταιγίδες τη νύχτα. Η θερμοκρασία από 12-17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, εντάσεως 4-6 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα στραφούν νότιοι.

Αρχικά νεφώσεις στα βόρεια νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οι οποίες θα αυξηθούν και από το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: