21 Δεκεμβρίου 2011

Μπήκαν κλέφτες στον Μώλο!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

"Βοήθεια κλέφτες.."

Με αυτή την κραυγή ένας 60χρονος μολιώτης καλούσε τους συγχωριανούς τους να σταματήσουν τους κλεφτές του σπιτιού του που είχαν μπλε μέσα όση ωρα απουσίαζαν αυτος και η σύζυγος του.

Όπως είπε αργότερα στην αστυνομια όταν επέστρεψε στο σπίτι του είδε την πόρτα ανοιχτή και από μια πλαϊνή πόρτα να ξεπετιούνται σαν αίλουροι δυο άντρες. Μέσα στο σκοτάδι δεν μπόρεσε να διακρίνει αν φορούσαν μάσκες η όχι όμως τους είδε να μπαίνουν σε ένα ΙΧ μάρκας Skodaσκούρου χρώματος και να εξαφανίζονται με ταχύτητα προς την έξοδο του Μώλου.

Μάλιστα παρά την[.....]

τρομάρα του ο 60χρονος κατάφερε να δει και να αποτυπώσει στο μυαλό του τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των διαρρηκτών. Αν είναι ακριβή τα στοιχεία.
Η αστυνομια διαπίστωσε ότι οι πινακίδες ηταν κλεμμένες από άλλο αυτοκινητο απο την Αταλάντη και συμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας πράγματι ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου είχε καταγγείλει την αφαίρεση των πινακίδων από το αυτοκινητο του μάρκας ΟΠΕΛ .
Αμέσως σήμανε όπως πάντα συναγερμός ,αστυνομικοί έκαναν μπλόκα αλλα ως αργά το βραδυ δεν βρεθηκε τίποτα.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπάρχουν 5-6 κακοποιοί που δρουν στην ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας αλλα και της Βοιωτίας και επιδίδονται σε κλοπές αλλα και ληστείες είναι οπλισμένοι και επιτίθενται άλλοτε ανά δύο και άλλοτε ανά τρεις.
Εκτιμάται ότι είναι οι ίδιοι που έχουν διαπράξει σωρεία τέτοιων ενεργειών εδώ και ένα μήνα περιπου.

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: