24 Οκτωβρίου 2011

Μερικοί γνωστοί κοπρίτες θα πρέπει να σταματήσουν να συκοφαντούν τον Δήμο μας.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Θα ήθελα να καταγγείλω τον ανηλεή και φτηνό πόλεμο λάσπης που μια ομαδούλα συμπολιτών μας έχει εξαπολύσει προς τον Δήμο μας και το πρόσωπο του δημάρχου, των αντιδημάρχων και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Αναφέρομαι σε site το οποίο αυτοαποκαλείτε το blog των ενεργών πολιτών αλλά για εμένα είναι λάθος ονομασία γιατί θα έπρεπε να λέγεται το blog των ενεργών κοπριτών.

Η κόπρος που εναποθέτουν σε κάθε παραπλανητικό τους και υβριστικό δημοσίευμα είναι άνευ προηγουμένου και το θράσος τους έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα προ πολλού.

Σε δημοσίευμα τους που έκαναν την Παρασκευή 21/10/2011 που και καθυβρίζουν τον δήμαρχο ως ανήθικο, λένε ότι το έργο ‘ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ’ το έχει αποκρύψει ο δήμαρχος από τους δημότες και δεν το έχει φέρει στο δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση μιας και αφορά πίστωση 960 χιλιάδων euro.

Είναι ψέματα αυτό που γράφουν αυτοί οι καραγκιοζομπλόγκερς της πεντάρας.

Το θέμα έχει συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο και έχει ψηφιστεί κιόλας, η πίστωση θα διατεθεί στον δήμο μας και αφορά την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης καμένων βούρλων.

Είστε άσχετοι και ανάξιοι στο να διαβάσετε ένα χαρτί που σας δίνει κάποιος. Αυτό το χαρτί που μοστράρετε και νομίζετε ότι βρήκατε κάτι, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράφετε.
Ούτε ένα χαρτί δεν μπορείτε να διαβάσετε, μου θέλετε και δημοσιογραφία

Ένας δημοτικός σύμβουλος

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες φίλε δημοτικέ σύμβουλε. 19 Απριλίου Μ.Τρίτη έγινε το δημοτικό συμβούλιο που συζητήθηκε αυτό το θέμα. Είναι για τα πανηγύρια οι ενεργοί κοπρίτες. Καλά τους λες έτσι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ....ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ...ΕΚΤΟς ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ...ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ...
Υ.Γ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!
Υ.Γ.2 ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΜΩΣ..
Υ.Γ.3 ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ..ΝΑ ΜΝ ΘΕΛΟΥΝ 4-5 ΓΡΑΦΙΚΟΙ ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ "ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ"...ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην το μπερδεύετε το θέμα. Άλλο οι ενεργοί πολίτες που είναι blog και άλλο οι ενεργοί δημότες που είναι σύλλογος έχει καταστατικό κλπ και συμμετέχει ο στρατηγός

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ...ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ "ΝΤΟΥΓΚΑΝ" ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΛΑΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ...!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή να υποθέσω ότι ο στρατηγός με τον αντιδήμαρχο τα έχουν σπάσει ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕς..

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους δίνετε τόση σημασία. Αγνοήστε τους, αφού μόνο να γαβγίζουν είναι.

Ανώνυμος είπε...

Μήνυμα προς τον μπλόγκερ των ενεργών πολιτών.

Φίλε ή κάποιος σε χρησιμοποιεί, ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Όπως και να έχει και ότι να ισχύει πάντως, είσαι εντελώς βλάκας και λασπολόγος, και θα πρέπει να σου πετάξουν γιαούρτια στην παρέλαση.
Να έχεις το νου σου γιατί θα τα φας τα γιαούρτια σου στο τέλος. Άιντε γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της.

Το μήνυμα το έγραψα εδώ γιατί στο άλλο μπλογκ αν δεν τους αρέσει το σχόλιο δεν το ανεβάζουν, χωρίς να βρίζω κάποιον.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΤΣΑΜΠΑ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα πλάκα κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο μπλόγκερ σε κανένα μπλόγκ, εκτός και το παραδεχτεί ο ίδιος. Αμερικανικό γαρ το blogspot και δεν υπακούει σε Ελληνικούς νόμους.... εκτός και αν .... έχεις φίλο τον Σφακιανάκη τον Μανώλη

Κάποιος σχετικός

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λες φιλε ποιος απο αυτους εργαζεται ολοι αργοσχολοι ειναι.Έχουν κανει μεγαλη ζημια στα καμενα βουρλα τους ξερουμε 20-25 χρονια τωρα

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ο ιδιος, που την προϋγούμενη τετραετία, επί Αντωνίου, εβριζε, λασπολογούσε, διαστρέβλωνε τα πάντα , έστελνε στη φυλακή συμπολίτες, αποκαλούσε τους πάντες λαμόγια.
ΣΩΣΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ, για το ανακριβές δημοσιευμα, δεν ξέρει πράγματι να διαβάζει.
Μήπως δεν επιθυμεί να ολοκληρωθούν τα δίκτια της αποχέτευσης στη Λουτρόπολη;;;
ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια,πόσες ανακρίβειες,πόσα ψέματα,πόσες ύβρεις θα γραφτούν ακόμα στο blog των ενεργών πολιτών; Γιατί προσπαθείτε κύριοι(τίτλος τιμής που μάλλον δε σας αξίζει)να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη αλλά & να κατασυκοφαντήσετε συγκεκριμένους αιρετούς;Εννέα μήνες τώρα προσπαθείτε ανεπιτυχώς(ευτυχώς)να παρουσιάσετε,το άσπρο-μαύρο!!!Σας ενοχλεί που για τα Καμ.Βούρλα εξασφαλίστηκαν 960.000 για την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης;Μα ήδη απ'ότι έχω ρωτήσει&έχω πληροφορηθεί βρισκόμαστε στο στάδιο της αξιολόγησης των προσφορών των υποψηφίων μελετητών από την αρμόδια επιτροπή δηλαδή την τεχνική υπηρεσία.Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να μην έχει έρθει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο;Εχει υπάρξει λήψη απόφασης περί αποδοχής της ένταξης του έργου.Τι ηλιθιότητες τέλος πάντων γράφετε;Γνωρίζετε τι σημαίνει χρηματοδότηση έργου;Γνωρίζετε τι συμπεριλαμβάνει;Γνωρίζετε πως εξελίσετε ένα έργο στο ΕΣΠΑ;Ε,λοιπόν κύριοι για να μαθαίνετε επειδή δε γνωρίζετε,τα στάδια είναι ως εξής, 1ο Αποδοχή ένταξης χρηματοδότησης από το δημοτικό συμβούλιο 2ο Προκήρυξη για σύνταξη μελέτης 3ο Ανάδοχος μελετητής 4ο Σύνταξη μελέτης &ψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο 5ο Δημοπρασία της εγκεκριμένης από το ΔΣ μελέτης &ανάδειξη μειοδότη. 6ο Υπογραφή σύμβασης με το μειοδότη 7ο Οριστική παραλαβή έργου από το ΔΣ Όλα τα παραπάνω απ'ότι καταλαβαίνετε όλοι δεν είναι απλή διαδικασία.Αντί λοιπόν να τρέχουμε όλοι μας το ΔΣ ¨να τρέξει το έργο¨βάζουμε δήθεν ζητήματα ανήθικης (πως το λέτε;)συμπεριφοράς του δημάρχου &των αντιδημάρχων;Τι αστειότητες είναι αυτές;Μήπως δε θέλετε να γίνει τίποτα στα Καμ.Βούρλα;Μα τι λάθη είναι αυτά,&μάλιστα από τη γνωστή ομάδα των συνδημοτών μας στα Καμ.Βούρλα!!! Γιατί επιτέλους είστε σε όλα αρνητικοί;Και να μην ξεχνάτε, ο κόσμος κρίνει το Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, όλους τους αιρετούς, αλλά οι ίδιοι οι δημότες κρίνουν &τους συνδημότες τους!!! Υ.Σ.Την ανάρτηση του σχολίου αυτού,την κάνω στο blog των Καμ.Βούρλων διότι όσες φορές έκανα σχόλιο σε άρθρο του άλλου blog δε δημοσιεύθηκε.Φαίνεται στο άλλο blog δημοσιεύονται τα άρθρα κατά επιλογή &όπως τους βολεύει, αλλά όπως έγραψα πιο πάνω κρίνονται &για αυτό. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

ante kai eis anwtera dhmarxe.Apektises kai blog twra. giati den tou alazeis kai onoma bloger ?kanto tetrimidas blogspot.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ..ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG ΛΕΕΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΠΛΑΘΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..
ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕς ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ..ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΕ ΒΛΑΨΕΙ...ΑΝΟΗΤΕ...ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΘΕΙΣ?
ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ...ΕΛΕΟΣ!ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΙΑ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

gaiti re 11,44;;;; psemata leei mploger;; oi alloi einai gia ton gaidaro kavala

Ανώνυμος είπε...

κανονικά ο μπλόγκερ του άλλου μπλογκ αν έχει τσίπα και αν έχει δίκιο θα έπρεπε να απαντήσει με τόσο βρίσιμο που τρώει. αλλά αφου δεν απανταει τότε αυτά που του σούρνετε είναι σωστα.