17 Οκτωβρίου 2011

Διαμαρτυρίες για το έργο αναβάθμισης του βιολογικού και την μεταφορά των λυμάτων εντός Δήμου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΤΟΠΙΚΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝ ΕΤΗ 2011 ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 4-5 ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ..
ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ....ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ?????????????ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι αυτοί οι σύλλογοι και οι φορείς που διαμαρτύρονται???
Ποιο είναι το καταστατικό τους και τι γράφει???
Άιντε να μην ανοίξω το στόμα μου και σας πάρει και σας σηκώσει κανάγιες.

Είναι υποτιμητικός ο χαρακτηρισμός που προκύπτει από τα γραφόμενα αυτής της φυλλάδας προς τους δημοτικούς συμβούλους γιατί προκύπτει ότι τους πιάσανε κότσους και τους κορόιδεψαν σας μικρά και χαζά παιδάκια, και αν έστω και ένας από αυτούς το πάρει ζεστά θα σας κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Αμφισβητείτε απόφαση δημοτικού συμβουλίου που εσείς ψηφίσατε να εκλεγεί πανίβλακες.

Ανώνυμος είπε...

FILARAKO 11,43 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ....ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ...ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ...ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΙς ΘΑΛΑΣΣΕς ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να γίνεται σωστή επεξεργασία των λυμάτων στον ΒΙΟΚΑ Καμένων Βούρλων από την προσδοκούμενη αναβάθμισή του και τα νερά να πηγαίνουν γιά άρδευση σε όλα τα χωριά και όχι στη θάλασσα,όπως γίνεται μέχρι σήμερα,ποιός λέει όχι και γιατί ?
Αυτή πρέπει να είναι η επιδίωξη μέσα από αυτά τα 7,5 δις ευρώ που ακούγονται,αν αληθεύει.
Σε διαφορετική περίπτωση ας μείνει όπως έχει.
Υπάρχει κάποιος άραγε που διαφωνεί με την παραπάνω ενδεχόμενη λειτουργία του ΒΙΟΚΑ,δεδομένου ότι σήμερα δεν λειτουργεί τέλεια και πηγαίνουν τα επεξεργασμένα λύματα στη θάλασσα?
Δεν νομίζω. Αν ναι ας εκφράσει άλλη άποψη να την διαβάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω ότι από την μεταφορά των λυμάτων θα προκύψει και μείωση των τελων αποχέτευσης που σήμερα είναι δυσανάλογα της κατανάλωσης νερού και όλοι δίκαια εκφράζουν παράπονα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε προβοκάτορα μπλόγκερ... Βρες μου σε ποιό σημείο της πρότασης του ΥΠΕΚΑ μιλάει για αναβάθμιση του βιολογικού των Καμένων Βούρλων. Μόνο για επέκταση μιλάει... και άλλη φορά μην μπερδεύεις τις λέξεις!!!
Άλλο επέκταση άλλο αναβάθμιση... και άλλο και τα δύο μαζι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά 10 χαζοί που κάνανε κανα δυο συλλόγους θα μας τα κάνουνε τούμπανο διαρκώς;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 3.28 ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ??ΗΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ(αν μπορουμε να τον αποκαλουμε ετσι...),ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΟΠΤΩΝΤΑΙ...ΤΟ ΞΕΡΕΙς ΓΕΛΟΙΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ?
ΤΟ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΕΣΙΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ????????
ΑΜΥΑΛΟ ΠΛΑΣΜΑ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΖΕΙ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ??/?ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ Η ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΒΙΛΟΓΙΚΟΥ???????
ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕς ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙς...ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕς ΦΑΣΙΣΤΕς..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ.... ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ Μ..... ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΕΛΑΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΚΑΤΑΛΒΕΤΕ ΤΟ. ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ??Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΙΝΕΤΕ ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΗΣΥΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια . ολοι έρχονται στα καμένα ακόμα και εσύ

Ανώνυμος είπε...

Kαμενοβουρλιωτες πιεστε το Δημο να γινει ο ελεγχος για τις παρανομες συνδεσεις του βιολογικου,θα παθετε μεγαλη πλακα την καλοκαιρινη περιοδο.Ελπιζω ο θεος να μην ειναι παντα με τους παραβατες.