11 Οκτωβρίου 2011

Επαφές Παπαναγιώτου στη Γερμανία….

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στη Γερμανία βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο δημοτικός σύμβουλος Μώλου –Αγίου Κωνσταντίνου Δημήτρης Παπαναγιώτου που έχει την αρμοδιότητα της τουριστικής προβολής του Δήμου μαζί με τον επιχειρηματία Τάσο Γκιώνη (Sissy hotel).

Ο κ. Παπαναγιώτου και ο κ. Γκιώνης είχαν συνάντηση χτες με τον Δήμαρχο Svartsen AlexanderEberl στη Βαυαρία και συζήτησαν θέματα προβολής της λουτρόπολης των Kαμένων Βούρλων στην τοπική κοινωνία καθώς και προώθησης τοπικών προϊόντων στη γερμανική αγορά.

Ο κ. Παπαναγιώτου έδωσε και ορισμενα δειγματα τοπικών προϊόντων.

Επισης προσκλήθηκε ο κ.Eberl να επισκεφθεί τα Καμένα Βούρλα η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και θα καθοριστεί σύντομα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συνάντηση έγινε επί….ελληνικού εδάφους, στο ξενοδοχείο “JEAN PAUL” των επιχειρήσεων Γκιώνη!

Το επόμενο ραντεβού στα Καμένα……

lamiafm1.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επόμενο ραντεβού στα Kamenen Vourlen, οικισμός του γερμανικού πρωτεκτοράτου στην Griechenland!!!

Κάτω οι γερμανοί φασίστες με την γερμανίδα την ξεκολιάρα του Βερολίνου!!!!

Δραχμη ρεεεεεε...

Πας μη Έλλην βάρβαρος!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Σωστά αλλά το καλοκαίρι με το τουρισμό τα σκ...α των γερμανών τρώς βλαξ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ Α.... ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΒΛΑΞ

Ανώνυμος είπε...

Οι γερμανοί έρχονται στην Ελλάδα γιά τον ήλιο,την θάλασσα και αυτό τον τρόπο ζωής που κάνουμε με τα καλά και τα στραβά του,όπως και εμείς οι Έλληνες αγοράζουμε τα αυτοκίνητά τους κ.λ.π. προιόντα τους γιά την ποιότητά τους.Όμως μην συγκρίνουμε την νοοτροπία και παιδεία του γερμανού με του Έλληνα στην καθημερηνότητα.
Όλοι είμαστε καλοί γιά εμάς και γιά αυτούς,αρκεί να μην πληρώνει ο ένας γιά τον άλλο τα λάθη του χωρίς να φταίει.
Όσο γιά τον Γκιώνη τον ξενοδόχο,μπορώ να πω ότι γιά τα Καμένα Βούρλα ήταν πριν από τριάντα -σαράντα χρόνια κάτι σημαντικό γιά τον τόπο,γιατί αν ρωτήσεις Γερμανούς πελάτες του θα σου πουν τα χειρότερα λόγια,όσον αφορά την ποιότητα παροχής υπηρεσίών του τα τελευταία τριάντα χρόνια.Γιά την εξακρίβωση της αλήθειας ρωτήστε τα τουριστικά γραφεία της Αυστρίας και Γερμανίας που συνεργάσθηκαν μαζί του να σας πουν τα ιδια παράπονα από σχεδόν όλους τους πελάτες τους.
Σαν τον Γκιώνη έχει πολλούς τέτοιους η Ελλάδα,γι ναυτό πάμε κατά διαβόλου.
Εύχομαι να αλλάξουμε.Όσο πιό γρήγορα ,τόσο καλλύτερα.
Ο Παπαναγιώτου αυτά τα γνωρίζει ή ήταν στην Άγναντη?Μπορεί ομως να ρωτήσει γιατί έχει γερμανούς γνωστούς.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:45, αν έχεις αρ.....α και θες να τα ΄΄χώσεις΄΄ στον Γκιώνη να το κάνεις επώνυμα.Όλα τα άλλα είναι λόγια κουτοπόνηρου χωριάτη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/pages/Alexander-Eberl/198289066895280

Ανάρτηση της συνάντησης στο προφίλ του δημάρχου στο facebook Alexander eberl

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να τα χώσω όπως γράφεις στον Γκιώνη και στο κάθε επιχειρηματία τύπου Γκιώνη εγώ.Οι πελάτες του τα έχωσαν και εγώ μετέφερα.
Η προσπάθεια του Παπαναγιώτου με Γερμανούς άξια επαίνου και μακάρι να έχει αποτελέσματα.Δεν φθάνει όμως να τρέχει μόνο ένας,ενώ από μιά τετοια επιτυχία προβολής του τόπου είναι σημαντική γιά όλους.
Ας ελπίσουμε στην επιτυχία και να μην έχει τα αποτελέσματα των προηγούμενων ΄΄εκδρομέων΄΄του Δήμου στην Ρωσία και Ιταλία,όπου πήγαν άσχετοι από τουρισμό και μόνο γιά τουρισμό δικό τους και της παρέας τους.Αυτοί δεν ήξεραν να μιλήσουν τα Ελληνικά καλά πως θα επικοινωνούσαν με νοήματα?

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 11:17 ο σχολιασμός σου προς τον κύριο Γκιώνη είναι τουλάχιστον απρεπής . Ο εν λόγο επιχειρηματίας προσφέρθηκε να βοηθήσει να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση η οποία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από το τίποτα . Είδα ότι όντως είδες θετικά και εσύ την κίνηση αλλά ο κ.Γκιώνης ήταν ο άνθρωπος ο οποίος ενήργησε προς αυτή την κίνηση να πραγματοποιηθεί . Όσον τώρα αφορά τα παράπονα των πελατών του δεν θέλω να σε θεωρήσω αφελή αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει και λόγος που το πήρες τόσο πατριωτικά ώστε να γίνεις και δικηγόρος τους . Ξέρεις πολύ καλά πως καμία επιχείρηση όσο τέλεια και να προσπαθεί να δουλεύει πάντα θα υπάρχει και δυσαρεστημένος πελάτης . Έτσι είναι η φύση της κάθε επιχείρησης . Πάντα θα υπάρχουν ευχαριστημένοι και πάντα θα υπάρχουν και δυσαρεστημένοι πελάτες και αυτό είναι δουλεία και μόνο του επιχειρηματία να το ζυγίζει και να το διορθώνει !!! Δεν σου επιτρέπεται όμως και σου το λέω ειλικρινά καλοπροαίρετα να αναφέρεσαι έτσι για την δουλεία και τον αγώνα κάποιου . Επέτρεψέ μου να έχω γνωρίσει και να έχει τύχει να μιλήσω και εγώ με πελάτες του εν λόγο ξενοδοχείου και έχω ακούσει θετικά σχόλια ! Δεν έχω λόγο να σου κάνω μάθημα ηθικής αλλά το σχόλιό σου ήταν απλά μικρότερο των περιστάσεων !

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 7:49μμ που ότι λέει ότι είναι απρεπής ο σχολιασμός του απαντάω ότι στο βωμό του συμφέροντος τα πάντα θυσιάζονται. Όσον αφορά τα παράπονα των γερμανών τουριστών αυτά είναι σίγουρα,άλλο αν δεν φταίει ο σημερινός Γκιώνης γιατί ήταν μικρός τότε.Η βοήθειά του σημαντική όπως λες και τον ευχαριστούμε,αλλά μέσα από τα λάθη μας γινόμαστε καλύτεροι.Εφερε τουρίστες στην περιοχή και άφησαν και συνάλλαγμα.Ελάχιστοι όμως ξαναήρθαν η έστειλλαν φίλους τους.
Οσον αφορά την προσπάθεια του κ. Παπαναγιώτου καλή αλλά δεν φθάνει.Χρειάζεται τουριστική κινητοποίηση από όλους μας,είται λέγεται Δήμος,είται σύλλογοι ξενοδόχων-ενοικοιαζόμενων δωματίων -επιχειρηματίες και όποιος γνωρίζει από τουρισμό και μπορεί να βοηθήσει τόπο και κόσμο στην ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΩΤΕΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καρδιτσα και Τρικαλα τα εχουν χασει ηδη, μερικοι απο τα χωρια της Λιβαδιας εχουν μεινει και καπιοι ψευτοαριστοκρατες Λαμιωτες που σκοτωνοντε να παρουν το καφεδακι τους στο ROYAL με παντα γυρισμενη την πλατη στη θαλασσα...

Ανώνυμος είπε...

alithia o papanagiotou ti proionta edose ston germano???

Ανώνυμος είπε...

Ρε μιζεριασμένοι,σταματήστε μωρέ τη μύρλα σας.Βλάκες με περικεφαλαία,το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι πως να μειώσετε,να κατηγορήσετε ,να αμφισβητήσετε καποιον και εσεις απο το Ατριο κανετε υψηλή κριτική.
Εχετε γίνει εμμετικοί,αν είστε μάγκες καντε κα΄τι και εσείς για τον τόπο σας,ανίκανοι,τεμπεληδες,εισοδηματίες.Βρήκατε απο τους πατεράδες τα βούρλα και σας τα πηραν οικοπεδα με αντιπαροχή και τώρα κονομάτε.Που ειναι το ΣΔΟΕ να σας ελέγξει ,εναν-εναν ,καλομάθατε σας κάλυπτε ο Βασίλης και ειχατε ασυλία.Αν μπει το ΣΔΟΕ οχι στα μαγαζια,στα σπίτια σας θα βρεί στα πουγκιά σας μεχρι και χρυσές λύρες.Λοιπόν επαινέστε και καμμιά καλή προσπάθεια και να δεν μπορειτε να κανετε κατι γιαυτο τον τόπο τουλάχιστον βουλώστε το.

Ανώνυμος είπε...

Πουλ, πουλ,πουλ κοτούλες,μόνο να βγάζετε χολή είστε ικανοί.