22 Οκτωβρίου 2011

Κανονικά θα παρελάσουν οι καταληψίες της Στερεάς την 28η Οκτωβρίου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με εξαίρεση ίσως το ΕΠΑΛ Άμφισσας που τελεί υπο κατάληψη ακόμη και σήμερα, τα υπόλοιπα σχολεία της Στερεάς που συμμετείχαν στις καταλήψεις θα παρελάσουν κανονικά την 28η Οκτωβρίου.

Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας τα σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη για περισσότερες από τέσσερις ημέρες δε θα συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις. Ο στόχος είναι να μη χαθούν περαιτέρω διδακτικές ώρες για τις πρόβες.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς ζήτησε τις εισηγήσεις των διευθυντών των σχολικών μονάδων για τους τρόπους αναπλήρωσης των διδακτικών ωρών που χάθηκαν λόγω των κινητοποιήσεων των μαθητών το περασμένο διάστημα και η πλειοψηφία, με εξαίρεση τον διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Άμφισσας που δεν έχει ακόμη απαντήσει αφού στο σχολείο του η κατάληψη συνεχίζεται, προτείνει να γίνει χρήση της πρώτης εγκυκλίου του υπουργείου που προέβλεπε την περικοπή περιπάτων, εκδρομών, διδακτικών επισκέψεων, την παράταση του σχολικού ωραρίου και μετέπειτα μάθημα ακόμη και τα Σάββατα.

lamiastar.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά ποιος αναποδογύρισε τους κάδους μπροστά από την εκκλησία;;;; μα καλά είναι δυνατόν; 5 κάδοι τούμπα. πήγανε από την δημαρχία και τα μαζεύανε