24 Οκτωβρίου 2011

Καταγγελία δημότη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Πέρασα τυχαία από την παιδική χαρά στο Καινούργιο, και βιάστηκα να σκεφτώ ‘ορέ μπράβο’ από την καθαριότητα στον χώρο του σχολείου και της παιδικής χαράς.

Κακής ποιότητας και αμφιβόλου περιεχομένου συνθημάτων ‘γκράφιτι’ στον τοίχο χαλούσε όλη την αισθητική και ήταν μάλλον αποκρουστικό ως θέαμα.

Μετά από ερώτηση μου, για το ποιος και γιατί έκανε γκράφιτι στον τοίχο της παιδικής χαράς του Καινούργιου, έμαθα ότι ο τοπικός σύμβουλος Μπάμπης Παναγιωτόπουλος είχε βάλει κάποια παιδιά και με την εποπτεία του (άκουσον άκουσον) έγραφαν στον τοίχο από άκρη σε άκρη.

Ο Δήμος, αντέδρασε αμέσως και προς τιμή του δηλαδή, έβαψε τον τοίχο λευκό και αποκατέστησε την καλαισθησία.

Σας δημότης απαιτώ να χρεωθούν οι εργατοώρες που απαιτήθηκαν για την αποκατάσταση στον εν λόγω τοπικό σύμβουλο.

Ένας Δημότης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ....
ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΓΚΡΑΦΙΤΙ...Μ Α Κ Α Ρ Ι!!!!!!ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΣΧΗΜΟ ΘΕΑΜΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ "ΙΔΡΥΜΑ" ΤΟΤΕ.......YOU KNOW!
ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΟΜΩς ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΕΤΣΙ....
Υ.Γ.ΞΕΡΕΙΣ Ε?ΤΩΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά επιπέδου είναι εμφανής.

Ο ένας λέει ενοχλούμε με το τάδε παρακαλώ για την αποκατάσταση της τάξης, ο άλλος λέει όποιος έχει άλλη άποψη από την δικιά μου είναι γελάδι.

Μάζεψε το μικρό της ηλικίας σου και τα κουβαδάκια σου φίλε που θες σε όλους τους τοίχους να έχουν γκράφιτι και τράβα σε άλλη παραλία.

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε φιλε εσυ θα τα εκανες καλυτερα;

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι ποτέ δυνατόν να αποτελεί πρόβλημα η ύπαρξη γκράφιτι σε τοίχους σχολείου και να θίγει την αισθητική κάποιων ώστε να το κάνουν ζήτημα μεγάλο? Προσωπικά δε γνωρίζω ούτε τον άνθρωπο που έβαλε τα παιδιά να το κάνουν αλλά ούτε και τα παιδιά, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το διαφορετικό πρέπει κάποιοι να το κρίνουν κακόβουλα! Η ύπαρξη γκράφιτι είναι διαδεδομένη σε πολλά σχολεία δημοτικά και μη και όντως δίνει μια άλλη αίσθηση καθώς το σχολείο δε παραπεμπει σε νοσοκομείο!!!Ας αλλάξουν νοοτροπία και μυαλό κάποιοι!

Ανώνυμος είπε...

Στο δικό μας σχολείο δεν κάνουμε τίποτα (ούτε καν γκράφιτι) .Εδώ πέφτουν οι σοβάδες απο το νταβάνι στα κεφάλια των παιδιών και κανένας δεν νοιάζεται.Ούτε διευθυντής ούτε σύλλογος γονέων.Μπράβο σας.
Ερώτηση: ο σύλλογος γονέων δημοτικού σχολειου Κ. Βούρλων υπάρχει; ή βγήκε μόνο για αντιπολιτευτικούς σκοπούς(που ούτε αυτούς δεν μπόρεσε να υπηρετήσει;