18 Οκτωβρίου 2011

Εργασίες συντήρησης στο παλαιό δημοτικό στο Καινούργιο (updated.2)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διαπιστώσαμε τις προηγούμενες ημέρες, και είναι ακόμα σε εξέλιξη, εργασίες συντήρησης του παλαιού δημοτικού στην πλατεία στο Καινούργιο, δίπλα από την εκκλησία.

Σε ερωτήσεις που κάναμε στους τοπικούς άρχοντες προέκυψε είδηση.
Υπάρχει λοιπόν η πολιτική βούληση, να χορηγηθούν σύντομα γραφεία στους συλλόγους με δωρεάν πρόσβαση Internet. (καλό αυτό).
Επίσης η μεγάλη αίθουσα θα διατίθεται στους συλλόγους αλλά και άλλους φορείς για προβολές και συνεδριάσεις.

Επί τέλους θα αξιοποιηθεί αυτός ο πολύ καλός χώρος.

‘Και πόσο θα κοστίσουν’ ρε παιδιά οι εργασίες αυτές, για να έχουμε και καλό ρώτημα, σκέφτηκα και ρώτησα?
‘Χωρίς κόστος’, ήταν η αποστομωτική απάντηση !!!

Οι Καινουργιώτες, με μεγάλη ιστορία της προσφοράς τους και της εθελοντικής εργασίας τους προς τα του δήμου (στο Καινούργιο), έχουν αναλάβει τις περισσότερες εργασίες όπως και με χρήματα από την τσέπη τους, έβαψαν το νέο Δημοτικό Σχολείο καθώς και την παιδική χαρά, πριν αρχίσουν τα σχολεία.

Φαίνεται ότι η εθελοντική εργασία καθώς και η ανιδιοτελής συνεισφορά περισσεύει στο Καινούργιο, τόσο από τους τοπικούς άρχοντες όσο και από το δημοτικό συμβούλιο, και θα έπρεπε και οι άλλες τοπικές κοινότητες του δήμου μας να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα σε αυτόν τον βαθμό.

Εύγε …





19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΈΝα μεγάλο μπράβο στη Δημοτική Αρχή, αλλά κυρίως στην εθελοντική προσφορά του κου Μπαχλαβά! Ένα ζητούμενο πολλών ετών από πλευράς συλλόγων για τη στέγασή τους και της απαξιωτικής στάσης των προηγουμένων Δημοτικών αρχών για το ζήτημα αυτό βρίσκει σιγά σιγά την επίλυσή του.

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε χοντρομάκη είσαι λεβεντιά

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης είναι'' παλιό κόκκαλο '' από τους παλιούς στα κοινά και γνωστός σε όλους μας γιά την ανιδιοτελή προσφορά του και τις αδυναμίες του ως άνθρωπος.
Δεν βγήκε τυχαία τοπάρχης .
Μπράβο Μάκη και το παράδειγμά σου άξιο προς μίμηση από τους λοιπούς αιρέτους που ξέρουν και περισσότερα γράμματα.
Και πάλι ΑΞΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν την ψυχή τους για το χωριό

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝ'ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2011.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΕΞΕΙΣ:
1.ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ.
2.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ.
3.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ.
ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ(ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ).ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΜΩΣ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ,ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΠΑΡΧΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ-ΕΙΣΗΓΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ(ΤΩΝ 9 ΜΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ...
Ο ΠΑΝΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

μπράβο σας ρε εσάς του τοπικού συμβουλίου . μπράβο ρε μπάμπη μπράβο ρε μάκη

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ. ΑΣΤΟ ΚΑΗΚΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 2:45 AYTA TA ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας, εάν δεν το πήρατε ακόμα χαμπάρι.

Μπάμπη άργησες αλλά κατάλαβες.

Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ 10:10μμ τον Μάκη τον θεωρώ γνήσιο και καθαρό.Μην τον μπερδεύεις με την σημερινή κρίση.
Μακάρι να μπορούσε ένας Μάκης να φέρει κρίση ,γιατί θα είχε πάρει τόσα χρόνια πολλά από το ΠΑΣΟΚ. Αυτός μόνο δούλευε και δουλεύει τσάμπα.
Αν και ο Παναγιωτόπουλος Μπάμπης βοήθησε περισσότερο ή λιγότερο αξίζει και σε αυτόν μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

με σαπούνι πράσινο λούζεσαι εσύ καράβλαχε και άσε τους ήσυχους τους άρχοντες που ψηφίσαμε εμείς .σιγά μην ψηφίζαμε και εσένα .να σου θυμίσω ότι λες βλάκες τους περισσότερους που ψήφισαν αυτούς που είναι τώρα . μάλλον εσύ είσαι βλάκας

Ανώνυμος είπε...

ΠΑ
ΚΑΛΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ.ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ.ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ .ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ'ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΞΑΛΟΥ.Ο ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ [Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ].ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ Κε ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ'ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ,ΦΑΚΙΡΗ ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.ΜΟΝΟΣ ΟΜΑΚΗΣ ΚΜΠΑΜΠΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΕ ΦΘΑΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΡΟΜΑΣΤΕ ΡΟΥ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΚΙΑΡΧΗ[ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΕΙΡΑ]ΒΡΕ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ΄΄

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΞ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΑΙ..
ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΘΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ===ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ===
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΗ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΑΨΑΝ ΕΝΑ ΤΥΧΟ ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

"Ω ΞΕΙΝ ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

πραζ αν τράου;

Ανώνυμος είπε...

...αν φωτογραφιζεσαι να τρας πραζ'...