14 Οκτωβρίου 2011

Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς ο B.Τετριμίδας - video (updated)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Βαγγέλης Τετριμίδας εκλέχτηκε πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, με 11 ψήφους έναντι 10 του δημάρχου Χαλκίδας Θανάση Ζεμπίλη.

Στο αποτέλεσμα αυτό οδήγησε η συνεργασία των δύο ανεξάρτητων παρατάξεων με την παράταξη που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό αποχώρησε η παράταξη των δημάρχων της πλειοψηφούσας παράταξης (Κοτρωνιάς, Τάτσης, Φουσέκης, Ζεμπίλης κ.λ.π.) και τα υπόλοιπα αξιώματα μοιράστηκαν οι παρατάξεις που παρέμειναν...

lamiastar.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν.......σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε η ΠΕΔ μας έτρωγε!

Ανώνυμος είπε...

Για τον απλό πολίτη αυτό σημαίνει τίποτα? Δηλαδη τωρα δεν θα πληρωνουμε εκτακτη εισφορα τελος επιτηδευματια και δημτικά τέλη? Δεν λεει τιποτα για τους δημότες το αν θα παιρνει ο Βαγγέλης εναν μισθό περισσότερο. Αυτα....κατα τα άλλα αυτην την στιγμή η πόλη ( η τουλάχιστον η γειτονια μου) εχει διακοπή νερου. Ας κάνει κάποιος κάτι..θελω να πάω και τουαλέτα....

Ανώνυμος είπε...

Απαπαπαπα τι γκρινιάρης είσαι εσύ ρε. Δεν σου φτάνει που ο δήμαρχος σας είναι δημαρχάρα και το λένε όλοι ζητάτε και τα ρέστα κιόλας. Μήπως ξέχασες πόσο δημαρχάκος ήταν ο αντωνίου; το νερό ήρθε άντε να χέσεις

Ανώνυμος είπε...

Αυτο σε μαρανε ρε λαιμο μπλογκερ. Το οτι πνιγηκαν τα μισα Καμενα στα σκατα με την πρωτη βροχη το εκανες γαργαρα. Μοσιαλε των Καμενων Βουρλων.
Αλλα ξερεις κατι; το ευχαριστιεμαι. Τοτε επι Αντωνίου είχαν βρει σεντόνια μέσα. Τώρα θελω να βρουν στρώμα μέσα! Χαχαχαχα
Και εκτός αυτού θελετε να φέρετε τα σκατα του Άγιου εδω. Το καταπιες κ αυτο μπλογκερ της κακιας ωρας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 2:12 μας βούλωσες τους αγωγούς σήμερα ! Ρε παιδί μου τι έφτιαξες;

Ανώνυμος είπε...

στο βλακα 2.12 θελω να πω..."ζωον ο προεδρος της πεδ ΔΕΝ παιρνει μισθο...ΒΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΓΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΔ!

kamena voyrla blogger είπε...

Είσαι κακεντρεχής φίλε 7:36.

Κακεντρεχής, λασπολόγος, ζηλιάρης και έχεις ως σύνθημα σου το ‘να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα’.
Και για να τα βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα είσαι μάλλον επιζήμιος για τον τόπο όποια και αν είναι η ιδιότητα σου

Σου απαντώ ωστόσο μιας και είσαι αναγνώστης αλλά και για να τεκμηριώσω την άποψη μου

Α)Δεν με μάρανε τίποτα φίλε μου όπως γράφεις,
αναδημοσίευσα είδηση από το lamiastar.gr, όπως κάνω πάντα όταν μια είδηση γράφει για τον δήμο μας. Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε τόσο κακό που ο Δήμαρχος μας κέρδισε μια τόσο καλή θέση στον αυτοδιοικητικό χάρτη του νομού μας.

Β)Το ότι πνίγηκαν στα σκατά όπως γράφεις, τα Καμένα Βούρλα, λυπάμαι αλλά δεν το μάθαμε. Το μόνο που μάθαμε ήταν ότι υπήρξε βούλωμα του αγωγού (συμβαίνει με περίοδο ανά τετράμηνο) το οποίο αντιμετωπίστηκε σε λίγες ώρες.
Αν ωστόσο υπήρξε πρόβλημα γιατί δεν τράβηξες μια φωτογραφία με τα σκατά, να γράψεις και δυο λογάκια και να μας την αποστείλεις να την ανεβάσουμε????
Όπως καταλαβαίνεις το blog δεν είναι δημοσιογραφικό portal και δεν έχει ομάδα δημοσιογράφων να συνεργάζεται που ολημερίς τρέχουν για ειδήσεις.
Αν δεν βάλετε πλάτη όλοι σας, (το γράφω συχνά αυτό) με το να καταγράφετε τις ειδήσεις και να τις αποστέλλετε στο blog να τις ανεβάσουμε πως θέλετε να λειτουργεί σωστά?
Τώρα για τα σεντόνια και τα στρώματα, υπονοείς ότι επί Αντωνίου, οι απέναντι του βάζανε σεντόνια για να βουλώσουν αγωγούς και να δημιουργήσουν πρόβλημα, και επίσης τώρα θα ήθελες να έχουν ρίξει (οι απέναντι του Τετριμίδα) στρώματα για να δημιουργήσουν και αυτοί πρόβλημα. Τι να πω, απάντησα παραπάνω. (να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα).

Γ)Εγώ δεν καταπίνω τίποτα, μάλλον δικιά σου πρακτική είναι αυτή φίλε μου.
Έχω τοποθετηθεί εκτενέστατα στο θέμα της μεταφοράς των λυμάτων του Αγίου Κωνσταντίνου, από τον Μάιο του 2009 που το ανέγειρε ως θέμα ο Αντωνίου, και έκτοτε δεν έχω αλλάξει άποψη, αν ψάξεις τις πρόσφατες αναρτήσεις του blog θα δεις ότι το έχω επαναλάβει και πάλι.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να σου εκμυστηρευτώ φίλε μου, ότι εγώ δεν εύχομαι να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα. Και αν ο γείτονας είναι καλύτερος από εμένα και τα καταφέρει καλύτερα θα του πω και μπράβο. Σε προτρέπω να αρχίσεις να το σκέπτεσαι και εσύ ως πρακτική και να αρχίσεις σιγά σιγά να το εφαρμόζεις.

ΥΓ τον χαρακτηρισμό ‘λαμόγιο’ στον επιστρέφω ως αχρεωστήτως εισπραχθέν

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΤΟΠΙΚΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝ ΕΤΗ 2011 ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 4-5 ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ..
ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ....ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ?????????????ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ!!!!!!!!!!