10 Νοεμβρίου 2010

"Kλείνει το μάτι" στον Περγαντά ο Νίκος Παπανδρέου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Παρά την επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΕΡΕΑΣ", που ανέφερε ότι δεν πρόκειται να δοθεί στήριξη σε κανένα συνδυασμό ενόψει των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών της 14ης Νοεμβρίου, εν τούτοις ο κ. Παπανδρέου, με δηλώσεις του "έκλεισε το μάτι" στον κ. Περγαντά, γι' αυτό και ο Χειμάρας, ζήτησε βοήθεια από το "κέντρο", με αποτέλεσμα να καταφτάσει σήμερα στη Λαμία, ο κ. Αβραμόπουλος, που διατηρεί καλές σχέσεις με τον κ. Καρατζαφέρη, μήπως και "ψήσουν" τον γιατρό να στηρίξει τον Χειμάρα.
Τι είπε ο κ. Παπανδρέου στο ΡΑΔΙΟ1_98.1 της Χαλκίδας και έκανε τον κ. Χειμάρα να χάσει τον ύπνο του;[.....]

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Νίκος Παπανδρέου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1_98.1 ανέφερε:

«Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί στις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η στάση αυτή σημαίνει ότι έδωσαν λευκή επιταγή και δεν μπορούν να δυσανασχετούν για την πολιτική που εφαρμόζεται.
Ο δικομματισμός βασιλεύει. Δυστυχώς ασκήθηκε μεγάλη πίεση στο εκλογικό σώμα από τα κομματικά επιτελεία, υπήρξαν εκβιασμοί, απειλές με sms. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, τώρα κοιτάμε μπροστά.
Στην Εύβοια διατηρώ τη δύναμή μου.
Στο δεύτερο γύρο των εκλογών θα υπάρξουν ανατροπές κυρίως σε δήμους.
Στις περιφερειακές δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλάξει το ποσοστό".

Το πιάσατε το υπονοούμενο κ. Χειμάρα;

Lamianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: