04 Νοεμβρίου 2010

Διεθνές Αεροδρόμιο Μώλου (το άλλο με τον τοτό το ξέρετε?)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Καλημέρα σας

Διάβασα σήμερα την συνέντευξη του κυρίου Αντωνίου στην εφημερίδα Ημέρα.
Εκτός των άλλων που είπε και βγάζουν μάτι, αλλά σαν ένας απλός επισκέπτης του σαββατοκύριακου δεν μπορώ να αποδείξω ότι είναι ανακρίβεια (μην πω τίποτα ποιο βαρύ), μου έκανε φοβερή εντύπωση το διεθνές αεροδρόμιο που επικαλέστηκε ότι υπάρχει στον δήμο. Το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης στην εφημερίδας αυτολεξεί γράφει:

“Προς την ίδια κατεύθυνση ενσωματώνεται και ο εκσυγχρονισμός και αξιοποίηση του στρατηγικού λιμανιού στον Άγιο Κων/νο. Μαζί με το σιδηροδρομικό σταθμό Μώλου και το Διεθνές Αεροδρόμιο στην ίδια περιοχή(που αποτελεί στοιχείο συνθετότηττας του διεθνούς επενδυτικού ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί για την ευρύτερη περιοχή) θα καταστήσουν το νέο Δήμο σημείο αναφοράς στη διακίνηση ανθρώπων και προϊόντων.”

Μου έκανε εντύπωση και μπήκα στο Google Earth το έψαξα και το βρήκα. Στην αρχή μπερδεύτηκα γατί βρήκα της Λαμίας το αεροδρόμιο που έχει μήκος 1100 μέτρα, αλλά μετά έψαξα καλύτερα και βρήκα την ‘γραμμή’ 640 μέτρων που ο δήμαρχος σας ονομάζει διεθνές αεροδρόμιο.
Είμαι της δουλειάς (στο αεροδρόμιο δουλεύω) και με έκανε να γελάσω αυτή η είδηση, και για να γελάσετε και εσείς σας λέω ότι ένα διεθνές αεροδρόμιο πχ της Θεσσαλονίκης (μη σας πως για τον Ε.Βενιζέλο και τρομάξετε) έχει μήκος πάνω 2,6 χιλιόμετρα.
Η ‘γραμμή’ σας, αν την φτιάξετε σωστά, μπορεί να εξυπηρετήσει VFR πτήσεις , ψεκαστικών και μικρών ιδιωτικών αεροσκαφών (διθέσιων)


Αααα και το άλλο μην το ξεχάσω, είχε και μια φωτογραφία του Αντωνίου η συνέντευξη που παίρνω όρκο πως δεν είναι αυτός ο Αντωνίου, τον είδα πριν μια βδομάδα τον δήμαρχο και αυτός στην φωτογραφία δεν έχει σχέση με αυτόν που είδα.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία του Αντωνίου σε πείραξε???

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΑΝΤΗ ΟΕΟ??????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

το επιστέγασμα των μεγαλόπνοων έργων του παρελθόντος θα είναι το αεροδρόμιο!! ξυπνήστε ρε!!!

Ανώνυμος είπε...

ONTVS THA FTIAKSEI AERODROMIOO ANTWNIOY GIATI EXEI SXEDIASTH TON ADELFH TOY POY DHLWNEI AERONAYPHGOS
ANTWNAKH EISAI GLYKA KAI NA MATHEIS NA MHN APOSYNDEEIS TOYS YPOLOGISTES GIATI XANOYN TA DEDOMENA XRYSO MOY

Ανώνυμος είπε...

θα προσγειώνονται BOEING 747!!!! με προσθαλάσσωση!! η αποβίβαση θα γίνεται στις ράχες!!

Ανώνυμος είπε...

Επεστράφη το Σχέδιο της επέκτασης του Σχεδίου των Καμένων Βούρλων, λόγω των μικροπολιτικών που ακολουθεί Ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου για να μην θιγούν κάποιοι κολλητοί του.

Έχουμε από 13-4-2010 αναπομπή από το Υπουργείο Περιβάλλοντος της επέκτασης του Σχεδίου των Καμένων Βούρλων .
Ο λόγος είναι ότι δεν είναι δυνατή η προώθηση και η έγκριση του Σχεδίου των Καμένων Βούρλων επειδή πρέπει να γίνει σωστή η μελέτη της οριοθέτησης των ρεμάτων « Τρανόρεμα » και « Προφήτη Ηλία ».

Η πρώτη επιστροφή του Σχεδίου των Καμένων Βούρλων έγινε το 1999 . Ένας δε απ` τους λόγους που επεστράφη και τότε ήταν η μη σωστή μελέτη οριοθέτησης των ρεμάτων.

Από το έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος φαίνεται ότι ζητήθηκαν άλλες δυο φορές από το Υπουργείο συμπληρωματικά στοιχεία για τη μελέτη της οριοθέτησης των ρεμάτων μέσα στο 2010. Εκ του αποτελέσματος όλα δείχνουν ότι τα συμπληρωματικά στοιχεία που εστάλησαν δεν ικανοποίησαν το Υπουργείο και για αυτό επεστράφη πίσω το Σχέδιο.

Καλά ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου τι έκανε ;
Γιατί δεν υπέδειξε στους μελετητές Μηχανικούς να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος.
Γιατί δεν ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο και το κράτησε μυστικό ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι το Σχέδιο. Πολλά και αμέτρητα είναι τα ερωτήματα που τίθενται από τους Δημότες ........

Ο κ. Αντωνίου δήλωνε στον απολογισμό των πεπραγμένων που έκανε τον Ιούνιο του 2008 ότι θα ξυπνήσουν οι Δημότες των Καμένων Βούρλων ένα πρωί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2009 και θα δουν τα μηχανήματα να ανοίγουν τους δρόμους της επέκτασης του Σχεδίου.

Πατήστε εδώ για να ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο αυτών που έλεγε ο κ. Αντωνίου για το Σχέδιο και για άλλα θέματα των Καμένων Βούρλων για τα οποία δυστυχώς δεν έκανε τίποτα. Eίναι από το Blog kamena-vourla-news.
Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη Δημοτική αρχή που θα εκλεγεί θα είναι πιο συνεπής σε αυτά που θα εξαγγείλει.

Τι έχει να πει τώρα ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου δυο χρόνια μετά που έρχεται η σκληρή πραγματικότητα να τον διαψεύσει για αυτά που έλεγε τον Ιούνιο του 2008 ;

Αν δεν κάνουμε λάθος ο κ. Πλατανιάς που είναι και πάλι υποψήφιος με τον κ. Αντωνίου είναι ο υπεύθυνος της επέκτασης του Σχεδίου και ήταν και επί όλων των προηγούμενων Δημάρχων.

Πόσες φορές έχει μετρήσει άραγε αυτά τα ρέματα ο κ. Πλατανιάς και γιατί κάθε φορά συνεχίζει να κάνει το ίδιο λάθος ;
Τι φταίνε οι Δημότες που έχουν έννομο συμφέρον επί 16 χρόνια να είναι δέσμιοι της επέκτασης του Σχεδίου και να χρεώνονται την ανεπάρκεια του κ. Πλατανιά και του κ. Αντωνίου.

Όλα αυτά γίνονται όπως δείχνουν τα πράγματα, είτε γιατί ο κ. Αντωνίου και οι συνεργάτες του είναι ανεπαρκείς και άσχετοι με το θέμα, είτε θέλοντας να κάνουν μικροπολιτική για να μην θιγούν οι κολλητοί τους που παροικούν (σε όλους είναι γνωστοί) δίπλα στα ρέματα " Τρανορέμα " και "Προφήτη Ηλία ".

Όποιο και από τα δύο αν ισχύει τι φταίμε εμείς οι Δημότες των Καμένων Βούρλων να ταλαιπωρούμαστε και να είμαστε δέσμιοι επί χρόνια αυτών των μικροπολιτικών του κ. Αντωνίου και των συνεργατών του.

Εμείς οι αγανακτισμένοι Δημότες των Καμένων Βούρλων βλέποντας τις μικροπολιτικές του κ. Αντωνίου πιστεύουμε ότι πρέπει σε αυτές τις εκλογές όλοι οι Δημότες να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους και με την ψήφο τους να δώσουν την καλλίτερη λύση για τον τόπο.

Δεν πρέπει να αφείνουμε τους άλλους να παίρνουν τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Οι αγανακτισμένοι Δημότες για την επέκτση του Σχεδίου των Καμένων Βούρλων.
energoipoliteskv.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

διαβάστε στο άλλο blog έγγραφα βόμβα για την επέκταση του σχεδίου πόλεως. Τι δούλεμα τρώμε από τον Μάκη.

Στο σπίτι του να τον στείλετε όπως έλεγε και στον λόγο του για άλλους !

Ανώνυμος είπε...

ποιοι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι
του ΕΤ μαχαιρωνονται γιατι ξερουν οτι θα εκλεγουν μονο δυο.ο ενας κατηγορει τον αλλον για απειρια ο αλλος οτι εκβιαζειτο κοσμο και τον αλλο οτι δεν ειδε το χωριο του στο προγραμμα.ο τετρι λεει ρε που εμπεξα εμ δεν ηξερες δε ρωταγες κιολας .

Ανώνυμος είπε...

Λογικό το βρίσκω! Βλέπουν το κύμα να έρχεται και τρέχουν να προλάβουν ποιος θα πάρει το σωσίβιο να σωθει!
Ο κόσμος φίλοι μου δεν είναι χαζος! Η Κυριακή έφτασε!

Ανώνυμος είπε...

ο κάρλος μένεθ της λοκρίδας!!! το λίκνο της ΄΄δημοκρατίας΄΄!! (εδώ γελάνε!!)

Ανώνυμος είπε...

to vradi tis kirgiakis eimai periergos ti sxolia tha grafete....

Ανώνυμος είπε...

θα σχολιάζουμε από το πύργο ελέγχου του.. αεροδρομίου!! 110% όχι με μείωση όμως!

Ανώνυμος είπε...

gia enhmerwsh OLWN.
To endexomeno na bgoun AKURES OI EKLOGES ston DHMO MWLOY -AG.KWNSTANTINOY SAS LEEI KATI ? ? ?

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι, ξέχασες να γράψεις και ότι μας ψεκάζουν. Επίσης τράβα το καλώδιο από την τηλεόραση γιατί μπορεί και να μας παρακολουθούν. Ψυχίατρο έχεις συναντήσει τώρα τελευταία?

Ανώνυμος είπε...

Makari na bgoun!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ πιθανόν να βγουν γιατί ένα ολόκληρο χωρίο έχει εξαφανιστεί από τον χάρτη!!!!!!! Μιλάω βεβαίως βεβαίως για την Άγναντη!!!!
χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥ..ΝΕ. Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΦΤΑΣΕ....ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΟΣΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ BLOG TEAM''''''

Ανώνυμος είπε...

ορθογραφία και κλίση ρημάτων!! αερωδρωμειο έτσι πρέπει να το γράψετε!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΩ ΤΟ ΤΖΕΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΩΝ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

εκτός από τα φώτα λοιπόν πρέπει να σας φτιάξει και αεροδρόμιο!! χοχοχοχο 24 ώρες για το στερνό αντίο!!

Ανώνυμος είπε...

Oraio blog exete eseis, katebazete ta sxolia pou einai antitheta me tous skopous sas kai as min periexoun tipota to mempto opos brisies, prosopika dedomena ktl. Mprabo aksioi sugxaritirion...