10 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ., κ. ΧΡ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία υποστήριξε, όλο το τελευταίο διάστημα, ότι η ανακοίνωση των νέων, επώδυνων, μέτρων για τη χώρα μετατίθεται για μετά τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών, για καθαρά μικροκομματικές σκοπιμότητες.
Και πριν ακόμη περάσουν 24 ώρες από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των εκλογών, αυτή η εκτίμηση επαληθεύεται.
Συγκεκριμένα, ο [.....]

επικεφαλής του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι είναι αναγκαία πρόσθετα µέτρα λιτότητας για τη χώρα, ώστε να διασφαλιστεί η επίτευξη των στόχων για το 2011, κυρίως λόγω της μεγάλης ύφεσης εφέτος, της αναθεώρησης του ελλείμματος και της υστέρησης των εσόδων.
Ο κ. Γιούνκερ επιβεβαίωσε αυτό που επιμελώς αποκρύπτονταν όλες αυτές τις ημέρες.
Επιβεβαίωσε αυτό που, με εκβιαστικά και θολά διλήμματα, διλήμματα επιζήμια για τη σταθερότητα της χώρας, προσπάθησε να καλύψει η κυβέρνηση.
Οι πολίτες, συνεπώς, έχουν και άλλους, πρόσθετους, λόγους να επιβεβαιώσουν και να ενισχύσουν το μήνυμά τους για αλλαγή του μείγματος της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Μήνυμα που φαίνεται ότι δεν αντελήφθη ο κ. Πρωθυπουργός την πρώτη Κυριακή».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na pite ston staikoyra min patisi to poditoy stin perioximas giati tha ton kanoyme maypo..........

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ /ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.......ΣΤΑΙΚΟΥΡΗΔΕΣ( ΓΙΟΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ) ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ......ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ....ΣΑΣ Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α Μ Ε ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΠΤ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ........ΟΥΣΤ.....

Ανώνυμος είπε...

αυτούς που γλυκάθηκαν(!!!) για να συμμετάσχουν στα σχήματα του 1ου και του 3ου τι τους περιμένει; αυτοί δε φταίνε; στρατηγέ ευτυχώς που δε συμμετέχεις γιατί οι τακτικές αυτές δε μαθαίνονται στη σχολή πολέμου!