10 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στήριξε το ΚΚΕ, απέσπασαν χιλιάδες νέες ψήφους πανελλαδικά αλλά και τοπικά. Η αύξηση περικλείει σημαντική δυναμική, σηματοδοτεί μια νέα πορεία συσπείρωσης ευρύτερων λαϊκών δυνάμεων εναντίον της αντιλαϊκής πολιτικής. Δυναμώνει το ρεύμα αντιμονοπωλιακής αντιιμπεριαλιστικής συσπείρωσης, κερδίζει έδαφος η εναλλακτική πρόταση διεξόδου με στόχο τη λαϊκή εξουσία και οικονομία.
Ζητούμενο για να προστατεύσει ο λαός τα δικαιώματα και να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του, είναι η σφυρηλάτηση της ενότητάς του ενάντια σε όσους υποθηκεύουν τη ζωή του. Να ξεμπροστιαστούν όσοι το παίζουν σύμμαχοι, αλλά είναι αντίπαλοί του ή υπηρέτες των αντιπάλων του.
Από αυτήν την αφετηρία, πρέπει να συνεχιστεί και η μάχη για το δεύτερο γύρο των εκλογών.
Ο λαός πρέπει ν' αρνηθεί να διαλέξει μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης.
Κανένα όφελος δεν έχει να μπει ανάμεσα σε[.....]

«μονομάχους» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ή άλλων, μεταμφιεσμένων και «ανεξάρτητων» εκπροσώπων της ίδιας ακριβώς πολιτικής, που εγγυάται τη χρεοκοπία του λαού. Να ρίξει στην κάλπη λευκό ή άκυρο απορρίπτοντας όσους του βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο και του λένε να «διαλέξει», τι και πόσο γρήγορα θα χάσει από τα στοιχειώδη δικαιώματα του.
Η καταδίκη της πολιτικής, που καταργεί συμβάσεις, πετσοκόβει μισθούς, κατεδαφίζει δημόσια Ασφάλιση - Υγεία, ξεπουλά Πρόνοια - Παιδεία κ.λπ. πρέπει να ακουστεί ακόμα πιο ηχηρά στο δεύτερο γύρο, με ακόμα μεγαλύτερη απόρριψη ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα πρωτοστατήσουν και θα κριθούν στη μάχη αποκάλυψης και απόκρουσης των αντιλαϊκών σχεδίων, της συμβολής τους στην οργάνωση της πάλης με τους λαϊκούς φορείς που για να καρπίσει πρέπει να γίνει υπόθεση όλου του λαού. Για να γίνει η λαϊκή αγανάκτηση δύναμη μέσα από την οργάνωση της αντιμονοπωλιακής αντιιμπεριαλιστικής συμμαχίας και πάλης.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΜΙΑΣ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΩΛΟΥ – ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ- ΕΛΑΤΕΙΑΣ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΟΜΟΚΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάυρο σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ . Μάυρο σε όσους μας υποδούλωσαν στην Τρόικα.
Καμια ψηφο σε υποψηφιο δημαρχο ή περιφαρειάρχη των δύο μεγάλων κομμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Βρε άχρηστοι κομμουνιστές, ρίξτε άκυρο στις περιφερειακές που τα κριτήρια είναι κυρίως κομματικά. Στις δημοτικές γιατί να ρίξετε άκυρο? Μιλάμε για αυτοδιοικητικές εκλογές, όχι βουλευτικές!
Μια ζωή να αποποιηθείτε των ευθυνών σας. Θα έπρεπε να ντρέπεστε για τις επιλογές σας. Στηρίξτε κάποιον δήμαρχο για να βγείτε μεθαύριο να τον κατηγορείτε για αυτά που ίσων δεν κάνει. Αφου θα ρίξε άκυρο μην ζητάτε μετά ευθύνες!!!
Μια ζωή προδότες είσαστε! Και τον Βελουχίωτη εσείς τον φάγατε και τώρα τάχα μου δήθεν τον τιμάτε... Σε ποιόν τα πουλάτε αυτά!!!???

Ανώνυμος είπε...

Εσείς δηλαδή ψηφίζετε για να εκτονωθείτε μετά? Η παράγραφος σας ήταν κατά βάση άτοπη & παράλογη.
Ο μικροαστισμός είναι σαν μερικές ασθένειες, κληρονομικός & η νοοτροπία του πάνω από το κεφάλι σας. Και η ιδέα κάτι που δεν εξαγοράζεται, ούτε με υποσχέσεις, ούτε με χρήματα, ούτε με διορισμόυς & βολεμένες θέσεις.
Αλλα τι μιλάω για ιδέα? Δε νομίζω ότι έχετε ιδέα. Και όπως είχε πεί & ο Αϊνσταϊν, 2 πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν & η ανθρώπινη βλακεία. Και από το 2ο έχετε μπόλικο.
Όταν διαβάσετε πιο αντικειμενικά την ιστορία της Ελλάδος & του Εμφυλίου Πολέμου, θα γλιτώσετε & τον κόσμο από την ημιμαθή βλακεία που σας διακατέχει.
Και οι ποταποί χαρακτηρισμοί στους δημάρχους που δεν θα σας κάνουν τις χάρες.