06 Νοεμβρίου 2010

Η αξιοπιστία του κ. Αντωνίου στο Ναδίρ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Την ώρα που ο κ. Αντωνίου δήλωνε στην ομιλία του στα Καμένα Βούρλα ότι κατεβαίνει ακομμάτιστος την ίδια ώρα αυτοδιαψευδόταν από μόνος του όταν καλωσόριζε τον Βουλευτή Φθιώτιδος της Νέας Δημοκρατίας και τ. Υπουργό κ. Γιαννόπουλο και τον πρώην Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταυρογιάννη. Καταλαβαίνετε τη αξιοπιστία έχει αυτός ο άνθρωπος που θέλει να γίνει και Δήμαρχος του Δήμου Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου.
Πως να τον εμπιστευτούν οι Δημότες όταν μπροστά στα μάτια τους ο κ. Αντωνίου τους λέει ψέματα .
Η μισή ώρα της ομιλίας του κ. Αντωνίου αναλώθηκε στο να κατηγορεί τον κ. Τετριμίδα (λες και τον ήξερε και από χθες) και η άλλη μισή ώρα στο να αραδιάζει ψέματα για τα έργα που δεν έκανε και θα κάνει τώρα αν τον ξαναψηφίσουν οι Δημότες και ότι δεν είναι ψεύτης , κλέφτης ,απατεώνας , δεν έχει πάρει χρήματα απ` το Δήμο και όλα τα συναφή κοσμητικά.(σαν να ήθελε να επιβεβαιώσει τα ακριβώς αντίθετα).
Για τον αν έκλεισε ισολογισμό ο Δήμος τα τέσσερα χρόνια που είναι Δήμαρχος ο κ. Αντωνίου και πόσα χρωστάει ο Δήμος αυτή την ώρα που θα τον παραδώσει ο κ. Αντωνίου δεν μας είπε τίποτα .
Για την επέκταση του Σχεδίου είπε ότι είναι σχεδόν έτοιμη (άλλο μεγάλο ψέμα την ώρα που κυκλοφορεί η απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος σε όλα τα Blogs του Νομού Φθιώτιδος και τον διαψεύδει καταφανέστατα).
Επίσης ο κ. Αντωνίου από τό βήμα καί Δημοσίως δήλωσε ότι δέν παίρνει τόν μισθό του ώς Δήμαρχος.
Ρωτάμε κ.Αντωνίου(Εύλογη απορία όλων) τόν μισθό σάς τόν δίνετε γιά ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ! ! ! !......Μέ τόν ΙΔΙΟ τρόπο πού ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ καί τό ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ πού εισπράτετε από τούς ΔΗΜΟΤΕΣ (ΔΗΛΑΔΗ,τά χρήματα από τό ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Εφτασε στούς Φυσικούς Παραλήπτες ,άς πούμε ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ κ.λ.π.......
ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ! ! ! !

Αναφέρθηκε και στο σύλλογο των Ενεργών Πολιτών των Καμένων Βούρλων και στα Blogs τα οποία όλα είναι εναντίον του επειδή τον ζηλεύουν και τον δυσφημούν και δεν παρουσιάζουν το πλούσιο έργο του.
Στον κ. Παταργιά δεν αναφέρθηκε σχεδόν καθόλου εκτός από μια φράση για γκρίζα πραγματικότητα που είχε χρησιμοποιήσει στην ομιλία του ο κ. Παταργιάς.
Λέτε αυτή η ιδική μεταχείριση προς τον κ. Παταργιά από τον κ. Αντωνίου να υποκρύπτει κάτι ?
Ίσως κάποια πιθανή βοήθεια του ενός προς τον άλλο την δεύτερη Κυριακή ?
Με κάποια πιθανώς ανταλλάγματα !!!! Πιθανώς πνευματικά ... για το καλό του Τόπου ως συνήθως..

Για το Studio-1.gr
Ζαγγανάς Νίκος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εντάξει φίλε το εμπεδώσαμε!! μπορείς να κάνεις κάτι για να αποτραπεί η συμπαιγνία αντωνίου- παταργιά την άλλη κυριακη;