22 Νοεμβρίου 2010

Τετριμίδας – Να μην λειτουργήσουν τα διόδια

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δεν θα πληρώνει διόδια ο Δήμαρχος Μώλου...
Σε θέση μάχης Δήμος Μώλου και Επιτροπές κατά των διοδίων!

Καλημέρα μέ νέα διόδια από αύριο Τρίτη το πρωί στην Αγία Τριάδα Μώλου.

Το Υπουργείο Υποδομών χωρίς να λάβει υπόψη του ότι δεν έχουν κατασκευαστεί παράδρομοι για την εξυπηρέτηση της τοπικής κυκλοφορίας , αλλά και όσων επιθυμούν να διέρχονται χωρίς την καταβολή διοδίων , έδωσε την έγκριση του, αφού άφησε να περάσουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές ,να λειτουργήσει και ο νέος αυτός Σταθμός διοδίων με τέλος 1,55 ευρώ για τα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.

Ο FM-1 με συνεχή ρεπορτάζ ζήτησε την άποψη τόσο της Δημοτικής Αρχής του Μώλου όσο και των κινήσεων πολιτών κατά των διοδίων. Ο κ. Βαγγέλης Τετριμίδας που πρόσφατα εκλέχτηκε δήμαρχος όλου του καλλικρατικού Δήμου Μώλου -Αγίου Κωνταστίνου με έδρα τα Καμένα Βούρλα δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 το Σάββατο το μεσημέρι ότι είναι κάθετα αντίθετος στη λειτουργία του συγκεκριμένου Σταθμού αφού ούτε παράδρομος υπάρχει ούτε[.....]

καρτες ελευθερης διελευσης των κατοίκων του Δήμου έχουν δοθει.
Αν και ο ίδιος ειναι πιθανον να απουσιαζει την Τρίτη το πρωι σε ενημερωτικη ημερίδα,παρόλα αυτά στηριζει την κινητοποίηση των πολιτών που αντιτίθενται στη λειτουργία διοδίων. Μάλιστα σε σχετική ερώτησης του Σταθμού μας απάντησε ότι και ο ίδιος δεν θα πληρώνει διόδια οσο δεν πληρούνται οι υποχρεώσεις του Υπουργείου και της εταιριας!
Οι συντονιστικές επιτροπές κατά των διοδίων προετοιμάζουν τις αντιδράσεις τους με αρχική την κατάληψη του σταθμού διοδίων Αγ. Τριάδας την Τρίτη ( 3 το μεσημέρι) ώστε να μην λειτουργήσει ουσιαστικά .
Σ’ αυτή την κινητοποίηση έχουν δηλώσει συμπαράσταση συντονιστικές επιτροπές και από άλλες περιοχές ενώ την Κυριακή είναι προγραμματισμένη στον Μώλο η συνεδρίαση του πανελληνίου συντονιστικού της κίνησης ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στην ΑΓ. Τριάδα κοινοποίησε από την περασμένη Παρασκευή την λειτουργία του συγκεκριμένου σταθμού και τις τιμές που θα πληρώνουν ανά κατηγορία οχήματος οι διερχόμενοι.
Για να προλάβει μάλιστα τυχόν αντιδράσεις φροντίζει στην ίδια ανακοίνωση να αναφέρει την σύμβαση που κυρώθηκε στην Βουλή και προβλέπει αυτή την λειτουργία .

lamiafm1.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕ;;; 20 ΕΥΡΩ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ ΛΑΜΙΑ;;; ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΥΤΑ;;; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΟΔΙΑ... ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ... ΤΙ 1,55; ΕΓΩ 3 ΘΑ ΔΙΝΩ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΡΩ...

Ανώνυμος είπε...

Μπλογκερ άκουσα απο τα μεγάφωνα του Δήμου στα Κ. Βούρλα σήμερα να μας καλούν να δηλώσουμε τα οχήματα μας προκειμένου να βγάλουμε κάρτες διοδίων. Μπόρεις να μας ενημερώσεις σχετικά με το θέμα; Ευχαριστώ!

kamena voyrla blogger είπε...

Αναγνώστη 12:30

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Δήμου Μώλου, που μετά από επικοινωνία με την Νέα Οδό, και τις πιέσεις που άσκησε προ μηνών, ζητήθηκαν από την Νέα Οδό λίστα με τα οχήματα που ο δήμος αιτείτε ελεύθερη πρόσβαση.

Ενώ λοιπόν ήταν έτοιμη η λίστα για τους κατοίκους του Μώλου, ο Τετριμίδας (μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις) ζήτησε να προετοιμαστεί η λίστα για τα Καμένα και τον Άγιο .

Βέβαια από την άλλη, η Νέα Οδός (τα χαμηλόβαθμα στελέχη, στην εξυπηρέτηση πελατών) δεν γνωρίζουν τίποτα (που καλέσαμε για διασταύρωση) και δεσμευτήκαν να ενημερωθούν από τον ‘υπεύθυνο’ και να μας ενημερώσουν σχετικά.

Μια αίτηση δεν βλάπτει, ο Τετριμίδας καλά κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα μιας και η Νέα Οδός δεν φημίζεται για την απλόχερη χορήγηση καρτών ελευθέρας πρόσβασης και διέλευσης.

Αν έχουμε κάτι νεότερο θα επανέλθουμε.

Ανώνυμος είπε...

αν δεν βγάλει ο Δήμος έχω εγώ μία να σας δώσω. Λειτουργεί σαν κάρτα απεριορίστων διαδρομών, εισιτήριο διαρκείας, εκ πτωτικό κουπόνι κ.τ.λ. Έχει την φωτογραφία του Mirallas γυμνό να τα δείχνει. Για τους βαζέλες διατίθεται και με τον Cisse στην ίδια ακριβώς πόζα. Για αξέχαστες διαδρομές λοιπόν, Starxidiam card και ο...δρόμος ελεύθερος. Βουμ βουμ

Ανώνυμος είπε...

Στο Μώλο τις έδωσαν τις κάρτες. Εμείς να δούμε πότε θα τις πάρουμε στα χέρια μας.

Ανώνυμος είπε...

αύριο η μεθαύριο πιθανοτατα θα φτάσουν στο δήμο μώλου (για δημότες και των 3 δήμων)κάρτες 15ημέρου μέχρι να ρθουν οι κανονικές..

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ 3Ο/ΙΙ/2Ο1Ο.ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ......

Ανώνυμος είπε...

Χαλάρωσε, δεν λήγουν στις 31/12 οι κάρτες. Μην βιάζεσαι.