13 Νοεμβρίου 2010

ΑΓΝΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ....ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ ? ? ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Χθες ο κ. Αντωνίου στην προεκλογική του ομιλία επανήλθε στο θέμα της θέρμανσης των Καμένων Βούρλων με το Ιαματικό νερό, που λέει ότι βρήκε με τις ανεπίσημες γεωτρήσεις που έκανε, μέσα στον κεντρικό Οικοδομικό Ιστό της Λουτροπόλεως, και χωρίς να πάρει καμιά απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Studio-1 με τα έγγραφα που δημοσίευσε και τα οποία έχουν σταλεί από τον Ε.Ο.Τ και προς το Δήμο (απλώς ο Δήμος Καμένων Βούρλων τα απέκρυβε) και αφορούσαν το χώρο της ανέγερσης των σχολικών μονάδων αναφερόταν και στο θέμα προστασίας των Ιαματικών Πηγών, τον οποίο χώρο με τον υπάρχοντα νόμο προσδιορίζει σε [.....]

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο από το site του studio-1.gr

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφού έχει μαζί του το μετρ των γεωτρήσεων τι τη χρειάζεται την απόφαση Δ.Σ.; ρητορική απορία...

Ανώνυμος είπε...

dhmarxe ligwn wrwn malon o zagkanas einai katalhloteros gia dhmarxos apo sena me tis gnwseis pou exei
kai sy re zaggana den ta egrafes pio prin auta .....FILARAKIA EISTE ,KAFE PINETE STO GNVSTO KAFE-DHMARXEIO...Oxi tipota allo alla na mhn leei stis omilies tou @@@@@@@es

Ανώνυμος είπε...

Ο ΖΑΓΚΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΜΠΛΟΓΓΕΡ.ΜΗΠΩΣ ΧΤΥΠΑΓΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ??

Ανώνυμος είπε...

μπορείς να σταθείς στην ουσία διαβάζοντας τί γράφει ο ζαγγανάς (σε συνδιασμό με το προηγούμενο σχετικό άρθρο) και να διαπιστώσεις ότι απλά έχει δίκιο ο ζαγγανάς; χωρίς ένταση εμπάθεια η οτιδήποτε άλλο; εκτός αν σου αρέσει η έκφραση ΄΄yes man΄΄ προς οτιδήποτε ακουγεται από κάποιον υποτιθέμενο ανώτερο από εμάς!

Ανώνυμος είπε...

Θέλει να μας πουλήσει και πολιτική ο εγκάθετος των εγκαθέτων στα Καμένα Βούρλα!

Που αυτός και οι αλλοι τρείς αποτελούν τους 3 σωματοφύλακες των Καμένων Βούρλων, και πάνε όπου φυσάει ο άνεμος! Οπορτουνιστές μέχρι το κόκκαλο!

Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι του γίνεται και από την βιομηχανία που έχει ιδρύσει δεν σταματάει να παράγει και να διαδίδει ψέμματα!

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ κύριε ζαγγανα ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ, αν σου λέει κάτι αυτό!

Και συ και οι άλλοι τρείς είστε κατάπτυστοι και θα έπρεπε να ντρέπεστε!

Θα τα πουμε από Δευτέρα όμως... (αν βγείτε από τα λαγούμια σας βεβαίως βεβαίως!)

Ανώνυμος είπε...

μενω στηνΑΘΗΝΑ και ψηφιζω στονΜΩΛΟ.
Δεν γνωριζω ουτε τον blogger (ΚΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ) ,τον συγχαιρω ομως γιατι μαθαινουμε και εμεις που δεν ζουμε εκει ,τα γεγωνοτα.επισης παρακολουθω τον κ. ζαγγανα και το studio-1 kai diapistwnw oti ο ανθρωπος δεν κανει τιποτα αλλο απο το να παρουσιαζει επισημα εεγγραφα.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ? Λυπαμαι πολυ αλλα επιτρεψτε μου να πω σάν συμπερασμα ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΡΩ ΑΠΟΤΟΝ Κ.ΑΝΤΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:18,
το αν έκανε αυθαίρετα ο Δήμαρχος γεωτρήσεις και αν ξέρει ή δεν ξέρει τον νόμο για τις ιαματικές πηγές και τον ξέρει καλύτερα ο ζαγγανας, ε μη χ...σω!!!
Για όλα αυτά που τον καταγγέλει, σαν πολίτης ενός δημοκρατικού κράτους που είσαι μπορείς να ενημερωθείς από το Δημαρχείο. Το οποίο σε ενημερώνω είναι υποχρεωμένο να σου δώσει ότι έγγραφο ζητήσεις! (δεν νομίζω να είχε καλύτερες άκρες ο ζαγγανάς από εσένα και μπόρεσε και ανακάλυψε-αποκάλυψε αυτά τα "μυστικά" κατ' αυτόν έγγραφα...)

Ανώνυμος είπε...

ASHMWM-ASHMVM KAI SY KAI H PAREA SOY ...AYFOYTA KSEREI TO DHMARXEIO GIATI KANATE THN GEWTRHSEI MESA STHN PAIDIKH XARA.KAI ANTI NA KANETE TON ALEKO MILATE.FANTASTEITE ME TON TSAMPOYKA TOY OZAGKANAS NA ENHMERWSEI TON EOT.THA SAS DERNEI OLH H ATTIKH

kamena voyrla blogger είπε...

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι εννοείς φίλε 10:13.
Τι ακριβώς δεν έχεις καταλάβει για να σε βοηθήσω.
Ο Blogger είναι o Blogger, και ο Ν.Ζαγγανάς είναι ένας αναγνώστης που απέστειλε επιστολή προς δημοσίευση.

Θέλεις να τοποθετηθώ σε επώνυμη επιστολή αναγνώστη? Δεν θα τα κάνω.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν γράψεις και εσύ επιστολή, και ειδικά αν βάλεις το όνομα σου από κάτω, δεν θα την δημοσιεύσω? Ανεξάρτητα από το τι θα γράψεις και τι πρεσβεύεις. Αυτή είναι και η μαγεία του Blog, φιλοξενεί τις απόψεις των αναγνωστών αλλά αυτόματα τις εκθέτει στην κρίση των υπολοίπων.
Οπότε ουαί και αλίμονο σε αυτόν που θα γράψει ανακρίβειες.

Εν κατακλείδι, ένα έχω να πω, μην χάνετε την ψυχραιμία σας, δεν χάθηκε δα και ο κόσμος.
Για την συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών, πίστεψε με, δεν θα αλλάξει τίποτα, εκλεχθεί δεν εκλεχθεί αυτός που ψηφίζουν. Τώρα αν είσαι από τους άλλους που έχουν δούνε και λαβείν τι να πω, ψυχραιμία, σε 3,5 χρόνια ξαναπροσπαθήστε.
(ισχύει και για τους δυο συνδυασμούς αυτό).

ΥΓ Περιορίστε τις κατηγορίες και την λάσπη προς το Blog, άλλο πράγμα σας φταίει, ψάξτε το και θα το βρείτε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό πού θέλω νά πώ blogger...Ξέρουμε ποιός είσαι,και από Δευτέρα καί εσύ καί ο Ζαγγανάς θά μιλήσετε μέ τήν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Για ποια ASHMWM-ASHMVM μιλάς?

Προσπαθείς να ρίξεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα, αλλα όλος ο κόσμος σας έμαθε πλεόν ποιοι είστε εσείς και όχι ποιός είμαι εγώ και ο κάθε εγώ που γράφει εδώ μέσα ξεμπροστιάζοντας σας και πετώντας σας στα μούτρα σας τις αλήθειες τις οποίες γνωρίζουμε όχι για να τις χρησιμοποιούμε κομμένες και ραμμένες στα μέτρα μας για να ασκούμε μικροπολιτική!
Αλήθειες? Τι είναι αυτό? Βγάζεται σπυρία όταν ακούτε την λέξη αλήθεια!
Ένα πράγμα θα σας πώ. Όσο λασπη και να πετάξει σήμερα (δεν είναι τυχαία η ημέρα της ανάρτησης του) η βιομηχανία zaganas s.a. στην οποία είσαι μέτοχος και εσύ και η κλίκα σου το πράγμα δεν αλλάζει. Είστε χαμένοι από χέρι. Στον πρώτο γύρο ήρθατε δεύτεροι και στον δεύτερο το ίδιο. Καταφέρατε μέσα στο χωρίο σας, για τον Μώλο μιλάω, και ήρθατε δεύτεροι. Είστε ανίκανοι λασπολογοι και κοράκια που περιμένουν να φάνε... ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥΣ από Δευτέρα! Άντε γειαααααααα!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσμιξαν τα αηδόνια Κεφάλας,Καντάς, Στάμος



Ο Ιθαγενής Καμενοβουρλίωτης

Ανώνυμος είπε...

Από μαϊμού εφοριακός ο Υφαντής άριστος εκφωνητής!

Ανώνυμος είπε...

Παραποιόντας μια παροιμία που έχει βγάλει ο σοφός ελληνικός λαός, θα κλείσω σήμερα τις αναρτήσεις μου σε αυτό το μπλόγκ.

<>

Ανώνυμος είπε...

Παραποιόντας μια παροιμία που έχει βγάλει ο σοφός ελληνικός λαός, θα κλείσω σήμερα τις αναρτήσεις μου σε αυτό το μπλόγκ.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΑΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΟΜΟΚΙΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτό είναι σκύλευση όχι παραποίηση!! και πίστεψε με αν ήξερες τι εστί ΝΤΟΠΙΟΣ δομοκίτης (και μόνιμος κάτοικος) θα λεγες χειρότερα!! γιατί δε στέλνεις αυτόν που υποστηρίζεις να γίνει δήμαρχος στη... γαύδο; μπορεί να εξαγγείλει εκεί ... αεροδρόμιο!!

Ανώνυμος είπε...

H EFHMERIDES HMERA KAI SENTRA SYNISTOYN MAKH ANTONIOU.TO LENE KAI PROTOSELIDA

kamena voyrla blogger είπε...

Φίλε αναγνώστη και ανώνυμε σχολιαστή 10:54.

Άλλα σου λέω άλλα καταλαβαίνεις.

Σε προτρέπω να γράψεις τις απόψεις σου, βάλε το όνομα σου ή μην το βάζεις από κάτω και απέστειλε το στο blog να το δημοσιεύσουμε. Μην στέκεσαι στο να σχολιάζεις αρνητικά μόνο και να γράφεις απειλές (που είναι και το εύκολο). Μπες στην διαδικασία να γράψεις την άποψη σου και να ’εκτεθείς’ στους σχολιασμούς των άλλων.

Διακρίνω όμως, για εμάς τους δυο, εμένα και εσένα, ότι βλέπουμε και ταυτόχρονα αντιμετωπίζουμε τα πράγματα αρκετά διαφορετικά.
Εγώ μπορώ να το διαχειριστώ, εσύ? … δεν θα το σχολιάσω άλλο, κράτα μόνο ότι είμαστε διαφορετικοί.

Για να μην μακρηγορώ, (μέρες που είναι), το ’θα τα πούμε από την Δευτέρα μετά τις εκλογές’ το πολυδιάβασα και το πολυάκουσα, και δεν με πτοεί, (το έχω ξαναγράψει άλλωστε). Να πω ότι τρομοκρατήθηκα με το σχόλιο σου, ψέματα θα πω…

ΥΓ
Μήνυμα προς όλους τους δημάρχους, λοιπούς αιρετούς , υμετέρους και ανθρώπους που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα και αποφασίζουν για τον δήμο άμεσα ή έμμεσα.
Μάθετε να ζείτε με το blog και την βαριά κριτική, γιατί ούτε το Blog πρόκειται να ’μετακινηθεί’ ούτε ποτέ θα σταματήσουν κάποιοι να ξεμπροστιάζουν τις ατασθαλείες.
Προσέχετε τι τάζετε, και τι γράφετε στα φυλλάδια σας ότι θα κάνετε.
Διαχειριστείτε το δημόσιο χρήμα όπως του αξίζει και όχι ως εργαλείο προσωπικής προβολής.
Πάτε τον τόπο μας μπροστά γιατί αλλιώς θα μας βρίσκεται διαρκώς απέναντι σας.

Καλή επιτυχία στους υποψηφίους

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αναφέρεται η Δευτέρα από κάποιος…………………………
Τι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν?????????????????? Και πως το έχουν τόσο σίγουρο ποιο θα είναι το αποτέλεσμα τον εκλογών ??????????????????

Ανώνυμος είπε...

na epemvei h ΕΣΗΕΑ ka;i n;a g@@@@@sei
τόν ΜΑΛΑΜΙΩΤΗ...πόυ τά ΑΡΠΑΞΕ από τόν ANTWNIOY kai moirazoun tis k@@@fylades tou tzampa.Gia to WC DEN KANOYN toso axristes einai

Ανώνυμος είπε...

χειμωνιδέϊσον όπως καρνεϊσον που πίναμε μικροί!! από άλλο γαλαξία!

Ανώνυμος είπε...

xeimwnideison symfwnw kai proteinw se OLOYS OXI AGORES APO TON GALAXY

Ανώνυμος είπε...

agwres apo ton veropoylo