09 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2010 (σταυροί), (updated3)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εδώ όλα τα αποτελέσματα αναλυτικά με σταυρούς για όλα τα εκλογικά τμήματα ,για όλους τους υποψηφίους. (από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φθιώτιδας)

Αντωνίου
Τετριμίδας
Παταργιάς
Τσαπάρας

Με δεδομένο ότι η διαδικασία είναι αρκετά αργή, για να ενημερωθούμε για τους σταυρούς, δημοσιοποιούμε ( …Click εδώ… ) τους πρώτους πέντε υποψήφιους σε αριθμό σταυρών (και τον αριθμό των σταυρών) των τριών πρώτων συνδυασμών και στις τρεις εκλογικές περιφέρειες. (προσεχώς ποιο αναλυτικά και ολοκληρωμένα αποτελέσματα)

Διαβάστε εδώ συγκεντρωτικά αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τα Καμμένα Βούρλα βλέπω ψήφισαν Αντωνίου. Μπράβο. Μάλλον δεν τους ένοιαξε που πούλησε το όνομα των Καμμένων για να εκλεγεί.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3525

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ-ΕΓΚΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω ποιος είσαι ρε μπλόγκερ αλλά μπράβο ρωτάμε παντού και ή θα ακούσεις ψέματα ή δεν θα ξέρουν

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλό το ψηφοδέλτιο του ανθρώπου! Μου έφτιακσε τη μέρα αλλα και με στανοχώρησε γιατί ο άνθρωπος λέει αλήθειες!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ... ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ; ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ TV ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΘΗΚΕ, Η ΝΔ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ,Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΑ 2 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΝ ΕΤΗ 2010 ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ 50+% ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΥΡΙΟΙ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΕΛΟΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 1000 ΨΗΦΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΤΕ, ΑΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΜΑΔΕΨΤΕ ΣΩΣΤΑ. ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται ότι στο νέο Καλλικράτειο Δήμο ( Μώλου – Κ. Βούρλων – Αγ. Κωνσταντίνου ) βρέχει χρήμα από υποψήφιο (Β΄ Κυριακής ) Δήμαρχο . Να μας ενημερώσετε εάν ευσταθούν αυτές οι φήμες και εάν κόβονται και αποδείξεις , για να δικαιολογηθούν και τα έξοδα και να εκπέσουν και φορολογικά και να μπορεί και ο Εισαγγελέας να κάνει έλεγχο .
Μπράβο ωραία ξεκινάει , εν μέσω κρίσης , ο νέος Δήμος , με Αξιοπρέπεια , Πολιτικό Ήθος , Αξιοσύνη και Όραμα για το μέλλον φαίνεται να διακατέχει τους υποψηφίους τοπικούς άρχοντες και με πολίτες που ξεπουλούν την ψήφο τους για λίγα € και για ψεύτικες ελπίδες για μια θεσούλα σε οργανισμούς και δημοτικές επιχειρήσεις που καταργούνται .
Μπράβο μας !!!! Αυτό μας αξίζει !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από ποιόν, δεν πάει το μυαλό μου καθόλου; Ο Τετριμίδας θα είναι από την σύνταξη του ΓΕΣ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον. Έχω και εγώ πάντως κάτι μικροεξοδάκια. Μην με ξεχάσετε. Αν βρέχει λεφτά, να κρατάω ομπρέλα το ΣΚ. Ανάποδα... Ρε τι τραβάμε...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως για να κάνει έτσι για να εκλεγεί ο ακατανόμαστος που μοιράζει τόσα λεφτά και απειλές κάτι γίνεται δεν μπορεί!!!, θα είναι πολύ μεγάλο το πακέτο που παίζεται φιλαράκια και εμείς σαν τα βόδια κοιμόμαστε

Ανώνυμος είπε...

άμεσο άνοιγμα λογαριασμών στους γνωστούς φαληρισμένους που θα συνταχθούν μαζί του! τους ξέρουν και οι πέτρες!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι τόσο μα..κες να τα βάζουν σε λογαριασμούς τα λεφτά. πάτε καλά; Παίζει full φάκελος και τσαντάκια με ...λουλούδια. Ωχ συγνώμη, μου ξέφυγε. Καλούδια ήθελα να πώ.

Ανώνυμος είπε...

χάθηκαν χαρτονομίσματα που εκ παραδρομής(!!!) είχαν μπει σε φακέλους με σταυρωμένα ψηφοδέλτια.. σε περίπτωση ανέρευσης των εξτρα αμοιβή!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΤΡΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟ ΔΙΟΔΙΑ... ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΩΛΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:44,
Ποιός πούλησε το όνομα το ξέρει πολύ καλά ο κόσμος των Καμένων Βούρλων. Ξέρει ποίος έπαιξε βρώμικο παιχνίδι με βουλευτές της Φθιώτιδας για να χαθεί η ονομασία (η οποία ήταν και η επίσημη πρόταση της ΚΕΔΚΕ , αν σου λέει κάτι αυτό) και φτάσαμε σε αυτή την ονομασία έκτρωμα.

Προς 12:23,
Απ' ότι φαίνεται η σύνταξη του ΓΕΣ δεν αρκεί στον Τετριμίδα για αυτό πάει για την μεγάλη κουτάλα! 4 χρόνια έτρωγε με χρυσά κουτάλια από το Δήμο Μώλου μιας και διπλογραφικό δεν υπάρχει! Έτυχε και μέσα στην 4τραετια του να γίνει και η ΠΑΘΕ και όλα τα ανταποδοτικά που δικαιούταν ο Δήμος Μώλου πήγαν στην τσέπη ΤΟΥ!!!!! Οπότε μπορείς εύκολα να καταλάβεις ποιός σπρώχνει λεφτά κάτω από το τραπέζι!!!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι οδηγούμαστε προς μια λανθασμένη κατεύθυνση...Ξαφνικά, ο κος Τετριμίδας παρουσιάζεται σαν ο διεφθαρμένος πολιτικός ηγέτης και ο κος Αντωνίου λογικά ο μεσσίας του Δήμου...Και λέω μεσσίας διότι δεν βλέπω κάποιο επικριτικό σχόλιο για το πρόσωπό του...!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Ο ΤΕΤΡΙ ΕΡΙΞΕ ΜΙΣΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΧΑΛΙΚΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΜΒΙΚΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ ΧΗΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΞΗΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! ΑΡΑΓΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ??

Ανώνυμος είπε...

Αποφάσισα να γράψω στο μπλογκ για να απευθύνω ένα ερώτημα στους ψηφοφόρους του κ. Τετριμίδα στα Καμένα Βούρλα: Τι θα πείτε στους συμπολίτες σας εάν ο Τετρι πάρει το λυκείο στον Μώλο , επικαλούμενος έλειψη χώρου στο λύκειο Καμένων Βούρλων ( εδώ φέρει ευθύνη και ο Μάκης για να μην ξεχνιόμαστε). Θα σας άρεσε τα παιδιά σας να πηγαίνουν σχολείο στον Μώλο; Γιατι αν εκλεγει θα το κάνει να με θυμηθήτε. Τι θα πείτε αν πάρει το δημαρχείο στον Μώλο επικαλούμενος έλειψη χώρου στο δικό μας; Τι θα κάνετε αν αλλάξει
το όνομα του Δήμου σε όνομα συμφερόντων Μώλου. Και θέλω να απευθυνθώ προσωπικά στον πρώην Δημαρχο Καμ. Βούρλων κ Κεφάλα. κ.Κεφάλα θυμάστε το 93 τους αγώνες που κάναμε για το Λύκειο Καμ. Βούρλων , τότε ο Σημερινός συνεργάτης σας κ. Παταργιάς ήταν πολέμιος στο να έρθει του σχολείο στην πόλη μας. Γιατί ακυρώνετε το ένδοξο παρελθόν σας και του αγώνες σας;Πόλυ φοαβάμε ότι καποιοι απο εσας που θα συντελέσετε στο να συμβούν τα παραπάνω σε λίγο θα ντρέπεστε να περπατήσετε στο πεζοδρόμιο και να λέγεστε Καμενοβουρλιώτες. Σκεφτείτε λίγο έχετε 5 μέρες μπροστά σας. Δεν δίνω άφεση αμαρτιών στον Μάκη
(άλλωστε έχει αρκετές αμαρτίες) αλλά τουλάχιστον δεν θα συνενέσει
στα παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

προς 11:44 και 3:44 μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα από το όνομα της έδρας; έλεος πλέον με αυτή τη καραμέλα!! και στη τελική ας ΄΄γλυκάνει΄΄ (ξέρετε τι εννοώ) ο σίγουρος νέος δήμαρχος μερικούς συμβούλους από το μώλο, να φτάσει τις 18 ψήφους που απαιτούνται για την αλλαγή ονομασίας και να σας γίνει η χάρη!!

Ανώνυμος είπε...

Μάκη ετοιμάσου να εισπράξεις τις αφόρητες πιέσεις που άσκησες στον κοσμάκη.

Όταν γίνει το αεροδρόμιο τότε έχεις πιθανότητες να ξαναβγείς μέχρι τότε καλά κυνήγια.

Ανώνυμος είπε...

η περιοχή κατασκευής του αεροδρομίου θα πρέπει να κατακλυστεί με... αγριογούρουνα γιατί θα ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Agaphte file / filh 5:59 μμ, Νοέμβριος 09, 2010 - to onoma tou dhmou einai zhthma ousias pistevw gia logous touristikhs anaptykshs. Mporei na kanw lathos. Egw de zw kan sthn ellada. Alla ta kammena vourla (kathws kai thn evryterh perioxh) ta agapaw kai ta ponaw mia kai katagomai apo ekei. Kai thelw o topos na phgainei kala. Sxetika me to sxoleio, eixa symmetasxei ki egw tote ston agwna, stis katalhpseis kai stis diamamrtyries sth Lamia, ws mathhths akoma. Einai krima olos autos o agwnas na paei xamenos. Kai na pw kai kati allo. Anthrwpous san ki emas, pou grafoume se auto edw to blog xreiazetai o topos mas. Xwris symferonta, aniotelleis kai gnhsious fthiwteis patriwtes. Neous anthrwpous, me nees idees. Kala einai omws na ta leme edw sto blog. Kai kalh kai h apoxh apo tis ekloges. Omws oso kaneis den kanei tipota parapanw, oloi autoi pou sfeterizontai theseis, ekviazoun syneidhseis kai talaipwroun ton topo mas, tah synexiszoun na eklegontai kai na kyvernoun, estw kai me deka pshfous. Oriste loipon. Idou h rodos, idou kai to phdhma. Oi ekolges autes exoun xathei gia mas. As enwsoume oloi mazi tis fwnes mas kai stis epomenes ekloges, na eimaste emeis oi nikhtes. Neos kosmos, me nees oi idees pou agapa pragmatika ton topo kai oxi tis karekles kai thn eksousia. Egw tha sthriksw opoion ap'auto edw to blog, thelhsei na einai ypopshfios stis epomes ekloges ston topo pou agapame kai megalwsame.

Ανώνυμος είπε...

να σου πω γιατί για μένα δεν είναι θέμα ουσίας το όνομα: α. πληθυσμιακά καταρχάς δεν είναι πλειοψηφία τα καμένα βούρλα και η τουριστική ανάπτυξη γκρεμίστηκε στη χώρα γενικότερα ( σε μέρη πολύ καλύτερα από τα καμένα πίστεψε με). τουριστική ανάπτυξη με όλους βολεμένους ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν κάποιοι αυτό τόσο το καλύτερο!! και τουρισμός που οι σχετικοί επαγγελματίες εξασφαλίζουν τις ετήσιες οικονομικές ανάγκες τους με 3 μήνες (υπερφουλ) δουλειάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η διαπίστωση των εκλογών που πρέπει να κάνει ένας Καμενοβουρλίωτης. Αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα των Καμένων βούρλων (359 -364).

Ψήφοι στον Τετριμίδα:577
Ψήφοι στον Παταργία: 277
Σύνολο: 854

Εκλογικά τμήματα Μώλου:
Ψήφοι στον Αντωνίου 194!!!!!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΩΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ 854 ΨΗΦΟΥΣ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΥ? ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ? ΚΑΝΕΝΑ!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ! ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΠΙΟ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!!!!

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΩΛΙΩΤΗ Η' ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΗ!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΠΑΜΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγιος Κωνσταντίνος δεν είχε υποψήφιο Δήμαρχο για να αποτελεί κριτήριο. Αν έχεις τόσο πολύ τοπικιστικά κριτήρια ας φώναζες να μην γινόταν ο Καλλικράτης και να μαύριζες τον Αντωνίου που "έδωσε" και το όνομα. Γνωστός Νονός. Αν και μεταξύ μας, αν το πολυψάξουμε, για ΌΛΟΥΣ τους υποψήφιους δημάρχους, από τα Καμένα Βούρλα δεν είναι κανείς τους. Άρα?!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kamena voyrla blogger είπε...

Βρε παιδιά πώς να το φτιάξω διαφορετικό? Πώς να απεικονίσω έναν πίνακα με 4 διαστάσεις σε 2 διαστάσεις? για να είναι ευκολοδιάβαστος …

Τα προηγούμενα συνοπτικά αποτελέσματα δεν είχαν ανάλυση σταυρών ανά εκλογικό τμήμα και ανά υποψήφιο και για αυτό και είναι ποιο απλό στο να το διαβάζεις.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε Βασιλη ηρθα απο την Αθηνα για σενα προσωπικα και απογοητευτικα με τα αποτελεσματα....σε στηριζουμε σε καθε προσπαθεια σου εδω και χρονια, τη δεδομενη στιγμη σε περιμεναμε πρωτο δημοτικο συμβουλο ,,,,και τη βλεπω ,,,,εισαι τεταρτος ενω πρωτος ειναι ο ανθρωπος εκεινος που τεσσερα χρονια πριν εξαιτιας του εχασες την Δημαρχία....και τριτος ο αλλος ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ που τον βλεπουμε καθε τεσσερα χρονια οταν βαζει για υποψηφιος....τι ανατροπες ειναι αυτες.....συγνωμη αλλα αυτη τη Κυριακη Βασιλακη δε θα με δεις!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εκλογές από άλλο... γαλαξία!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε μεγάλοι αναλυτές και πατριώτες. Που σας έπιασε ο πόνος για σχολείο και όνομα. Που φοβάστε τους μωλιωτες. Θέλετε δεν θέλετε, απο Δευτερα θα ειμαστ ένα με μωλιωτες και αγιοκωνσταντινιωτες θέλετε δεν θέλετε. Και μην ψάχνετε δικα μου και δικα σου. Φωναζατε για την πιθανή μεταφορά του Λύκειο, αλλα δεν Φωναζατε για τα κοντέινερ που κάνουν μάθημα τα παιδιά σας. Φωναζεται για το όνομα και δεν κοιτάτε πως πέραν μιας 4ετιας έργων επί εξαρχου Εχουμε χάσει το τρένο των έργων και της ανάπτυξης. Εχουμε το καλύτερο οικόπεδο της φθιώτιδας και καθεστε και μου φοβάστε αν θα παει το όνομα αλλού. Ας Εχουμε εμεις την χάρη και ας αφήσουμε το όνομα δεν πειράζει. Αλλα κοιμόμαστε μα τα τσαρούχια. Ανασκουμπωθειτε να αναπτύξουμε τον τόπο μας. Γιατι αν περιμένουμε απο κράτος και δήμο, σωθηκαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΟΙ, ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ "ΒΟΛΕΨΕ" ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το πολύ αλκοόλ βλάπτει γιατί τέτοια σχόλια μόνο μετά από υπερκατανάλωση γράφονται στις 3 το πρωί!

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτος είσαι εσύ γιατί συνδέεις άμεσα την ψήφο με την δυνατότητα για εργασία. Αν είναι έτσι δεν θέλω ούτε το ένα ούτε το άλλο γιατί είναι ξεπεσμός και σε λυπάμαι που κάνεις δημόσια δήλωση. Δεν έχει καμία σημασία το ποιος είσαι αλλά το πώς σκέπτεστε.
Βέβαια δεν έχεις όλη την ευθύνη εσύ, την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο εργοδότης σου και αυτόν που εκπροσωπεί, για αυτό όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα τον μαυρίσουμε.
Εμείς και εσύ είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο τελικά, παίζουμε στην ίδια ομάδα, ο εχθρός και αντίπαλος είναι άλλος.