10 Μαρτίου 2011

Το νέο site του δήμου μας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Click εδώ για να σας πάμε στο νέο site

113 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το URL όμως είναι σκέτο "mwlos". Μπράβο στον κύριο Τετριμίδα. Κατάφερε να βγάλει την λέξη ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και από το διδιαδίκτυο. Αν όμως πάει 150χλμ μακριά από εδώ και πεί ότι είναι δήμαρχος Μώλου - Αγ. Κων/νου, θα πρέπει να διευκρινίσει ότι είναι τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Σωστά , το σιτε θα έπρεπε να εχει την μορφή http://kamena-voyrla.neos.dhmos.mwlou-agiou.kwnstantinou.me.edra.ta-kamena-vourla.gr

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά τι κολλήματα είναι αυτά; μήπως νομίζετε ότι είστε ένα κράμα μόντε κάρλο- ίμπιζα; έλεος!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΟ SITE ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ! ΖΗΤΩ !!! (Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ !!!) ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ (ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ) !!!!

Ανώνυμος είπε...

Και η λέξη-κλειδί Καμένα Βούρλα, που βρίσκεται; Δεν έχουν καταλάβει οτι μόνο το όνομα Κ. Βούρλα πουλάει τουριστικά και όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις Μωλιώτες, όταν πήγατε φαντάροι και σας ρώταγαν από που είστε, τι λέγατε; Για πέστε μας, γιατί εγώ είχα πετύχει Λιβανατεό που έλεγε πως ήταν από τα Καμ. Βούρλα

Ανώνυμος είπε...

το λίκνο του παγκόσμιου τουρισμού και πολιτισμού μαζί στη λουτρόπολη!!! δε σοβαρεύεστε λίγο; τα ονόματα και οι ταμπέλες σας ενδιαφέρουν;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινάμε διαμάχες μεταξύ μας, το όνομα των Καμένων Βούρλων είναι γεγονός πως είναι αναγνωρίσιμο όποιος προσπαθεί να πει το αντίθετο μάλλον κατέβηκε απο τον Δομοκό...δεν μπορώ να καταλάβω την προσπάθεια που γίνεται να κάνουμε φιγούρα με το νέο site με τις περισσότερες φωτογραφίες απο τοπία των Καμένων Βούρλων.... όπως είπα και παραπάνω δεν είναι τυχαίο που τα Καμένα Βούρλα είναι αναγνωρίσιμα και ο Μώλος όχι.
Το όνομα που έχουμε σαν Δήμος είναι το λιγότερο ξεφτίλα και είναι προϊόν του κομματισμού. Υπήρχαν τόσα πολλά ωραία ονόματα και ποιό μπήκε τελικά?....ουδέν σχόλιο.Γ.Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο 1:40. Σκοπός μας δεν είναι να ρθούμε σε ρήξη μεταξύ μας οι δημότες του καλλικρατικού δήμου. Σκοπός μας είναι να βρούμε ένα όνομα που αφενός να εκφράζει την πλειονότητα των δημοτών και αφετέρω να είναι αναγνωρήσιμο απο τους επισκέπτες μας. Οποσδήποτε όμως δεν είναι το υπάρχον. Δήμος Καμένων Βούρλων θα ήταν μία καλή λύση.Όχι γιατί τα Κ.Β. είναι το κέντρο του κόσμου αλλά γιατί με το όνομα αυτό θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε πέρα απο τα Κ.Β. που τώρα είναι υποβαθμισμένα αλλά και το Μώλο και τον Α.Κων/νο. Άλλωστε τα ονόματα των χωριών δεν χάνονται.Το θέμα δεν είναι τοπικιστικό αλλά αναπτυξιακό.

Ανώνυμος είπε...

ανάπτυξη με τα ονόματα και τα ραντεμπάουτ δε γίνεται! να τεθεί το θέμα στο Δ.Σ. και ότι βρέξει ας κατεβάσει! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ 10 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη σας ρε σούργελα.... Ουυυυυυυστ...
Μονο ντροπή νιώθω για αυτό το site! Ακου εκεί mwlos.gr!!! Αν είναι δυνατον!!!! Έλεος...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ....ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ... ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΙΓΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ .......ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑς ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΤΣΙ...ΤΟΠΙΚΙΣΤΕς ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ...ΤΟ SITE ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ..ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ Τ;Α ΧΑΛΙΑ ΣΑς...ΑΜΙΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ,Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΟΤΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΡΩΜΑΕΙ..Ο ΧΩΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΓΑΛΗΝΗ ΕΝΑΣ ΒΑΛΤΟΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑς?ΜΟΝΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΦΛΕΣς..ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΣΤΕ..ΣΚΑΤΙΒΛΑΧΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΩΛΙΩΤΕς ΚΑΙ ΑΓΙΟΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

MAS G***** O KALLIKRATHS!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Ποιό είναι το ομορφότερο πράγμα στον Μώλο?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Το πιο όμορφο πράγμα στον Μώλο είναι η πινακίδα που λέει... προς Καμένα Βούρλα.

:):):)

Ανώνυμος είπε...

δε πάτε κανα ταξιδάκι να καταρρεύσει η εικόνα που έχετε ότι ζείτε στον ομφάλιο λώρο της γης;;;;;

Ανώνυμος είπε...

11 και 29 κάνε και καμιά δουλειά... ο Μώλος και πολλά απο τα παιδιά του το μόνο που ξέρει να κάνει είναι καλά κρασιά και δουλειές με "φούντες"....και κάποιοι και τα δυό μαζί.

Ανώνυμος είπε...

12:38 url dostedouleiase100paraliakamagazia.com!!

Ανώνυμος είπε...

δώσε Θεέ μου στον μη έχον μυαλό έστω και λιγάκι....

Ανώνυμος είπε...

δεν εξυπηρετεί τίποτα η αντιπαράθεση αυτή... ας αξιοποιηθούν τα θετικά όλων είτε αγροτικά είτε τουριστικά είτε εμπορικά!

Ανώνυμος είπε...

Αντιπαράθεση? εδώ έχουμε απίστευτες διαφορές...διαφορές που τις ενισχύουν οι ίδιοι οι έχοντες την εξουσία...
Ας είμαστε εμείς στην αναζήτηση του κόσμου πίνοντας το καφεδάκι μας δίπλα στην θάλασσα και εσείς μέσα στις λάσπες...λασπογαρίδες.

Ανώνυμος είπε...

η χρηστή δημοκρατία επιτρέπει την αλλαγή ονόματος δήμου. είστε έτοιμοι για μια τέτοια ψηφοφορία ή πάλι θα γκρινιάζετε σε περίπτωση ονόματος που δε σας ικανοποιεί;

Ανώνυμος είπε...

δημοκρατία καλό μου ακούγεται...ελπίζω να μην είναι σαν την δημοκρατία που βιώνουμε όλοι μας...

Ανώνυμος είπε...

ψηφίζουν 27 για 4 προτάσεις, καταλήγουν σε 2 ξαναψηφίζουν και τέρμα! ανοιχτή ψηφοφορία και πεντακάθαρα όλα!! αλλά μάλλον δε σας βολεύει αυτό!! και προς θεού το ευβοϊκός πως προκύπτει;

Ανώνυμος είπε...

Αλλά μάλλον δεν μας βολεύει τι εννοείς? σου αρέσει το όνομα αυτό?
εάν ναι μάλλον δεν είσαι απο την ευρύτερη περιοχή...είσαι μεγαλομένος Αθήνα ή απλά ένας στενόμυαλος τοπικιστής...ο τόπος δεν θα πάει σίγουρα μπροστά με άτομα όπως εσένα.

Ανώνυμος είπε...

δε κρίνω το τωρινό όνομα αλλά είμαι σίγουρος ότι πάλι θα στραβώσετε αν δεν είναι σώνει και καλά ΄΄καμένων βούρλων΄΄. στις άνοστες σάλτσες χαρακτηρισμού μου δε θα σου απαντήσω!

Ανώνυμος είπε...

Τι καθεστε και τσακωνεστε για ονοματα και βλακειες το θεμα ειναι να γινουν Ε Ρ Γ Α. Ενα κεντρικο δρομο τοσα χρονια δεν μπορουμε να φτιαξουμε και ας ελπισουμε η νεα δημοτικη αρχη να το φτιαξει γιατι αν οχι στο πετρινο μπροστα μια μερα θα περναμε μεσα απο το ποταμι για να φτασουμε στην αλλη ακρη για καφε

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το νεο site του δήμου.Κάνουν φιγούρα με τα Καμένα Βούρλα και το όνομα που είναι γνωστό απο χρόνια σ΄όλη την Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά.Τους παραπέμπω στο φετινό ημερολόγιο του συλλόγου γονέων του δημοτικού σχολείου Καμένων Βούρλων [συγχαρητήρια],για να πάρουν μια ιδέα για την ιστορία. Και όπου υπάρχει παρελθόν, υπάρχει και μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του συλλόγου καλά τα ημερολόγια και μπράβο σε όλους.Όμως ο κόσμος του σχολείου δεν είναι ευχαριστημένος με τις συμπεριφορές σας. Σκοπός σας είναι να προσέχετε τα παιδάκια μας και όχι να πουλάτε μούρη οτι πιάσατε τον ..... απο τα ........ Η αντιπολίτευση γίνεται μέσα στο δημαρχείο. Καταλάβατε;

Ανώνυμος είπε...

γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.. αντιπολίτευση στο ότι για να μπει πετρέλαιο λόγω γραφειοκρατίας είναι σα να έρχεται από... τη λιβύη;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστός! Αντιπολίτευση κάντε λοιπόν στην κεντρική διοίκηση που με την γραφειοκρατία δυσχεραίνει την εκπαίδευση. Κατά τα άλλα προσγειωθείτε μόνο στο έργο σας.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστός! Αντιπολίτευση κάντε λοιπόν στην κεντρική διοίκηση που με την γραφειοκρατία δυσχεραίνει την εκπαίδευση. Κατά τα άλλα προσγειωθείτε μόνο στο έργο σας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι απο τους ανθρώπους που έχουν κόλλημα με το όνομα του Δήμου, αλλά βλέποντας και το site , θεωρώ απαράδεκτο να βλέπεις όνομα Μώλος Άγιος Κωνσταντίνος και να βλέπεις φωτογραφίες Καμένων βούρλων χωρίς να αναφέρονται πουθενά. Το όνομα του Δήμου είναι εντελώς αποτυχημένο τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα μας εδώ δεν είναι το σχολείο, αλλά το όνομα του δήμου μας.Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και να βρεθεί ένα όνομα που να καλύπτει και τα Καμένα Βούρλα. Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, είναι η βιτρίνα όλου του δήμου μας και σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή π.χ.φαντάροι των γύρω χωριών ανά την Ελλάδα λένε ότι είναι απ΄ τα Καμένα Βούρλα, για να δώσουν το στίγμα.Καλό είναι να καταλάβουν οι συνδημότες μας,ότι είναι προς το συμφέρον όλης της περιοχής να προβάλουν και να προσέξουν τα Καμένα Βούρλα, γιατί έτσι και θα υπάρχουν θέσεις εργασίας στον τουρισμό,και όλοι θα έχουμε ένα όμορφο μέρος να απολαμβάνουμε τη βόλτα μας και τον καφέ μας.Ας είναι λοιπόν αντικειμενικοί και να βάλουν όλοι μαζί στόχο στον δήμο να προβάλουν τα Καμένα Βούρλα και τον τουρισμό, και όχι να τα΄'χαντακώνουν'για λόγους 'κόμπλεξ'.Εάν όλοι οι σύμβουλοι θεωρήσουν 'χωριό' τους ολόκληρο τον δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου! τότε κάπου θα χωρέσουν και τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

πρυτανεία υπατία ασυλία και πράσινα άλογα!! είπαμε ψηφίζουν 27 άτομα για 4 πρώτα και μετά 2 προτάσεις και μετά φινίτο το θέμα!! δε θα μας δώσει να φάμε καμιά ταμπέλα του δήμου παιδιά!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι εδώ μέσα μιλάνε με την απλή λογική, μια λογικη που θα βοηθήσει τους πάντες... το όνομα είναι σημαντικό.Το όνομα του Δήμου ως Δήμος Καμένων Βούρλων είναι μονόδρομος.Σε παρακαλώ, εσύ που είσαι ενταντίον σε όλο αυτό σκέψου πως ...ο έχοντας την εξουσία και είναι ......κοντά σου θα μείνει στην ιστορία της περιοχή μας ως ανιοδετελής εαν κάνει το σωστό.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, είναι και ανωτερότητα και εξυπνάδα του δήμάρχου και των συμβούλων να δώσουν ένα 'ονομα όπως π,χ. 'Διευρυμένος Δήμος Καμένων Βούρλων΄.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ετσι είναι, κι εγώ αυτής της γνώμης είμαι. Αν έχεις ένα φιλέτο στο δήμο σου που έχει , λόγω φυσικής ομορφιάς,τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, κοιτάς να το εκμεταλευτείς και όχι να το πετάξεις στην άκρη για να ακούγεται το χωριό σου, που καλό και σεβαστό είναι αλλά δεν θα το αναζητήσει ο τουρίστας για να κάνει τις διακοπές του. Ας το σκεφτούν λοιπόν με νηφαλιότητα και λογική στον δήμο. Είναι πραγματικά μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία για τον ίδιο τον Κο Τετριμίδα να αναδείξει όλη την περιοχή με 'σημαία' τα Καμένα Βούρλα. Δεν λέει κανείς ότι είναι εύκολο, το αντίθετο. Εχει να διοικήσει ένα δήμο με πολλές ιδιαιτερότητες. Αλλα προβλήματα προκύπτουν σε μια αγροτική περιοχή,που ήταν δήμαρχος μέχρι τώρα,άλλα σ'ενα παραθαλάσιο χωριό με λιμάνι και άλλα σε μια λουτρόπολη που είναι και η βιτρίνα του σε όλο το δήμο.Βασικό το θέμα της Καθαριότητας της καθαρής θάλασσας κ.α. τι να πώ, εύχομαι να δώσουν το όνομα Καμένα Βούρλα στον δήμο και να βάλουν στοίχημα με τον εαυτό τους ότι θα γνωρίσουν πάλι τα Καμενα Βούρλα μέρες δόξας όπως τότε που ερχόταν ο Κ.Καραμανλής ο Ωνάσης, βασιλιάδες κ.α. Τότε που το πάρκο έλαμπε απο καθαριότητα και ήταν όνειρο να κάνεις βόλτα ανάμεσα στα λουλούδια και τις πέργολες που μοσχοβολούσαν.Σας παρακαλώ προσέξτε ιδιαίτερα τα Κ.Β. ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΤΗς ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ,ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Και κάτι ακόμα,η είσοδος στη λουτρόπολη απο Αθήνα είναι άθλια.Σκοτεινή και άσχημη.Βάλτε κάποιο Καλωσόρισμα ,λουλούδια ,φώτα κ.λ.π. Καλή δουλειά και Καλή Φώτιση.

Ανώνυμος είπε...

η επερχόμενη πρόταση δε βλέπω να σας ικανοποιεί... λίγο υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε κάτι και δεν το λέτε?

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνουμε εδώ κάποιες προτάσεις.Εγώ λέω ΄'Διευρυμένος Δήμος Καμένων Βούρλων'ή Δήμος 'Μαλιακού και Κνημίδος. 'Ακούω' προτάσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΜΩΛΟΥ.ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

"ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ";
"ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ";
"ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΣΙΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ" ΙΣΩΣ;
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

εντάξει, λέμε να μιλάμε σοβαρά , αν είναι να κάνουμε πλάκα ok.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ 9.56.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΣ ΒΟΥΡΛΩΝ"...ΣΚΕΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΑΦΕΣ,ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ(ΚΑΜΕΝΑ).
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

γελάσαμε πάλι!!! χα χα, βρε εξυπνάδες!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το "Διευρυμενος Δημος Καμενων Βουρλων"κατι σαν Καμενα Βουρλα UBER ALLES μου κανει.Δηλαδη να υποθεσουμε πως στην πορεια τα Καμενα Βουρλα θα ηθελαν διευρυνση και σαν Νομος Καμενων Βουρλων;Σαν ας πουμε Περιφερεια Καμενων Βουρλων;Και τελικα σαν Κρατος Καμενα Βουρλα;Ποσο σοβαρα να παρει καποιος μια τετοια προταση...;Νομιζω πως μια προταση η οποια αποτυπωνει την ουσια και εικονα της προσφορας των Καμενων Βουρλων στον επισκεπτη ειναι το "ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥ ΦΡΑΠΕ"...στα σοβαρα τωρα.
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Ναι, το θέμα είναι οτι και εσύ εκεί πίνεις τον καφέ σου. Γιατί δεν πας στην πλατεία του Μώλου ή στον Αγιο Κων/νο? Οσο για την ακρίβεια, έχεις δίκιο, κάτι πρέπει να γίνει μ΄αυτό. Πρέπει να καταλάβουν οι επαγγελματίες ότι αν χαμηλώσουν τις τιμές, θα αυξηθεί ο τζίρος τους.

Ανώνυμος είπε...

Δήμος "Καμένων εγκεφάλων Λιαπάτας-Καρυάς-Άγναντης" θα ταίριαζε σε όλους γάντι. Βγάλατε τα μάτια σας μόνοι σας Καμενοβουρλιώτες. Να υποστείτε τις συνέπειες των επιλογών σας, με τους "άρχοντες" που εκλέξατε (βλέπε : Μωλιώτικη κομπανία).

Ανώνυμος είπε...

ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ.
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11.23.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΚΗ...!
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

τίποτα δεν μένει κρυφό!

Ανώνυμος είπε...

Η καλυτερη ονομασια ειναι "Δημος κομπλεξικων". Αντε καληνυχτα κοιμησμενα ζωα!!!!

Εδω τα προβληματα ερχονται το ενα πισω απο το άλλο και εσεις κοιμαστε τον υπνο του δικαιου... Απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταίο δημοτη! Είστε ελεηνοι και γλοιώδεις! Αλλα σε λιγο καιρο που δεν θα εχετε να φατε τίποτα θα τρώγεστε μεταξυ σας! Ουστ λερες.

Ανώνυμος είπε...

εσυ που ξεχωρίζεις απ' τις λέρες δεν δικαιούσαι να μιλάς για τον δήμο μας. Τα κουβαδάκια σου και σ΄άλλη παραλία!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11.57.ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...!
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!

Ανώνυμος είπε...

σημαντικό θέμα το όνομα αλλά σημαντικός και ο συνωστισμός στο ΄΄δημαρχείο΄΄!! έτσι και έρθει επιθεώρηση εργασίας προβλέπω πρόστιμο βαρβάτο!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΑΝΑΚΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΛΗ,ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ(Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΩΝΑΣΗΣ,ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ Κ.Λ.Π.)ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ "ΔΗΜΟΣ ΝΤΟΥΜΠΑΙ".ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΩΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

είσαι πολύ μικρός για να τα λές αυτά.

Ανώνυμος είπε...

πολύ προκλητικό το νέο site του δήμου ΑΊΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ένα κράμα απο ντουμπάϊ, μονακό, μαλδίβες, καραϊβική, μπαχάμες, πουκέτ, μαγιόρκα και δε συμμαζεύεται!! γιαυτό υπάρχουν εκατοντάδες απούλητα σπίτια, επιχειρήσεις ένα βήμα πριν το χείλος του γκρεμού και άνθρωποι που ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ 3 ΧΛΜ απο την εκκλησία καθιστώντας όλους τους άλλους πολίτες β΄ κατηγορίας!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

'όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....'

Ανώνυμος είπε...

η αλεπού ξέρει να πίνει μοχίτο με 7 ευρώ και όχι με 10 ακουμπώντας πάνω σε καπώ αυτοκινήτου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλει κάποιος πληροφορίες για τις ιαματικες πηγές και ξενοδοχεία στα Κ.Β. και γράψει στο google Καμενα Βούρλα, δεν θα του βγάλει το..mwlos.gr.. που τί ειρωνία, είναι στολισμένο με φωτογραφίες απ' τα Καμενα Βούρλα και δεν αναφέρεται έστω 'με έδρα τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.Εδώ μιλάμε για κανονικό ΚΑΠΕΛΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα της ακρίβειας είναι πράγματι πολύ σοβαρό και πρέπει να το δούν οι επαγγελματίες στις μέρες που ζούμε.

Ανώνυμος είπε...

ανεξάρτητα από το site μήπως είναι σκόπιμο να ταξιδέψετε και πουθενά αλλού εντός και εκτός ελλάδας;

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα αποτυχημένο και συμφωνώ,προκλητικό site που έγινε για μικροπολιτική και για να ικανοποιηθεί εγωισμός κάποιων. Τώρα ήλθε η ώρα για σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά. Βρέστε ένα σωστό όνομα για το δήμο και ξεκινήστε τη δουλειά έρχεται και καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

συνμφωνώ μαζί σου 10:24 αλλά ο εγωϊσμός των 2 αρχόντων των καμένων βούρλων δεν έχει φτάσει στο everest; τι περιμένουν για να διώξουν την αίθουσα Δ.Σ. από το δημαρχείο και να αναπνεύσουν οι υπάλληλοι που είναι στοιβαγμένοι σα πρόβατα;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΕΤΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

δε μας χαρίζεις και το λόγο που δε θέλει;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ?ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...ΑΦΟΥ ΔΝ ΑΞΙΩΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΑΡΑΤΡΟ...ΚΑΛΑ ΜΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ..

Ανώνυμος είπε...

βρείτε μια συμβιβαστική λύση με τό όνομα του δήμου γιατί 18 ψήφους στο Δ.Σ. δε θα συγκεντρώσε καμιά μονόπατη ονομασία!!!!

Ανώνυμος είπε...

να πάει στο καινούργιο του πατριάρχη μεσιέ φακίρη!!!!

Ανώνυμος είπε...

πάντως, σίγουρα το όνομα πρέπει να έχει μέσα τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, για όλους αυτούς τους λόγους που πολύ σωστά, αναφέρθηκαν παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ.Βρέ παιδιά ποιός φωστήρας σκέφτηκε αυτό το site? Να του μετρήσουμε το IQ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν το όνειρό του φαίνεται, να κάνει ένα site mwlos.gr και να το διανθίσει με τα ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, βοήθειά μας!

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ,ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ, κόμπλεξ αίναι αυτά, δεν φεύγουν εύκολα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ "ΔΗΜΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΧΩΡΟΥ"...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Η' μπορούμε να τον ονομάσουμε "Δήμος της Ακρίβειας"! Πάς για καφέ σου πιάνουν τον κώλο, πας για φαγητό σου πιάνουν τον κώλο, πας για ψώνια στον Γαλαξία σου πιάνουν τον κώλο και σε ξεβρακώνουν κίολας με τις πανακριβες τιμές... Έχουμε καταντήσει να παρακαλάμε να ερθει να ανοίξει καμια π[ολυεθνικη, πχ LIDL, μπάς και σώσουμε κανα ευρώ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.ΤΕΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Γιατί δηλαδή ο δήμος Στυλίδας ? Πήρε μέσα δύο ακόμα δήμους αλλά κράτησε το δικό του όνομα δικαίως,γιατί ήταν ο ποιό γνωστός.

Ανώνυμος είπε...

τέλος στο ψωνίστικο μυαλό σου φίλε!!! όταν είσαι πληθυσμιακή μειοψηφία δεν απαιτείς!!! πάρτο χαμπάρι!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια μειοψηφία ρε καραγκίοζη??? Ξέρεις πόσους κατοίκους έχουν τα Καμένα Βούρλα και πόσους ο Μώλος?
Άλλο αν προσάρτησες με το σχέδιο Καποδίστρια 7-8 χωρία και τα Καμένα 2! Αυτή είναι η διαφορά μας!!!
Που 3000 που 1700!!! ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O κυριος 2.52 προφανως και λεει παπαριτσες...Για να σου λυθουν οι αποριες και για να μαθεις λιγα πραγματακια....http://www.hellenica.de/Griechenland/Geo/GR/ListaNomosFthiotidas.html

Ανώνυμος είπε...

αντιγράφοντας απο το link σου: Άγιος Κωνσταντίνος 3410, Καμένα Βούρλα 5064, Μώλος 6668 (σαν πρώην δήμοι)!!! Ο ΠΑΠΑΡΙΤΣΑΣ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΧΙ ΣΑΛΤΣΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι μιλάω ελληνικα!!! Σου λέω λοιπον παπαρίτσα οτι τα Καμένα Βούρλα σαν δημοτική ενότητα (πλέον) (σαν χωρίο ρε αδερφέ) είναι μεγαλύτερα σε πληθυσμό από τον Μώλο σαν δημοτική ενοτητα!
Κατάλαβες????
Αν όχι μπορώ να σου το μεταφράσω και στη γλώσσα σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

πράσινα άλογα αυτά που μου λές!! τρεις δημοτικές ενότητες με το μώλο να έχει το 43% του πληθυσμού! γρήγορα στο M.I.T. να διδάξεις άλγεβρα- τριγωνομετρία- διαφορικές και ότι άλλο θες!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ "ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΙΑΚΟΥ"...!Ο ΜΑΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ...ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ...!
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Μώλος - Άγιος Κωνσταντίνος
mwlos.gr
exo mia megali aporia san katoikos kammenon vourlon. I selida einai gamati nai telia.. alla giati mono molos.gr? giati oxi olo to onoma? kai giati molos.gr me mega diafimisi fotografes ton Kamenon Vourlon? Otan thelete na ftiaksete kati na to kanete sosta.,. oxi imiteles
( grafo greeklish giati exei xalasei to pliktrologio m )

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑ! ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΥΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΞ' ΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ- ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ. ΜΙΑ ΒΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετε, οι Θερμοπύλες απ' έξω κι εσύ ονειρεύεσαι το όνομα; Σαν να προτείνει κάποιος να ονομαστούμε Δήμος Δομοκού, επειδή ο Τετριμίδας είναι από εκεί... ε ρε γλέντια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΔΙ ΟΡΘΙΟ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΜΟΚΟ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΜΩΛΟ!ΖΩΟΝ,ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΠΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ο άσχετος προτείνει να χαλαρώσετε λίγο γιατί και το καλάμι έχει ταβάνι!! δε φτάνει στον ουρανό!

Ανώνυμος είπε...

Προς 9,12,
Φίλε εγώ να πάω στο ΜΙΤ... Εσύ μου φαίνεται θα πρέπει να ξαναπάς στο δημοτικό να μάθεις να διαβάζεις και να κατανοείς αυτό που διαβάζεις!
Είσαι στόκος! Και ντρέπομαι που σε χαρακτηρίζω έτσι γιατί τουλάχιστον ο στόκος χρησιμεύει στο να κολλάει τα πλακάκια εσύ είσαι ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!

ΕΛΕοΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ένα στάδιο πρίν το Μ.Ι.Τ. !! μάθε τι είναι δημοτική ενότητα εκτός αν θεωρείς ότι αγιος σεραφειμ μενδενίτσα σκάρφεια και τα υπόλοιπα χωριά δεν ανηκουν στο δήμο! καληνύχτα και η πρόταση που έρχεται δε θα σαρέσει σίγουρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Καμένα Βούρλα = Δημοτική κοινότητα
Μώλος = Δημοτική κοινότητα
Αγ. Κων/νος = Δημοτική κοινότητα
Μενδενίτσα = Τοπική κοινότητα
Αγ. Σεραφείμ = Τοπική κοινότητα
Καινούργιο = Τοπική κοινότητα
κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχετε καταλάβει κάτι, τα Καμένα Βούρλα ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣ[ άσχετα με τον πληθυσμό] και ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,γιατί είναι ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ. Στον νέο δήμο λοιπόν η περιοχή που ήταν πάντα δήμος είναι τα Καμένα Βούρλα.

Ανώνυμος είπε...

έχεις δίκιο, εγώ στο Μώλο μένω, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, και το mwlos.gr δεν είναι σωστό,και τα Καμένα Βούρλα πρέπει να φαίνονται στο όνομα.Για να είμαστε ειλικρινείς όταν έχουμε κάποιον μουσαφίρη ή όταν θέλουμε το καλοκαίρι κυρίως, να δούμε κόσμο και να κάνουμε τη βόλτα μας στα Καμένα πάμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,μπράβο που είσαι αντικειμενικός και βλέπεις τα πράγματα όπως είναι.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να το καταλάβει ο Τετριμίδας και να μην νιώθει 'κοινοτάρχης' του Μώλου,αλλά ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, άν έχει καταλάβει τι σημαίνει αυτό και τι μεγάλη τιμή είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τετριμίδας είναι γάτα, θα βρεί τη λύση και στο όνομα και σε όλα.
Όπως νοικοκύρεψε το Δήμο Μώλου, το ίδιο θα κάνει και στον στον νεο δήμο.

Ανώνυμος είπε...

θα το δούμε αυτό,τώρα με το όνομα του δίνεται μια ευκαιρία να μας αποδείξει πόσο γάτα είναι.Οταν πηγαίνει σε forum για τον τουρισμό που θα είναι κι άλλοι δήμαρχοι, όπως ο δήμαρχος Αιδηψού ας πούμε, ο δήμαρχος Μώλου πρέπει να εξηγεί ότι ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, αλλά ο δήμος του έχει λάθος όνομα.ΝΤΡΟΠΗ. Ετσι θα πολεμήσει για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?...ΣΑς ΕΙΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΟς ΤΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΕΙΧΑΤΕ...ΜΟΝΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕς ΜΕ ΜΕΛΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΦΛΕς...
ΓΕΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ,ΣΚΑΤΙΒΛΑΧΟΙ ΟΠΩς Κ ΟΙ ΜΩΛΙΩΤΕς ΕΙΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει το όνομα στο δήμο, τον Μώλο ποιός τον ξέρει? όσο για τις βρισιές στις επιστρέφω όπως είναι δεν βρήκαν παραλήπτη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ . ΟΛΑ ΤΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

H αλήθεια είναι ότι σ΄αυτούς ελπίζουμε ότι θα παλέψουν για το όνομα του δήμου και σε όσους σκέφτονται λογικά και αντικειμενικά.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ, 12.49 (20 ΜΑΡΤΙΟΥ). ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΩΛΙΩΤΙΚΕΣ, ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΟΜΟΚΙΤΗ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ...ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ-ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩς ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ..
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ...ΓΕΛΑΔΙ...ΣΤΟ ΓΕΛΑΔΙ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΓΕΛΑΔΙ..ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ!
ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ο παντογνώστης που γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή του τέτρι παρακαλείται να γράψει την βιογραφία του....χου ρε!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠςΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ; http://www.mwlos.gr/?q=node/137

Ανώνυμος είπε...

Άστο, μην εκνευριστώ μέρες που είναι. Το χειρότερο site που έχει γίνει! Τα Καμένα Βούρλα τα "θάβει" κανονικά. Μόνο τα τοπία της λουτρόπολης εκμεταλεύεται για να ομορφήνει την αρχική σελίδα. ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά με υγεία και καλά μυαλά στους υπευθύνους του site. Είναι κατά τη γνώμη μου απαραίτητο να προστεθεί το όνομα των Καμένων Βούρλων παντού, από τη στιγμή μάλιστα που με το καλησπέρα σας εκμεταλλεύεται τις φυσικές ομορφιές του τόπου!