17 Μαρτίου 2011

Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Βίντεο από την επίθεση στον Πάγκαλο - Κάτοικοι της Κερατέας γιαούρτωσαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης
Καρέ, καρέ η επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης
- Διμοιρία των ΜΑΤ βρέθηκε στο σημείο και απώθησε τους κατοίκους έξω από την ταβέρνα
- Κάτοικοι της Κερατέας φώναζαν στον κ. Πάγκαλο "Δεν τα φάγαμε μαζί"
- Παρά την προτροπή του κ. Πάγκαλο να συζητήσουν εκείνοι συνέχιζαν με υβριστικά μηνύματα
Άγρια επίθεση δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε μία ταβέρνα στα Καλύβια από εξαγριωμένους κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά με ιδιαίτερα[.....]

βαριές εκφράσεις και του πέταξαν γιαούρτια.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση στον κ. Πάγκαλο


Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πάγκαλος βρέθηκε στην ταβέρνα προκειμένου να μιλήσει με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων της Κερατέας που αντιδρούν σθεναρά στη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής. Εκεί μία ομάδα κατοίκων άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον κ. Πάγκαλο και ένα από τα συνθήματα ήταν το περίφημο "Δεν τα φάγαμε μαζί"

Εν συνεχεία οι κάτοικοι συνέχισαν τις αντιδράσεις και έφτασαν και στο σημείο να πετάξουν γιαούρτια στον κ. Πάγκαλο. Αμέσως επενέβη η προσωπική φρουρά του κ. Πάγκαλου τον οποίο φυγάδευσαν σε απόμερο σημείο της ταβέρνας, ενώ αστραπιαία βρέθηκε έξω από την ταβέρνα μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι κάτοικοι της Κερατέας βρίσκονται έξω από την ταβέρνα και εκεί παραμένει η διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ ο κ. Πάγκαλος βρίσκεται ακόμα μέσα στην ταβέρνα.

Σε ιστοσελίδα των κατοίκων της Κερατέας και του αγώνα που κάνουν κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ, οι κάτοικοι ανήρτησαν φωτογραφίες από την επίθεση κατά του ΠάγκαλουΕίναι άλλη μία επίθεση που δέχεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Είχε προηγηθεί η φραστική επίθεση στη Γαλλία από φοιτητές, όπου είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το χώρο

newsit.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα σε κάνανε ρε που τόλμησες να πεις ότι τα φάγαμε όλοι μαζί. Καλό θα είναι οι πολιτικοί να μην κυκλοφορούν αμέριμνοι απο εδώ και στο εξής , φυσικά τα κανάλια που στηρίζουν το μέγαρο μαξίμου ούτε κουβέντα . Παντως για μια ακόμα φορά η στάση της αστυνομίας δείχνει ότι αποκλειστικός της σκοπός πλέον είναι η φύλαξη πολιτικών προσώπων και αυτό φαίνεται απο τις ελειψεις που παρατηρούνται στα α.τ. της επαρχίας.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως επι πόση ώρα μια διμοιρία των ματ ασχολουταν με το δείπνο του χοντρου! Εαν εκλεβαν το σπίτι κανενος απο εμάς θα υπήρχε άραγε τέτοια κινητοποίηση?

Ανώνυμος είπε...

Αραγέ μήπως η δημοκρατία που μας σερβίρουν είναι ψέυτικη; Σε ποια δημοκρατία οι πολιτικοι πάνε με συνοδεία ειδικών δυνάμεων να δειπνήσουν ενω τους αποδοκιμάζει όλος ο κόσμος! Φάτε φιλέτο και αστακό και στείλτε στο λαό τον λογαριασμό!

Ανώνυμος είπε...

Αραγέ μήπως η δημοκρατία που μας σερβίρουν είναι ψέυτικη; Σε ποια δημοκρατία οι πολιτικοι πάνε με συνοδεία ειδικών δυνάμεων να δειπνήσουν ενω τους αποδοκιμάζει όλος ο κόσμος! Φάτε φιλέτο και αστακό και στείλτε στο λαό τον λογαριασμό!

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάνε τα πράγματα με την οικονομία και ο λαός να υποφέρει οχι μόνο γιαούρτια.......