11 Μαρτίου 2011

Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ –ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ -ΕΔΡΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00,

ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4/53/2011 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΤΑ ΜΕΛΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EIPA KAI GO OTI KATI THA ALLAKSEI ME THN NEA DHMOTIKH ARXH.....ALLA PALI EKSO EPESA....KYRIE KSEROLA PAPANAGIOTOY...MIPOS KSEXASES KANENAN ..ALLON O OPOIOS NA MHN GNORIZEI ...GIA THN TOYRISTIKH PROBOLH????
OLOI SXEDON ...LEW SXEDON ...EINAI APOLYTA GNOSTES ...KAI YPOGRAMIZW TO APOLYTA ..ME TA TOY TOYRISMOY ..KAI FYSIKA THN PROBOLH ..TWN KAMENWN BOYRLWN........DEN EBAZES KAI APO TO REGGINH KANENA KAI APO THN AGNANTI POY EKEI O TOYRISMOS ..EXEI ANTHISEI TELEFTAIA????
ANTE NA MIN PO KAMIA PIO VARIA KOYVENTA
KALH EPITYXEIA ...KAI NA FTASETE STA PERATA TIS GHS ..H PROVOLH FYSIKA...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:32 εκτός οτι δεν καταλάβαμε τι γράφεις, (φαίνεται δεν έχεις πάει σχολείο και δεν ξέρεις να γράφεις ελληνικά) έχεις να κάνεις καμία διόρθωση στη σύνθεση της επιτροπής ώστε να πάει αυτός ο τόπος μπροστά; Περιμένω τις προτάσεις σου (στα ελληνικά)

Ανώνυμος είπε...

Άν αυτή η επιτροπή λειτουργήσει σωστά, ίσως θα είναι η σωτηρία για όλα τα χωριά και κυρίως για την ανάπτυξη των Κ. Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή θα πρέπει να κατανοήσουμε, ότι μια επιτροπή,ανεξάρτητα από το ποιά είναιτα φυσικά πρόσωπα που την απαρτίζουν, πρέπει να λειτουργεί θεσμικά και προς το συμφέρον του συνόλου και όχι βάσει προσωπικών ή συγκεκριμένων σκοπών και συμφερόντων. Άρα όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να υποχρεώσουμε προς αυτό το σκοπό τα μέλη της οποιαδήποτε επιτροπής. Και όταν θα το καταφέρουμε αυτό να είστε όλοι σίγουροι ότι πολλοί λίγοι θα είναι αυτοί που θα θέλουν να είναι μέλη κάποιας επιτροπής. Μ΄άλλα λόγια διατυπώστε προβλήματα, φέρτε τους αντιμέτωπους με καταστάσεις, απαιτείστε λύσεις, κάντε και τις δικές σας προτάσεις. Δώστε τους δουλειά και θα δούμε ποιός θα αντέξει.