25 Μαρτίου 2011

Αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2012 η εκδίκαση για τις απαλλοτριώσεις στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2012 η εκδίκαση της υπόθεσης για την καταβολή αποζημίωσης των δικαιούχων, από τι απαλλοτριώσεις περιουσιών στα Καμένα Βούρλα.

Ο λόγος ήταν η μη νομιμοποίηση των δικηγόρων της επαρχίας και η αποχή των δικηγόρων της Αθήνας. Έτσι και αλλιώς το Δημόσιο θα την ανέβαλε (κάθε διάδικος μπορεί να ζητήσει την αναβολή της δίκης 1 φορά στον Άρει Πάγο). Αυτό θα το κάνει την επόμενη φορά, με στόχο νέα σύνθεση του δικαστηρίου που θα το βολεύει, ώστε να παρθεί απόφαση υπέρ του και να γίνει δεκτή η αναίρεση που ζητάει το Δημόσιο.

Ο στόχος της Κυβέρνησης είναι να γίνει μία νέα δίκη στο Εφετείο Φθιώτιδας, μετά πολλά χρόνια και να δοθούν πολύ χαμηλότερες αποζημιώσεις στους κατοίκους, όχι μόνο της περιοχής μας, αλλά και όλης της χώρας. Η Κυβέρνηση δεν τηρεί καμία δικαστική απόφαση πληρωμής, με πρόσχημα το μνημόνιο. Αυτό είναι το Κράτος του ΠΑΣΟΚ και της Ν. Δημοκρατίας.
Το μόνο που κάνει είναι να μας απαλλοτριώνουν τις περιουσίες και να μας υποχρεώνουν να περνάμε πάνω απ’ αυτές πληρώνοντας διόδια.

Γιάννης Φραγκούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: