19 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει
-Χορός κερδοσκοπίας σε βάρος των καταναλωτών. Κρυφές αυξήσεις ως και 27% σε βασικά προϊόντα και ληστρικά «καπέλα» στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Οι βιομήχανοι εκβιάζουν, οι καταναλωτές σε απόγνωση αρκούνται στα απαραίτητα και κανείς δεν ελέγχει τις ανατιμήσεις- «φωτιά».

-Στα χνάρια του Ρόβλια ο Χρυσοχοϊδης με το ρουσφέτι στο φίλο του. Το παρασκήνιο πέρα από την ανθρώπινη διάσταση της παραλίγο τραγωδίας με το σάλτο μορτάλε από τον 7ο όροφο του γιου του εισαγγελέα Ιωάννη Διώτη. Με ποιο κριτήριο επέλεξε ως σύμβουλό του τον 28χρονο.

-Φωτιά στη Δικαιοσύνη και το πολιτικό σκηνικό βάζουν οι καταγγελίες του Αρεοπαγίτη Ι. Παπανικολάου. Λέει ότι του ασκήθηκαν πιέσεις στην υπόθεση της Siemens και ότι προσέκρουσε σε σκληρό, αδίστακτο και πολυπρόσωπο μηχανισμό.

-Στοιχεία- σοκ για τη διαφθορά στην Ελλάδα. Ποιος και πώς θα χτυπήσει τη «λερναία Ύδρα». Τα κυκλώματα και οι τομείς που έχουν διαβρωθεί.

Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική
-Συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη. «Η εκλογή του Σαμαρά είναι ευεργετική για το ΛΑΟΣ. Πολλοί δεν δέχονται ή δεν ανέχονται την παρουσία του».

-Νέο στρατηγείο στήνει ο Καραμανλής. Το πολιτικό γραφείο που αγόρασε κοντά στην Αμερικανική πρεσβεία.

-Άρθρο της Ρόδης Κράτσα: Τι αλλάζει στη ζωή μας με τη Συνθήκη της Λισσαβώνας.

Press Time
Διαβάστε ακόμα:
-17 ερωτήσεις ψάχνουν απαντήσεις από την κ. Χατζηεμμανουήλ. «Δεν είμαι golden boy», φωνάζει ο απερχόμενος πρόεδρος του ΟΠΑΠ

-«Αντάρτικο» και φωνές για κατάργηση με το νέο «χαράτσι» στα διόδια. Οι «καταδρομικές» επιθέσεις όσων αρνούνται να τα πληρώσουν.

-Ξεσηκωμός στα ΤΕΙ. «Να αναγνωριστούν τώρα τα επαγγελματικά δικαιώματα». Πτυχία χωρίς αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας δίνουν τα Ιδρύματα.

-Νέο θρίλερ με τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας του ΑΣΕΠ. Τα κενά των εγγράφων που κατατέθηκαν στη Βουλή για το Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

-Νέα «έκρηξη» της εγκληματικότητας. Αποθρασύνονται ληστές, διαρρήκτες, βιαστές. Σε συναγερμό η ΕΛΑΣ.

SPORT
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κρίνεται ο τίτλος του «πρωταθλητή χειμώνα». S.O.S. εκπέμπει η ΑΕΚ! Αν δεν βρεθούν άμεσα λύσεις, το καράβι…βουλιάζει. Αποχαιρετά ο Σαλπιγίδης; Η αντίστροφή μέτρηση ξεκινά στον Παναθηναϊκό για τον διεθνή κυνηγό

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα
Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις
Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: