14 Δεκεμβρίου 2009

Ξεκίνησε ο προεκλογική περίοδος ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Συνάντηση με θέμα τις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές μάθαμε ότι έγινε χθες το απόγευμα σε παραλιακή ταβέρνα κοντά στο Μουράγιο, το ΚΥΜΑ.

Τη συνάντηση προκάλεσε ο Δημήτρης Μακρυνίτσας, κάνοντας πράξη αυτά που φημολογούνταν τους τελευταίους μήνες ότι ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τις εκλογές του 2010.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ικανοποιητικός αριθμός ατόμων, γύρω στους 25-30.
Η σύνθεση ήταν διακομματική και από διάφορες ηλικίες. Ήταν και άτομα από τα 2 χωριά.

Στη συζήτηση διαφάνηκε μία αισιοδοξία από την προσέλευση και τις απόψεις, με σκοπό να γίνει μία δυνατή υπερκομματική ομάδα.

Από ότι μάθαμε ο ίδιος ο Μακρυνίτσας δεν έθεσε θέμα αρχηγίας αλλά οι υπόλοιποι του έδωσαν το μήνυμα ότι είναι μαζί του, είτε με τον Καποδίστρια 1 ή με τον 2.

Θα γίνει και νέα συνάντηση μέσα στις γιορτές.
Θα χει ενδιαφέρον πάντως τώρα με την κίνηση αυτή, γιατί ανοίγει το παιχνίδι και μετράει καθένας και κάθε ομάδα τις δυνάμεις της.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται ότι δεν θα το περίμεναν και πολύ να γίνει αυτή η κίνηση γιατί έρχεται Καποδίστριας και φαίνονται όλοι οι υποψήφιοι που έχουν κατα καιρούς ακουστεί, πολύ πεσμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό ο Μάκης ήτανε αγριεμένος τη Παρασκευή με τη σύσκεψη με την Τόνια. Και τα έριξε στο Μακρυνίτσα. Θα είχε μάθει για τη συνάντηση και δε τον χώραγε ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι πόσοι θα περάσανε να δούνε απέξω από το μαγαζί αν είχε κόσμο πολύ ή όχι....

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταία Χριστούγεννα , το τελευταίο Πάσχα , το τελευταίο καλοκαίρι. Επιτέλους.....τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Η τετραετία αυτή μοιάζει με τη μεγαλύτερη φούσκα του χρηματιστηρίου. Ξεφούσκωσε τόσο γρήγορα και με τοσο πολύ κρότο. Πρέπει να δούμε άμεσα τι θα γίνει στις επόμεμνες εκλογές γιατί είναι κρίμα να μας πάρει τη δημαρχία κάποιος από τους γειτονικούς δήμους. Αν και χειρότερος από τον τωρινό δεν μπορεί να είναι.