22 Δεκεμβρίου 2009

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από δημοσίευμα του star-online.gr
ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΑΜΙΑ- Αναβαθμισμένες τεχνολογικά υπηρεσίες είναι σε θέση να παρέχει πλέον στους δημότες της η δημοτική αρχή Λαμίας. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Κοτρωνιά η πόλη βρίσκεται ανάμεσα στις ελάχιστες πανελλαδικά που έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες και ευκαιρίες του προγράμματος κοινωνία της πληροφορίας.
Σχόλιο του Blog
Κύριε Κοτρωνιά, η Λαμία απέχει μακράν ακόμα από την πόλη που προσφέρει αναβαθμισμένες τεχνολογικά υπηρεσίες στους δημότες της. Πιστέψτε με...
Σε καλό δρόμο είστε ωστόσο … προσπαθήστε και άλλο

Από δημοσίευμα των Ενεργών Πολιτών ΚΒ
Ο Δημ. Αρκιτσαίος η μόνη σοβαρή πρόταση υποψήφιου Δημάρχου του διευρυμένου Δήμου Αγ. Κωνσταντίνου, Καμ. Βούρλων, Μώλου, υποστηριζόμενου από τη ΝΔ
Σχόλιο του Blog
Αυτό μας έλειπε τώρα στα Καμένα Βούρλα, να κάνουμε Δήμαρχο τον Αρκιτσαίο.
Βρε σκέφτεστε τι λέτε η σας ξεφεύγουν? … Θα επανέλθω στο θέμα σύντομα.

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα δημοσιεύματα και οι απόψεις γενικότερα και γελάει λίγο το χειλάκι μας.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σαν Νεοδημοκράτης, συγκριτικά με τον Αρκιτσαίο, ψηφίζω Καλύβα για τον νέο Δήμο μας για Δήμαρχο. Ο Αρκιτσαίος δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για τα Καμένα τόσα χρόνια Αντινομάρχης, ούτε ένα Νομαρχιακό έργο. Χώρια που ειναι άσχετος με τα προβλήματα του Δήμου. Είναι και σε ηλικία συνταξιοδότησης, οπότε ..ΚΑΛΥΒΑ δαγκωτό. Μπορεί και αυτός 2 τετραετίες να μην έχει κάνει τίποτα στο Δήμο, όμως είναι νεώτερος, ΞΕΡΕΙ τα προβλήματα, και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. ΑΡΚΙΤΣΑΙΟΣ -ΚΑΛΥΒΑΣ σημειώσατε 2!

Ανώνυμος είπε...

Δεν το κατάλαβα.
Γιατί να κάνουμε δήμαρχο κάποιον ουρανοκατέβατο;
Να γίνει δήμαρχος κάποιος από τον δήμο μας, και όχι κάποιος αποτυχημένος πολιτικός.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και εγώ. Όχι στους συνταξιούχους και κατ επάγγελμα πολιτευτές. Να στηρίξουμε νέους ανθρώπους με όνειρα για τον τόπο και όρεξη για δουλειά. Και πάνω από όλα υπερκομματικούς. Δε κατάλαβα, θα έρθει να μας χωρίσει το κάθε κόμα και θα το δεχτούμε;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Bogger.
Αγαπητέ μου, όταν στην ανάρτηση γράφεις "Από δημοσίευμα των Ενεργών Πολιτών ΚΒ", εννοείς τον γνωστό σύλλογο με τους άγνωστους και ιδιοτελείς καθώς φαίνεται σκοπούς?
Η απάντησή σου θα καλύψει τις απορίες αρκετών συνδημοτών μας

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πώ ένα ακόμα ανέκδοτο: ο Αντωνίου θέλει να ξαναθέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος....χαχαχαχαχα.
Ας τον ενημερώσει κάποιος απο τους δικούς του για το τί πάει να κάνει στον εαυτό του και στον τόπο.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 9:18 22/12

Εξ όσων μπορώ να γνωρίζω, το ‘Blog Ενεργοί πολίτες ΚΒ’ δεν έχει καμία σχέση με τον ‘Σύλλογο Ενεργών Δημοτών Καμένων Βούρλων’ που είναι επώνυμοι, είναι επίσημος σύλλογος και έχουν κατατεθειμένο καταστατικό και σκοπό.

Παλαιότερα που είχαμε έρθει σε επαφή με αυτό το Blog (με Email) και τους ρωτήσαμε για καταστατικό, σκοπό ύπαρξης κλπ, δεν λάβαμε απάντηση.