11 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει
-Οι κρίσιμες αποφάσεις του Παπανδρέου για την οικονομία. Τα μέτρα- σοκ και οι εντολές που έδωσε στους υπουργούς. Η ταραχώδης σύσκεψη στο Μαξίμου και οι διαφωνίες, οι πιέσεις των Ευρωπαίων και το «πακέτο» που ανακοινώνει τη Δευτέρα.

-Αίτημα για συναίνεση και επιδρομή στην τσέπη μας.Τι θα γίνει με: Πάγωμα μισθών, νέους φόρους, πόθεν έσχες, κατάργηση δώρων.

-Τα δάνεια και οι κάρτες «τρώνε» το 13ο μισθό. Έρευνα- σοκ. Πώς η φτώχεια μας χτυπάει την πόρτα και τι τρέμουν στο αύριο οι περισσότεροι Έλληνες.

-Νέα ύποπτα παιχνίδια στη Θράκη. Οι φόβοι για προβοκάτσια και ο ρόλος του τουρκικού Προξενείου στην καθοδήγηση σκοτεινών κύκλων.

Press Time
Διαβάστε ακόμα από το ρεπορτάζ
-Η φύση εκδικείται και την Ελλάδα. Η καταστροφή του περιβάλλοντος, οι ραγδαίες κλιματικές αλλαγές και πόσους σκοτώνει στη χώρα μας η ρύπανση. Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν στην Press.

-Το «δόγμα» Χρυσοχοϊδη και οι επικίνδυνοι αστυνομικοί. Μηδενική ανοχή στους ταραξίες, σωστή η τακτική του υπουργού, αλλά πρέπει να διώξει τώρα όσους εκθέτουν την ΕΛΑΣ.

Press Time
Διαβάστε ακόμα:
-Μήνυση κατά του Βρετανικού Μουσείου για τα κλεμμένα αρχαία. Τι ζητά η Ελληνίδα συγγραφέας που την κατέθεσε και τι εξελίξεις μπορεί να δρομολογήσει.

-Πρωτοφανής ενέργεια στην Κύπρο. Βέβηλοι άρπαξαν τη σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου. Τι ψάχνει η Αστυνομία και τι φοβάται η κυβέρνηση της χώρας.

-Ο Έλληνας που «πάτησε» στον Άρη. Μιλά στην Press ο επιστήμονας της NASA ο οποίος δημιούργησε τα ρομπότ που βρίσκονται στον «κόκκινο πλανήτη».

-Προς απαγόρευση το κυνήγι σε όλη την Ελλάδα. Η απόφαση του ΣτΕ που βάζει φωτιές, οι ζωόφιλοι που πανηγυρίζουν, οι οργισμένοι κυνηγοί και η υπουργός.

-Το παρασκήνιο των δημοτικών εκλογών. «Αγκάθι» ο Κακλαμάνης για την Αθήνα. Οι υποψηφιότητες των κομμάτων στις τρεις μεγάλες πόλεις.

-Οι σκιώδεις υπουργοί του Σαμαρά. Ο ρόλος που παίζει και θα παίξει η ηγετική ομάδα της ΝΔ.
SPORT
-Στο… πιάτο η ευκαιρία του Ολυμπιακού να αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα. Οι μεταγραφές που ετοιμάζουν Ζίκο- Κόκκαλης. Τα λάθη του Τεν Κάτε και το «στοίχημα» του Νιόπλια στον Παναθηναϊκό. Διορία ενός μήνα για τη σωτηρία της ΑΕΚ.

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα
Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια: