16 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αθήνα 15.12.2009

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας σε συνεντεύξεις του την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009 αναφέρθηκε στην ομιλία του Πρωθυπουργού στους Κοινωνικούς Φορείς στο Ζάππειο.
Ειδικότερα, στη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash και στους δημοσιογράφους κ.κ. Κύρτσο και Σταματόπουλο αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της ομιλίας του Πρωθυπουργού, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως:

«Ήταν μια ανακεφαλαίωση των προγραμματικών δηλώσεων που έκανε πρόσφατα η Κυβέρνηση, μια επανάληψη πολλών προεκλογικών εξαγγελιών του ΠΑΣΟΚ.»

Στη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio Θέμα και στη δημοσιογράφο κα Μπιζόγλη δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η ομιλία του κ. Παπανδρέου ήταν κατώτερη των προσδοκιών της κοινωνίας και των περιστάσεων, με τρανή απόδειξη τη συμπεριφορά των αγορών σήμερα.

Θα ασκήσουμε συνετή, δυναμική και συνεπή αντιπολίτευση. Θα υποστηρίξουμε μέτρα για τη μείωση των δαπανών και για το χτύπημα της φοροδιαφυγής, αλλά όχι της φοροεπιδρομής σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Θα συνεχίσουμε να ξεδιπλώνουμε θετικό πολιτικό λόγο και να καταθέτουμε προτάσεις.»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ9.84 και στους δημοσιογράφους κ.κ. Κοττάκη και Πάϊκο, ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε, μεταξύ, άλλων πως:

«Οι αγορές αυτό που προσδοκούν, οι Ευρωπαϊκές αρχές αυτό που επιθυμούν, η Ελληνική οικονομία αυτό που έχει ανάγκη είναι άμεσα και μόνιμα μέτρα, και όχι μελλοντικά μέτρα.»

Ο κ. Σταϊκούρας, στη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στο δημοσιογράφο κ. Αγρολάμπρο, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Επιβεβαιώθηκε η απουσία ενός ολοκληρωμένου και ρεαλιστικού σχεδίου για την έξοδο από την κρίση. Η κυβέρνησε φάνηκε πως δεν έχει ανακλαστικά και την ετοιμότητα να πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Αντί για τη λήψη μέτρων η Κυβέρνηση εξαγγέλλει διάλογο.»


Δεν υπάρχουν σχόλια: