12 Δεκεμβρίου 2009

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τα κτιριακά προβλήματα απασχόλησαν χθες το βράδυ στα Καμ. Βούρλα ειδική σύσκεψη στο δημαρχείο της Λουτρόπολης γονέων μαθητών και δημοτικής αρχής .

Για μια ακόμη φορά αναφέρθηκε πως δεν μπορούν να εγκαταλείψουν την διεκδίκηση της έκτασης των 4ων στρεμμάτων του ΕΟΤ αφού κάτι τέτοιο θα έφερνε μεγάλες καθυστερήσεις. Θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού Πέτρο Γερουλάνο, η οποία αναμένεται να δώσει πολλές απαντήσεις,απο την πλευρα των γονεων διατυπωθηκε η αποψη οτι πρεπει να ενταθουν οι προσπαθειες για λυση του προβληματος ενω κατατεθηκαν και εναλλακτικες προτασεις που ομως η δημοτικη αρχη χαρακτηρισε χρονοβορες και εν τελει ανεδαφικες .

lamiafm1.gr

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος χθές για ανεξήγητους λόγους έμεινε δεμένος στη θέση του για το συγκεκριμένο οικόπεδο, χωρίς να εξετάσει και άλλες ενναλακτικές προτάσεις.Γιατί τόση εμμονή αφού τόσα χρόνια δεν του βγαίνει;

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχως δεν μπορεσα να παρεβρεθω στο ΔΣ της Παρασκευης...

Αλλα καταθετω την αποψη μου ηλεκτρονικά! Αφου εδω και τόσα χρόνια δεν μπορούμε να πάρουμε ενα ριμαδοοικόπεδο για να χτίσουμε ενα σχολειο γιατί ακόμα το παλεύουμε?

Αν θέλουμε να χαρακτηριστθούμε τουριστικός δήμος και δη λουτρόπολη θα πρέπει να αναπτύξουμε τις υποδομές μας, που αυτή τη στιγμή δεν υφιστανται! Μετα από πολλες ζυμώσεις και σκέψεις στο μυαλό μου και ακούγοντας διάφορες απόψεις, θεωρώ οτι η παραχώρηση του συγκεκριμένου οικοπέδου ίσως να έβαζε stop σε οποια προοπτική ανάπτυξης των υποδομών του Δήμου μας...
Θα ηταν σοφότερο να καθίσουν η τοπική εξουσια, οι φορείς και οι πολιτες του Δήμου να κανουν ενα πλάνο 10ετους ανάπτυξης των Καμένων Βούρλων... Με την σταδιακή αποχώρηση των σχολειων από τη συγκεκριμένη τοποθεσία και την τοποθέτηση τους αλλού... Και όχι αναγκαστικά το ένα δίπλα στο άλλο (για να μην ψαχνουμε για μεγάλα οικόπεδα που ως γνωστον στο Δήμο μας δεν υπάρχουν).
Επειτα θα μπορούσαν τα συγκεκριμενα σχολικα κτήρια να ανακατασκευασθουν και να χρησημοποιηθουν ως τουριστικές εγκαταστάσεις (ξενοδοχειο, λουτροθεραπευτήριο ή κατι τελος πάντων που θα μπορούσε να αξιοποιήσει τα ιαματικά μας λουτρά).

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον φίλο. Εμείς ζητάμε απεγνωσμένα την παραχώρηση του συγκεκριμένου οικοπέδου, και ο ενοικιαστής παίζει παιχνίδια στη πλάτη μας.Θα σας το δώσω αλλά εσείς τί θα μου δώσετε, θα ρωτήσει την ΕΤΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ...και ο μεγάλος χαμένος θα είναι πάλι η κοινωνία των Κ. Βούρλων.Εγκαταλείψτε αυτή την διεκδίκηση και αφήστε τα Κ. Βούρλα να αναπτυχθούν τουριστικά.