22 Οκτωβρίου 2009

Έρχονται τα Windows 7

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αύριο κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά τα Windows 7, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, που θα αντικαταστήσει τα-κατά κοινή ομολογία-αποτυχημένα Vista.

Το νέο software θα παρουσιάσει στη Νέα Υόρκη ο Στιβ Μπάλμερ, πρόεδρος της εταιρείας στη μετα-Μπιλ Γκέιτς εποχή.Τα Windows 7 αναμένουν με ανυπομονησία η αγορά πληροφορικής, που ελπίζει πως θα είναι το έναυσμα για αύξηση των πωλήσεων νέων υπολογιστών.

Με την ίδια «αγωνία» τα περιμένουν όμως και οι χρήστες των PC, οι οποίοι, λόγω της αποτυχίας των Vista προ τριών ετών, δεν έχουν ανανεώσει τα μηχανήματά τους και δουλεύουν με το ίδιο λειτουργικό, τα Windows XP, εδώ και οκτώ χρόνια. Σύμφωνα με τους ειδικούς, που έχουν δουλέψει με τα Windows 7, το νέο σύστημα είναι πιο γρήγορο, πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές από το προηγούμενο.

Περιέχει πολλές καινοτομίες για τη Microsoft και βασίζεται στις τελευταίες τάσεις της αγοράς, όπως για παράδειγμα η οθόνη αφής. Επίσης, είναι σχεδιασμένο και για netbooks, που αποτελούν την ανερχόμενη δύναμη στην αγορά υπολογιστών.Τα νέα Windows μπορούν να λειτουργήσουν άψογα σε μηχανήματα με οθόνη αφής χωρίς την προσθήκη άλλων προγραμμάτων.
Ακόμα, δίνουν τη δνατότητα στο χρήστη να διαμορφώσει με μεγαλύτερη ευκολία την επιφάνεια εργασίας όπως τον εξυπηρετεί καλύτερα και να μετακινήσει ευκολότερα παράθυρα.Επίσης, η ανταλλαγή περιεχομένου του υπολογιστή με άλλους υπολογιστές σε ένα σπιτικό δίκτυο γίνεται πιο πρακτικά και εύκολα, ενώ όλο το πακέτο είναι πιο «φιλικό προς το χρήστη».

Το νέο λειτουργικό κυκλοφορεί σε τέσσερις εκδοχές, μία «ελαφρύτερη» για λάπτοπ, μία για desktop στο σπίτι ή την εργασία, μία για διαχειριστές συστημάτων και μία που περιέχει ολοκληρωμένο το πακέτο των δυνατοτήτων

tanea.gr

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: