24 Οκτωβρίου 2009

Στις 31 Οκτωβρίου ανακυκλώνουμε

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου ανακυκλώνουμε ηλεκτρονικές συσκευές



Κάνοντας πράξη το σύνθημα "Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Τίποτα δεν πάει χαμένο" το Σάββατο 31 Οκτωβρίου ο ΣΚΑΪ πραγματοποιεί την πρώτη του δράση στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης που έχει ξεκινήσει για την ανακύκλωση.

Έτσι, ο ΣΚΑΪ καλεί όλους τους φίλους του οι οποίοι έχουν ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση να τις φέρουν στον προαύλιο χώρο του Badminton από τις 08.00 το πρωί μέχρι και τη 01.00 το μεσημέρι. Εκεί θα βρίσκεται κοντέινερ της Εταιρείας Ανακύκλωσης Συσκευών το οποίο θα δέχεται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας.

Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των computers σας, εκτυπωτές, μελάνια, κινητά, scanner, πολυμηχανήματα, φορτιστές, αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών (δισκέτες-dvd players- σκληροί δίσκοι κ.α).
Απαραίτητη προϋπόθεση οι συσκευές να μην είναι αλλοιωμένες, σπασμένες ή κατεστραμμένες. Όλοι εσείς που θα φέρετε τις συσκευές σας για ανακύκλωση θα πρέπει να εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί ο ΣΚΑΪ μαζί με την Εταιρεία Ανακύκλωσης Συσκευών.

Έτσι αυτόματα θέτετε υποψηφιότητα για να κερδίσετε ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας. Στη 1 παρά

Ο ΣΚΑΪ καλεί όλους τους φίλους του οι οποίοι έχουν ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση να τις φέρουν στον προαύλιο χώρο του Badmintonπέντε το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση και ένας από εσάς θα κερδίσει το laptop.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 31 Οκτωβρίου από τις 08.00-13.00 στον προαύλιο χώρο του Badminton για να ανακυκλώσουμε τις ηλεκτρονικές μας συσκευές. Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 47.000 ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές ανακυκλώθηκαν στην Ελλάδα τον προηγούμενο χρόνο. Φέτος ο στόχος είναι να ξεπεράσουν τις 50.000.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: