13 Οκτωβρίου 2009

Καταργούνται τα κρατικά οχήματα!!! Σήμερα ανακοινώνεται από τον υπουργό Εσωτερικών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σύμφωνα με πληροφορίες που διοχετεύονται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και στη δημοσιογραφική "πιάτσα", ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης ετοιμάζεται μετά την πρώτη επίσημη σημερινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, να εξαγγείλει την κατάργηση των κρατικών αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν για τις προσωπικές τους μετακινήσεις χιλιάδες υπηρεσιακά στελέχη του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα κρατικά αυτοκίνητα ανέρχονται σε 44 χιλιάδες και το ετήσιο κόστος ξεπερνά τα 320 εκ ευρώ!

Λέτε να ήξεραν κάτι τα στελέχη της ΠΑΣΚ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όταν είπαν στον πρόεδρο του νοσοκομείου, κ. Μπριάνη, ότι δεν του χρειάζονται πλέον τα κλειδιά;

Πέρα όμως από την αστεία αυτή πλευρά του θέματος (αν έγινε κι' έτσι), πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο κ. Ραγκούσης με τη θεαματική αυτή κίνηση αποβλέπει και σε σοβαρά έσοδα για τον κρατικό προϋπολογισμό.Από τη μια μεριά είναι η εξοικονόμηση εκατομμυρίων ευρώ από τα έξοδα των μετακινήσεων χιλιάδων στελεχών που χρησιμοποιούσαν τα κρατικά αυτοκίνητα ακόμη και για προσωπικές μετακινήσεις και από την άλλη πλευρά θα μπούν χρήματα στον κρατικό κορβανά από την πώληση αυτών των αυτοκινήτων.

Αυτή η ιστορία, με την κατάργηση των κρατικών αυτοκινήτων είναι παλιά και είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και ανάμεσα σε νεοδημοκράτες υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά τελικά φοβούμενοι τις αντιδράσεις διευθυντών, γραμματέων και παρατρεχάμενων, έκαναν πίσω.Υπομονή λίγες ώρες για να διαπιστώσουμε κατά πόσο οι πληροφορίες αυτές θα γίνουν και πραγματικότητα.

LamiaNews

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: