02 Απριλίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ "NEXUS"

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ,Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ "NEXUS" ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕC ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΘΕΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΟΛΙΣΤ του Δημου στο υπεροχο πρελουδιο της πρωτης χρονιας,αφησε να εξελιχθουν τα συνεργαζομενα εγχορδα,μεσα σε μια ευχαριστη αταξια,αποδιδοντας το μουσικο δραμα χωρις λογια αλλα με πραξεις.Οι Αχιτραγουδιστες χρησιμοποιουν εκφραστικα μεσα συνεννοησης πρωτογνωρα και με την ιδιοφυη μαεστρια του διευθυντη της ορχηστρας διδουν ενα μεστο παρον.Η περιγραφικη δυναμη αλλα και η πνευματικη αναταση,ειναι μεγαλειωδεις με την σφραγιδα της Βαγκνερικης ωριμοτητας του ΣΟΛΙΣΤ.Ο θεατης-Δημοτης σοκαρεται απο την στιβαροτητα του Δραματος και διακρινει αμεσα την διαφορα του χθες απο το σημερα.Η φυλετικη καθαροτητα που εκπεμπει ολοκληρη η ορχηστρα στο συμφωνικο εργο"ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ"ειναι διαχυτη και σκορπα ριγη,ανατριχιλα και προσμονη. Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:00...... Αυτό το νεο-εξπρεσιονιστικό ρεύμα των ανουσιο-ελιτιστικών μειοψηφικών καρικατούρων του διευρυμένου δήμου , με το μη διευρυμένο φάσμα νοητικών συχνοτήτων , τυγχάνουν άξιοι θαυμασμου και τιμητές της φράσης του Αινστάιν <> . Το ιντερλούδιο της μίζερης καθημερινότητας τους , εγκυμονεί κινδύνους δια της υπερβολικής συσσώρευσης εγωκεντρισμού , με αποτέλεσμα την επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο παραποίηση των κανόνων νοητικής αντίληψης . Μην νοιώθετε μόνοι...προσευχόμαστε για σας !!!!

Ανώνυμος είπε...

Σημείωση στο σχολιο 2:57 : η φράση του Αινστάιν γιατί κόπηκε είναι πως...Δύο πράγματα δεν έχουν τέλος.....η βλακεία και το σύμπαν ! Αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος...

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΒΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο κρατικιστικης αντιληψης Ο.Τ.Α.της περιοχης μας,διοικειται απο εναν συνταξιουχο του Δημοσιου που εχει συνεργατη εναν αριστοτεχνη στις δημοσιες εργολαβιες με απευθειες αναθεσεις.Οι ιδιωτικες επενδυσεις δεν θα γινουν με τετοιες πρακτικες οπου το πρωτο λογο θα τον εχει το μικροπολιτικο"κελευσμα".Βλεποντας την φωτο θυμαμαι την αποτυχημενη προσπαθεια στην τουριστικη εκθεση της Μοσχας,τις ανεδαφικες αδελφοποιησεις Ραγκοβιτσας-Αμπανου,και της πολιτιστικες προσπαθειες Μαριουπολης.ΗΛΘΟΝ ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΟΝ .Βεβαια και η προσπαθεια πρεπει να γινεται,ομως με σχεδιασμο για μακροπροθεσμο οφελος.Τα διαχειριστικα "παυσιπονα"και οι καλλικρατικοι καταναγκασμοι δεν θα δωσουν αναπτυξη.Μεσα σε ενα τετοιο κλιμα το συναινετικο διαζυγιο,φανταζει εφικτο,και ο καθεις εφ'ω εταχθη.Η αεναη εσωστρεφεια δεν οδηγει πουθενα.

Ανώνυμος είπε...

ήθελα να ξέρω που ήσασταν όλοι εσείς τα προηγούμενα χρόνια με τον μάκη που μας πήδηξε κανονικά και τώρα έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. τi έγινε ρε παιδιά φοβόσασταν τότε να πείτε την γνώμη σας; και τώρα που κάποιος επιτέλους κάνει κάτι έστω και αυτά που κάνει σας ενοχλεί;; μήπως είχατε τίποτα δούναι και λαβείν τότε και τώρα είστε στην απέξω γιατί ο στρατηγός δεν σηκώνει παπαριές;;; άσαπέρα ρε λαμόγια του κερατά που ξαφνικά σας πήρανε την κουτάλα από τα χέρια και χάσατε την μπάλα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 2.15 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ο στρατηγος δεν σηκωνει παπαριες" ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ !!!! ΜΕ ΤΟΝ ΒΔΕΛΑΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;; ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ( ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ) ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ . Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ προφανώς στον δικό σου μικρόκοσμο με τις δικές σου ικανότητες. Γιατί αν είχες άλλες ικανότητες θα κυβερνούσες εσύ τον δήμο και όχι άλλος. Είναι και δικιά σου άποψη αυτό, εσύ το έγραψες άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ??Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΚΗΣ,ΟΥΤΕ ΤΣΙΤΙΝΗΣ ,ΟΥΤΕ ΚΕΦΑΛΑΣ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ..ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΑΥΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ...ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!
ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΔΕΛΑΤΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 2.06 εισαι αφελής;;; τα πατζακια απο τα παντελονια ανηκουν και στους δυο. ο βδελατος δεν φευγει ποτε και με τιποτα απο την αντιδημαρχια .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΒΔΕΛΑΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2.5 ΣΥΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ,Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ...ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΖΩΑ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...Ο ΤΡΙΓΚΑΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ!!!ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

δε θα αντέξουμε τόση συγκίνηση!! η πασοκίτιδα, τα κασκόλ και τα φουλάρια του βδέλα θα πάνε περίπατο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΒΔΕΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΒΔΕΛΑΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ?????????????????

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν η ζήλια ψώρα,θα γέμιζε όλη η χώρα...

Ανώνυμος είπε...

ΥΙΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ Η ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΔΕΛΑΤΟ ........@##"++

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ...ΤΟ ΚΟΒΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!ΠΩΣ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ????Α ΡΕ ΚΑΤΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ...ΤΟ ΚΟΒΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!ΠΩΣ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ????Α ΡΕ ΚΑΤΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε όργιο ζηλέψαμε τα ... φουλάρια και τη ..γλίτσα! χου ρε!!

Ανώνυμος είπε...

Το οτι οι Δημοτες ψηφισαν τον συνταξιουχο Δημοσιο υπαλληλο ειναι μια ντε φακτο κατασταση.Αυτο δεν αλλαζει ασχετως εντασης κριτικης δικαιης η αδικης.Επισης οι προνομιες του στα πλαισια του Δημοτικου κωδικα του διδουν δυνατοτητες υποκειμενικης επιλογης συνεργατων [βλεπε Βδελατο].Το ηθικο μερος μιας επιλογης για να ειναι αντικειμενο μιας συζητησης σε ενα πλαισιο κοινως αποδεκτο και κυριως δικαιο,πρεπει να στηριζεται σε στοιχεια και επιχειρηματα σοβαρα.Οι εχοντες αρνητικη αποψη,οταν ηταν αυτοι στα "πραγματα" τι εκαναν αντιστοιχα,οι σημερα θετικοι τι ελεγαν χθες για τους αλλους.Συνεπως ουδεις αναμαρτητος.Βεβαια η οσμωση ειναι παρουσα,και οι αντιπαραθεσεις συνεχιζονται,που μονο γραφικοτητα προσθετουν.Μην ξεχναται τεκνα μου οτι υπαρχει και θεσμος αντιπολιτευσης.Συνιστω λοιπον αυτοσυγκρατηση,χαμηλο τονο,αποδεικτικοτητα λογου και οποιοι βωμολοχουν ταχιστα στον Παπατσιμπιδα για εξομολογηση.