14 Απριλίου 2012

Καλό Πάσχα !!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΒΔΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

Γουτς!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ουρτ!!!

Ανώνυμος είπε...

καλη επανασταση αδελφια !!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ [ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΠΛΥΤΟ, ΑΓΡΟΙΚΟ, ΦΩΝΑΚΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ] ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ . ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΒΔΕΛΑΤΟ [ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΡΩΜΑ]ΜΕ ΦΟΥΛΑΡΙΑ, ΚΙΝΗΣΗ, ΑΕΡΑ,ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ .

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ 11.20 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΤΡΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11.40 ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟΣ!
ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΕΤΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΦΑΞ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ!!!
ΒΡΕ ΓΟΥΤΣ...ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΠΑΝΤΩΣ!!!!ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

απαπαπα τι είστε εσεις ρε. τοση ζιλια σας έχει φάει; ξεπεράστετο δεν πήρατε αξιώματα τι να κάνουμε. ξεπεράστετο επίτελους έργα γίνονται. μην ξεχνάτε έχουμε κρίση και ο δήμος ήταν στο κόκκινο. τόση χολή πιά!

Ανώνυμος είπε...

na janagini o makis dimarxos gia na glipsoume ke emis kanena kokalo reeeeeee toso kero kati trogame tora tipota gouts

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12.15 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΡΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΣ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν σκεπτόμενοι και ανόητοι,Οι αντικειμενικότητα και τα μικροσυμφέροντα σαφώς συγκρούονται.Η ηθική και η ανηθικότητα ειναι πολύχρονες βιωματικές καταστάσεις.Αν ενας γράφει στο παρόν BLOG,και εχει δυνατά στοιχεία και μάλιστα αυταπόδεικτα,δεν χρειαζεται να πείσει κανέναν θιασώτη της Βουκολικής λογοτεχνίας και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο.Ας αφήσουμε τον απόφοιτο των ιδιωτικών διδακτηρίων ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ να επιτελέσει το πρόγραμμα του στο Δήμο, σύμφωνα με αυτα που διδάχθηκε.

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΧΕ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ,ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ...
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ,ΚΑΘΕ ΓΑΥΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΑ...ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΛΑΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Οι συμμετέχοντες παραληρούν στο σκοτάδι της ανωνυμίας.Παλιρροιακά κύματα μίσους και αγανάκτησης που γεννούν μετέωρες φωτιές.Ενα παιχνίδι επιβίωσης.Παιδιά με ένοχο και βιωματικό παρελθόν.Διαχρονικές Πατρογονικές αμαρτίες.Μιά παράσταση-κατάβαση σε ενα τοπίο,όπου κυριαρχεί ο υστερικός ρεαλισμός,ενός κόσμου τραγικού.Απολειφάδια καιΒδελάτοι στο θνήσκων σύστημα,ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ .....ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ...ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ...
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ?ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ...ΚΙ ΑΝΩΔΥΝΟ!!!

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες

Θα συνιστούσα ψυχραιμία και θα ζητούσα περιορισμό του υβρεολόγιου. Τις καταλάβαμε τις απόψεις σας μην ανησυχείτε έχουν γίνει πλήρως κατανοητές.
Σεβαστείτε τον χώρο και επικεντρωθείτε σε τεκμηριωμένες αλήθειες, αποφεύγοντας προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Σας ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, διαχειριστές του μπλογκ, τι προσφέρουν στην ενημέρωση των δημοτών οι υβρεολόγοι σκοταδιστές, Οχι μονο να γραψεις την αποψή σου δεν μπορείς αλλά ακόμη και να κάνεις κλικ στο μπλογκ κινδυνεύεις να πάθεις εμφραγμα, τι ατομα είναι αυτά; ποιά μάνα τα γέννησε. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς το κύριο 12 33 .....και φανταστείτε κύριε μου σε τι να ελπίζουμε και εμείς οι νέοι ,σε τέτοιες δύσκολες εποχές που ζούμε , πως τέτοιοι άνθρωποι μίζεροι,κακόψυχοι χωρίς ίχνος σεβασμού προς την διαφορετικότητα και το χειρότερο....με δικαίωμα ψήφου , συνομοτούν στο να μας βιάζουν με κάθε ευκαιρία το μέλλον μας. Αλήθεια ...παιδιά δεν έχουν να σκεφτούν ? Κρίμα...κρίμα....και πάλι κρίμα !

Ανώνυμος είπε...

Ο "ΩΡΑΙΟΣ ΜΠΡΟΥΜΕΛ"ειναι πλέον φυλακή.Η ίδια η σοσιαλιστική παρέα του λειτούργησε με αντανακλαστικά επιβίωσης.Οι οπαδοί της ουτοπικής Λαικής Τζαμαχιρίας,δέν αργησαν πριν "ο αλέκτωρ λαλήσει τρις" να τον αποκηρύξουν.Βέβαια "δρυός πεσούσης πας ανηρ ξυλεύεται".Δεν προσπαθώ ηθικό μνημόσυνο,αλλά την υπόκρισια την απεχθάνομαι.Ειδικά για κάποιους πατεντάτους αριβίστες που θέλουν να πλασάρουν εικόνα ενάρετου και ηθικού πρότυπου!!Ομως το "Κύκνειο Ασμα"του Ακη δεν εχει αρχίσει.Οι εξελίξεις θα εχουν ενδιαφέρον.