29 Απριλίου 2012

Τόνια Αντωνίου: συζητήσεις με πολίτες σε Υπάτη, Μώλο και Άγιο Κωνσταντίνο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29-4-2012


 Στην Υπάτη και το Μώλο το Σάββατο και στον Άγιο Κωνσταντίνο την Κυριακή βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής κ. Τόνια Αντωνίου.

Στην Υπάτη και το Μώλο η κ. Αντωνίου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μετά τις εκλογές και τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στο τραπέζι για την επόμενη μέρα. Η κ. Αντωνίου τόνισε ότι η χώρα πρέπει να βαδίσει με πολιτική σταθερότητα και με ευρωπαϊκό προσανατολισμό στην εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης που θα οδηγήσει σε ασφαλή έξοδο από το μνημόνιο, υπενθυμίζοντας την πρόταση του Βαγγέλη Βενιζέλου να ζητηθεί παράταση ενός χρόνου ώστε η προσαρμογή να γίνει πιο ήπια. Μια πρόταση εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας για την οποία τηρούν σιγή ιχθύος οι άλλες πολιτικές δυνάμεις. Στην Υπάτη  συζητήθηκαν επιπλέον θέματα που έχουν να κάνουν με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, τον ιαματικό και εναλλακτικό τουρισμό, με δεδομένο ότι η στροφή στην περιφέρεια και τις δυνατότητές της πρέπει να είναι το επίκεντρο, από εδώ και στο εξής, της προσπάθειας για την ανάπτυξη της χώρας και το στόχο της αυτοδύναμης Ελλάδας.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο, σε μια διαλογική συζήτηση που κράτησε πάνω από 2,5 ώρες και στην οποία συμμετείχε ο [.....]
δήμαρχος και μεγάλο τμήμα του δημοτικού συμβουλίου, τέθηκαν στην κ. Αντωνίου ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως π.χ. το θέμα της ανάπλασης της εθνικής παραλιακής οδού, για την οποία η κ. Αντωνίου κάλεσε τους τοπικούς παράγοντες και τους πολίτες να διεκδικήσουν μαζί τη χρηματοδότηση του έργου. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης περιστράφηκε σε κεντρικά ζητήματα. Έγινε αναλυτική αναφορά στην ανάγκη εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος της χώρας, στις ευθύνες της προηγούμενης ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στο χειρισμό της κρίσης και στην ικανότητα της νέας ηγεσίας να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος.

Η κ. Αντωνίου τόνισε ότι η δημοκρατική παράταξη, έχοντας την εμπειρία του παρελθόντος και ιδιαίτερα των 2,5 τελευταίων χρόνων, έχει κάνει την αυτοκριτική της, έχει αναγνωρίσει τα λάθη και ο λόγος της είναι ώριμος και υπεύθυνος, επειδή έχει και γνώση και συνείδηση για το πού βρίσκεται η χώρα και πώς θα μπορέσει να οδηγηθεί στην έξοδο από την κρίση και τα δεκανίκια του δανεισμού. Υπενθύμισε τις προτάσεις του Β. Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ σήμερα, που δεν είναι οι συνηθισμένες προεκλογικές εξαγγελίες παλαιοκομματικού τύπου, αλλά πατάνε στην πραγματικότητα, είναι ρεαλιστικές, συγκεκριμένες και κοστολογημένες. Χαρακτήρισε το Β. Βενιζέλο πολιτικό με τεράστια εμπειρία από την εξαιρετικά δύσκολη, αλλά επιτυχημένη, διεθνή διαπραγμάτευση των προηγούμενων μηνών και ικανό να συντονίσει την προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και να εγγυηθεί την αναγέννηση της παράταξης.

Τέλος, εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα μπορεί, εάν είναι πρώτο κόμμα, να διαμορφώσει μια ευρύτατη συμμαχία δυνάμεων σε κυβερνητικό επίπεδο, που θα διασφαλίσει τη σταθερή πορεία της χώρας προς την ανόρθωση, την σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών και απωλειών που υπήρξαν προκειμένου να επιβιώσει η πατρίδα, αλλά και την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος με μεταρρυθμίσεις και ρήξεις. Οι άλλες δύο προτάσεις για κυβέρνηση είναι, πρώτον, του κυρίου Σαμαρά για αυτοδυναμία, που όμως είναι εξωπραγματική και του κ. Τσίπρα για κυβέρνηση αριστεράς, που είναι επίσης εκτός πραγματικότητας, αφού έχει απορριφθεί από τα άλλα κόμματα. 


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και μετά πήγατε για ύπνο ονειρευόμενοι το...20%. α ρε τέτρι πόσο χαμηλά πέφτεις!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φίλε,ο Δήμαρχος πέφτει χαμηλά;Επειδή ως γνήσιος κομματικός,συνδράμει την ομοιδεάτισσα δεσποινίδα Τόνια στην προσπάθεια της για ψήφους.Θα μου πεις με το άλλο αδέλφι τον κ.Σταικούρα τι στηρίξεις θα δώσει,κρυφές ή φανερές;Είναι ενα δίλημα,οταν εχει και το "βάσανο" με τον "έγκλειστο" συνεργάτη.Βέβαια εχει συμπαραστάτες τους ποικιλόχρωμους,του "τσίρκο Μεντράνο"που τον ακολουθούν.Από ιδεολογία μην περιμένεται τίποτε απο κανένα ,ολα στο βωμό της αρπαχτής,και "εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν".ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΡΕΩ ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΘΩ ΤΟΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Αντε στο **** ****πασόκια!!!! Γαγκραινα της Ελλάδας... Ξυπνατε ρε ζώα. Τελείωσαν τα ψέμματα. Το πασοκ μας κατέστρεψε. Στείλτε το στο **** να ησυχάσουμε και εμείς. ΕΛΕΟΣ!!! Τέλος το πασοκ τελος και η νδ... Δεν υπάρχει αυριο με αυτους τους 2 στην κυβερνηση. Μ@**** Έλληνα.

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχνας φιλε οτι η λιβανατεησα του εκανε το συνδυασμο ενω ηταν ανικανος να τον φκειαξει και η ιδια επεβαλε τα ονοματα των αντιδημαρχων στο Δημο

Ανώνυμος είπε...

απαπα όχι τέτοια σχόλια κύριε 10:59... η πασοκοχούντα θα θιχτεί!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΑΚΟΥ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ...ΧΑΙΒΑΝΑΚΙΑ,ΣΑΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11.18 ΟΧΙ ΠΕΜΠΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΕΣΕΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΚΟΜΠΑΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΛΛΑΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ