26 Απριλίου 2012

Πρόσκληση για Δημοτικό Συμβούλιο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Αριθμ. Πρακτ.          : 5
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                 Αριθμ. Πρωτ.           : 6328/26.04.2012  
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ- ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                 Βαθμός προτερ/τας : Tακτικό
Ταχ. Δ/νση     : Αγ.Παντελεήμονα 8
Τ.Κ.                : 35008
Τηλέφωνο      : 2235350029
Πληροφορίες : Γραφείο Προέδρου Δ.Σ
Fax                : 2235022300
E-mail              : karamnik@kammena-vourla.gr

   
ΠΡΟΣ:
 Αποδέκτες(όπως ο πίνακας αποδεκτών)                                                                 
                                                                         
                                                                    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
                                                                         Πρακτικογράφο Δημοτικού Συμβουλίου

  Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις  30.04.2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.



                                            Καμένα Βούρλα 26.04.2012
                                                                                                         

                                                                                            Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ
                                                                        
                                                                                               Ν. Καραμαζιώτης

                                                                                           
  
Συνημμένα

1.  Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης                                                    
 
1.       Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.
2.       Εκκρεμότητες σχετικές με το έργο «Πρώτη(1η ) συμπληρωματική   σύμβαση-συντήρηση λαι λειτουργία Β.Ι.Ο.Κ.Α. κ.Βούρλων» και λήψη απόφασης. Εισηγητές : ο κ. Δήμαρχος και o Νομοκός σύμβουλος.
3.       Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων. Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.
4.       Αποφάσεις επί αιτήσεων δημοτών για διαγραφές διαφόρων οφειλών και άλλων αιτημάτων.                                                                                                             Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.
5.       Αποφάσεις επί αιτήσεων δημοτών για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη ύδρευσης, λόγω αναπηρίας.                               Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.
6.       Απoφάσεις επί αιτήσεων επαγγελματιών ξενοδόχων, για τον τρόπο υπολογισμού των τελών καθαριότητας- φωτισμού στις επιχειρήσεις τους.                                  Εισηγητής ο κ. Μακρυνίτσας.
7.       Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή όρχου οχημάτων δήμου Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου».                                                           Εισηγητής ο κ. Μπεζάτης.
8.       Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου», πρώην δήμου Αγίου Κωνσταντίνου. Εισηγητής ο κ. Μπεζάτης.
9.       Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής - οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου Αγίου Σεραφείμ», πρώην δήμου Μώλου.                         Εισηγητής ο κ. Μπεζάτης.
10.    Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε του έργου «Διαμορφώσεις δημοτικών οδών δήμου Μώλου», πρώην δήμου Μώλου                                                                                       Εισηγητής ο κ. Μπεζάτης.
11.    Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Διάνοιξη δυτικού τμήματος περιφερειακού δρόμου οικισμού Λογγού», πρώην δήμου Αγίου Κωνσταντίνου. Εισηγητής ο κ. Μπεζάτης.
12.    Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Αγ. Κωνσταντίνου», πρώην δήμου Αγίου Κωνσταντίνου.                            Εισηγητής ο κ.Φλωράκης.
13.    Έγκριση συμφωνητικού υπεργολαβίας ως εγκεκριμένου, μεταξύ των εταιριών «Αφοι Τσώμου Ο.Ε» και «Γεωδομή Α.Τ.Ε.» για την κατασκευή του έργου «Διάνοιξη δυτικού τμήματος περιφερειακού δρόμου οικισμού Λογγού», πρώην δήμου Αγίου Κωνσταντίνου(άρθρο 68 του Ν.3669/2008).                                         Εισηγητής ο κ. Φλωράκης.
14.    Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Μελέτη κατασκευής δικτύου ύδρευσης Γιαννιτσάρενας», δημοτικής ενότητας Α.Κωνσταντίνου.                                                 Εισηγητής ο κ.Φλωράκης.
15.    Απ’ ευθείας ανάθεση προμηθειών προμηθειών κρεάτων και αρτοσκευασμάτων, για τους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Μώλου- Αγ.Κωνσταντίνου.                 Εισηγητής ο κ. Φακίρης.
16.    Διάθεση πίστωσης για δαπάνες εξόδων συμμετοχής του δήμου στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.                                                                                                            Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.
17.    Διάθεση πίστωσης για δαπάνες δεξιώσεων τοπικών εορτών για τον εορτασμό της θρησκευτικής πανήγυρης Δ.Ε Κ.Βούρλων στις 18 Μαίου και Δ.Ε Α.Κωνσταντίνου στις 21 Μαρτίου 2012.                                                                                           Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.
18.    Ακύρωση των με Νο 39,40,41 και 42 χρηματικών ενταλμάτων 2012                     Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.
19.    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για δαπάνες σίτισης απόρων δημοτών τις ημέρες του Πάσχα.                                                                                           Εισήγηση ο κ. Δήμαρχος.
20.    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ετήσια εισφορά του δήμου υπέρ του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων Προαγωγής Υγείας  (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ). Εισηγητής ο κ. Παπαναγιώτου.
21.    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για κάλυψη εξόδων συμμετοχής εκπροσώπου του δήμου στη συνάντηση εργασίας των δήμων μελών του «Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων Προαγωγής Υγείας».                                                                         Εισηγητής ο κ. Παπαναγιώτου.
22.    Έγκριση δαπανών 1.671,00 € και διάθεση πίστωσης για την ετήσια εισφορά υπέρ της «Ε.Ο.Ε.Σ. – Αμφικτυονία», δίκτυο αδελφοποιημένων πόλεων & περιοχών της Μεσογείου. Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.
23.    Έγκριση δαπανών 300,00 € και διάθεση πίστωσης για την ετήσια συνδρομή υπέρ του προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες». Εισηγητής ο κ. Μακρυνίτσας.
24.    Αποδοχή χρηματοδοτήσεων - Αναμόρφωση και τροποποίηση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011.                               Εισηγητής ο κ. Φακίρης.
25.    Ανακατανομή ειδικευμένων πιστώσεων σε έργα και μελέτες έτους 2012. Εισηγητής ο κ. Φακίρης.
26.    Έγκριση απολογιστικών στοιχείων Α’ τριμήνου οικονομικού έτους 2012. Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.
27.    Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που θα διατεθούν κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς κομμάτων, για την προεκλογική τους προβολή και άλλων λεπτομερειών.                                               Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ
28.    Απόφαση επί γνωμοδότησης του Δ.Σ. της Τοπικής Κοινότητας Σκάρφειας. Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.
29.    Απόφαση επί γνωμοδότησης του Δ.Σ. της Τοπικής Κοινότητας Καινουρίου, για υδροδότηση ακινήτων.                                                                                                        Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.
30.    Καθορισμός όρων και προυποθέσεων ετήσιας εμποροπανήγυρης Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου.                                                                                                              Εισηγητής ο κ. Φλωράκης.
31.    Γνωμοδότηση για τον αποχαρακτηρισμό δρόμου στην Δημοτική Κοινότητα Μώλου.                                                                                                                                 Εισηγητής ο κ. Μπεζάτης.
32.    Αντικατάσταση τακτικού μέλους του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνoυ».                         Εισηγητής ο πρόεδρος του Δ.Σ.
                                                                     

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πρόσκληση του ΔΣ του Δήμου ΜΏΛΟΥ,και τα 32 θέματα ,δίνει την δυνατότητα σε ενα αντικειμενικό παρατηρητή, να βγάλει κάποια συμπεράσματα.Πρώτον οτι οι εισηγητές ειναι εκτός Καμ.Βούρλων.Δεύτερον τα υπο χρηματοδότηση έργα ομοίως.Τρίτον το διαχειριστικό "κομμάτι" της συνεδρίασης ειναι με σκεπτικό οτι κρίση δεν υπάρχει γιά τον Δήμο.Τέταρτον η ατμόσφαιρα στην πόλη αν και είναι αρνητική για τούς σημερινούς Αιρετούς[Συμπολίτευση],αυτοί συνεχίζουν χωρίς ίχνος Αυτοκριτικής.Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους μειωμένης αντίληψης της πραγματικότητας.Σαφέστατα καλύπτωνται απο την εντολή των Δημοτών,αλλά ως γνήσιοι αρτηριοσκληρωτικοί,δέν εχουν δυνατότητα να αναπροσαρμόσουν πολιτικές,κατ' απαίτηση της πλειοψηφίας των Δημοτών της περιοχής που ειναι η έδρα του δήμου.Η στρέβλωση αυτή έχει επιφέρει σοβαρές αναταράξεις στις σχέσεις "Ντόπιων" Αιρέτων με την τοπική κοινωνία.ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 2 Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ 2 Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ 3 Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ Ε??
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ??
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΑΡΙΝΑ??
ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΚΟΥΝΙΑΒΙΤΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ??
ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΑΛΗΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?
ΕΠΕΙΔΗ,Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ?
Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΤΑΙ..
Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ...(ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΥΤΟ..)


ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΠΟΙΟΙ?/
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΣΤΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ?
Η ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ...?

Υ.Γ.ΡΕ ΦΙΛΕ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ,ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ,ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑ...ΑΣΕ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΞΕΝΟΥΣ''..

Ανώνυμος είπε...

Σωστός !

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν υπηρξε ποτε μεχρι σημερα εισηγητης απο τη δημοτικη ενοτητα ΜΩΛΟΣ ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΙΟΣ ******** ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ;;;Ο ΠΑΝΤΡΑΣ ;;; ή ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ****** ;;; ΞΕΡΕΙ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΕΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ._

Ανώνυμος είπε...

Η αποπροσανατολιστική και ανούσια,αντιπαράθεση περί ικανών ή μη εισηγητών στο Δημοτικό Συμβούλιο,δέν ακυρώνει επ' ουδενί,το γεγονός οτι το δίδυμο που διοικεί τον Δήμο,εξακολουθεί να "κόβει και να ράβει" σύμφωνα με τα συμφέροντα του.Ο δε Βδελάτος, ποτέ δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει εκπρόσωπος της Πόλης,διότι πάντοτε ειχε βιωματικό σύνδρομο τοπικιστή του χωριού.Οι δε εκπρόσωποι μας Ποδηλατάκιας,Αγνανταίος,ειναι για εισηγήσεις,συγνώμην "του κώλου".Τώρα επειδή υπάρχει και επικαιρότητα,προτείνω προνομιακό χώρο γιά το stad του Σταικούρα,σε ενδειξη αναγνώρησης των προσφερομένων υπηρεσιών στην Κεντροαριστερή παράταξη που διοικεί το Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όσα χρόνια και να περάσουν κάποιοι , μειονότητα θέλω να ελπίζω ,δεν έχουν πάψει να πάσχουν από το δικό τους υπέροχο και μοναδικό σύνδρομο της άναρχης απαίσιας χωρίς νόημα και ουσίας κριτική . Προς τον 3 20 ..... θα ήθελα πραγματικά να ακούσω μια πιο λεπτομερή κριτική για τους αναφερθέντες από αυτόν για το τι στο διάολο κάνουνε και είναι τόσο καταστροφή για τον τόπο τους . Αυτού του είδους οι αναρτήσεις εξοργίζουν και τον πιο ήρεμο άνθρωπο του κόσμου . Θα ήθελα τόσο μα τόσο πολύ να σου προσάψω τα ακατανόμαστα αλλά λόγω ήθους και ΣΕΒΑΣΜΟΥ της διαφορετικής άποψης που μπορεί να έχει ο άλλος από εμάς δεν θα μπω στον πειρασμό όσο και να το θέλω πάρα μα πάρα πολύ . Από πότε η φιλοδοξία είναι αδίκημα ρε μεγάλε ε ; Δεν είναι δικαίωμα του Βδελάτου ή του ποδηλατάκια ( μιλάμε για τρελά προσωνύμια ...πανέξυπνα ) όπως τους αναφέρεις να θέλουν να διεκδικήσουν τον Δήμο ; Σε έβαλε ποτέ κανένας με το ζόρι να ψηφίσεις κάποιον ; Αυτοί δεν έχουν δώσει τις εξετάσεις τους τόσα χρόνια στην τοπική κοινωνία να τους κρίνει και όπως τους έκρινε με την ψήφο τους ; Δεν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες για να θέλουν το καλό του τόπου τους για να έχουν δουλεία και να έχει το παιδί τους να φάει ένα κομμάτι ψωμί ; ο Αγνανταίος ( άλλο προσωνύμιο πανέξυπνο...τον υποβάθμισες και αυτόν τώρα φαντάζομαι με την τοπική σου ανωτερότητα ) τόσα χρόνια σε συλλογους επαγγελματικους , πολιτιστικά , αξιοσέβαστος επιχειρηματίας τίποτα δεν μπορεί και αυτός να κάνει ; Ρε άθλιε ( δεν άντεξα ) κρίνεις κάποιων για κάτι που κάνει και αναφέρεις την δική σου άποψη και εκδοχή για το πως θα ήταν καλύτερο να γίνει και αυτό γιατί ; μα γιατί όντως μπόρεί να έχεις δίκιο και να διορθωθεί προς το καλύτερο (αυτή λέγεται λογική και δεν σπουδάζεται...αποκτάται με την εμπειρία και την φαιά ουσία ) . Το να κατηγορείς χωρις να λες κάτι συγκεκριμένο αυτό λέγεται εμπάθεια και μόνο . Δεν μπορέις να καταλάβεις ότι στις τοπικές εκλογές μπαίνουν άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας ; Άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε καθημερινά ; με τις δυνατοτητές τους και με τις αδυναμίεςς τους ; και εκεί ερχόμαστε οι υπόλοιποι να καλύψουμε αυτές τισ αδυναμίες κρίνοντας με απώτερο σκοπό την διόρθωση με γνώμονα πάντα το κοινό και μόνο καλό και στο φινάλε δεν παντρευόμαστε ούτε κανα δήμαρχο και ούτε κανένα σύμβουλο και όποιος δεν κάνει τον βλέπει διάπλατα τον δρόμο για το σπίτι του . Θες να με ειρωνευτείς ; δικαίωμά σου είναι...θες να με βρίσεις ; πάλι δικαίωμά σου είναι αλλά τουλάχιστον εξήγησέ μου τι στο διάολο δεν σε βρίσκει σύμφωνο θέλω να καταλάβω και που ξέρεις ίσως και να συμφωνούμε , αλλά όχι αυτό που κάνεις . Είναι απλά κακό , εκτός και αν είσαι από την φύση σου κακός άνθρωπος οπότε θα πάω πάσο . Η αλήθεια είναι ότι είμαι άδικος και λίγο μαζί σου γιατί σε χρησιμοποιώ και για άλλα εξίσου φυντάνια μιζερο-σχολιαστές εδω μέσα οπότε για αυτο και μόνο το λόγο σου ζητώ εκ τον προτέρων συγνώμη αλλά αυτό απλά μου βγάζει ο σχολιασμος σου . Α και θερμή παράκληση μην κάνεις το παιδαριώδες λάθος και με αναφέρεις ως δικηγόρο των κυρίων γιατί απλά θα ατυχήσεις στην απάντησή σου !!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι,εγώ δέν τους ψήφισα τους συγτκεκριμένους που διοικούν το Δήμο σήμερα..Δέν με εμποδίζει όμως αυτό να πώ,όχι ότι έκανα λάθος στην επιλογή μου,αλλά οτι...Ρε πούστη,έχει αρχίσει κάτι να γίνεται σε αυτόν τον τόπο!!
Τόσο κακό είναι να το παραδεχτούμε???Φαίνεται απο μόνο του το πράγμα,δέν λέει κανένας ότι είναι τέλειοι αλλά ποιός είναι άλλωστε??
Όλοι εδώ ζούμε,ακόμα και αυτοί που δέν βρίσκουν τίποτα καλό,στ αλήθεια είναι οι πρώτοι που ξέρουν ότι γίνεται έργο...
Δέν περνάει ρε παιδιά, η προπαγάναδα,θετική η αρνητική...Εδώ ζούμε όλοι,βλέπουμε τί γίνεται και τι δέν γίνεται...
Χαλαρώστε....

Ανώνυμος είπε...

Προς τον θεωρητικό αναλυτή της Διοίκησης του Δήμου Μώλου.Το προσεχές Δ.Σ.εδωσε έναυσμα κριτικής,λόγω της διάρθρωσης των θεμάτων σε σχέση με τους οριζόμενους εισηγητές,αλλά και το αντικείμενο του καθενός εξ' αυτών.ΤΟ "γερό κομμάτι" το πήραν εκείνοι που το "δούλεψαν",καί φυσικά οχι οι "Αυτόχθονες" οι οποίοι περιορίσθηκαν στις συνεισφορές οργανώσεων Μπλέ σημαίας,και υγειών Πόλεων.Και γιατί;Διότι δέν υπολογίζονται με το 'ειδικό βάρος" της Λουτρόπολης,αλλά ως αναγκαίο κακό,λόγω της συμμετοχής τους στα "κοινά" ,οχι απο συνειδητή επιλογή,αλλά γιά να φύγει ο Μάκης ο θηρευτής.Αραγε απαντώ και στα περί φιλοδοξίας;Φυσικά ειναι δικαιωμά τους να παρασύρονται απο την "πλημμυρίδα"των "Μουτζαχεντίν" της παράταξης,όπως δικαιωμά μας είναι να αντιδρούμε.Η αναφορά στην εμπάθεια,θα ειχε μία χρηστική αξία,αν τα Καμένα Βούρλα ήταν στην Β'κατηγορία,και μέσω μιάς απέλπιδας προσπάθειας "αρπαχτής" απο τα περιβόητα τεχνικά προγράμματα δεν εισακούονταν,τότε θα τα "ρίχναμε"αδίκως ισως στούς δικούς μας.Εδω κύρε αναλυτά της θολοκουλτούρας,εχουμε νοσηρότητες αυταπόδεικτες όπως ψηφοφορίες Δ.Σ διά τηλεφωνικής περιφοράς,Προτεραιότητες οχι βάσει της ανταπόδοσης και φρικαλέες ανισομέρειες στην κατανομή πόρων,ως προς το αντικειμενικό.Δεν υπάρχει καμμία αυταπάτη,οτι μπορεί να γίνει καμμία διορθωτική πορεία στο "απαρέγκλιτο" που εχει "χαράξει" για μας-χωρις εμάς,η κεντροαριστερά της περιοχης μας.Η όποια προσπαθεια από πλευρά μας ειναι πλέον καταγγελτική και μόνο.Οσον αφορά γιά τις ονομασίες των αιρετων,τις θεωρούμε καλλιτεχνικού περιεχομένου

Ανώνυμος είπε...

αχ βρε τζονι πως τα λες και πως τα γραφεις. εύκολη και υπέρμετρη κριτική, υποβόσκουσα λανθάνουσας πικρίας γιατί ήθελες να είσαι στην θέση του βεζίρη ως γνήσιος ιζνογκούντ.

Η σημερινή κατάσταση μου θυμίζει το ανέκδοτο με τους γάλλους κουρέες που ήταν στην ίδια γειτονία, και ξεκίνησε όταν ο πρώτος κουρέας έβαλε την ταμπέλα ‘το καλύτερο κουρείο της Λιον’ , ακολούθησε ο δεύτερος με την ταμπέλα ‘το καλύτερο κουρείο της Γαλλίας’ και συνέχισε ο τρίτος με ταμπέλα ‘το καλύτερο κουρείο της ευρώπης’. Ο τέταρτος και αποδεδειγμένα καλύτερος κουρέας λοιπόν έβαλε ταμπέλα ‘το καλύτερο κουρείο της γειτονιάς’ … έτσι είναι και οι σημερινοί, αυτοί που κατονομάζεις με τα καλλιτεχνικού περιεχομένου υποκοριστικά … οι καλύτεροι της γειτονιάς … σε όσους δημάρχους και αντιδημάρχους θυμάμαι… πολλά χρόνια τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κύριο 7 07...θα ήθελα καταρχήν να τον ευχαριστήσω που μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει . Ο λόγος σας είναι άριστος και το πνεύμα των γραφόμενών σας κατανοητό . Σε θολοκουλτούρα προσέχω να μην κινούμαι μιας και πάντα είμαι αυστηρώς με τον εαυτό μου στο να έχει η σκέψη μου αρχή μέση και τέλος . Για ρεαλιστή μπορείς να με κατηγορήσεις , για πραγματιστή επίσης . Θα μου επιτρέψεις όμως να σου πω πως η εμπάθειά σου συνεχίζει να κάνει μπαμ δυνατό μιας και είναι ευδιάκριτη αλλά σέβομαι την άποψή σου . Τώρα το κομματικό εμβατήριο που βάζεις τσόντα στα γραφόμενά σου τι το θες και που κολλάει εσύ ξέρεις καλύτερα .

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ,ΑΥΤΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με την λογική άποψη που εξέφρασε ο 4:41 προς τον 3:20.
Αν όλοι μας ήμασταν λίγο απλοί και πρακτικοί η λουτρόπολη θα ήταν καλλίτερη.
Αφήστε έξω τα ΄΄εγώ σας'' εσείς που κάνετε αυστηρή κριτική προς τους εκλεγμένους του Δήμου και βοηθήστε αν αγαπάτε την λουτρόπολη με προτάσεις δημιουργικές αφού δεν σας ψήφησαν οι δημότες η δεν θέλατε να είσθε υποψήφιοι σε κάποιο συνδιασμό,προκειμενου να τα κάνετε εσείς όλα τέλεια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΨΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΕΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ( ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ) ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΡΥΩΤΗΣ...........................

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΙΛΗ ΒΙΚΥ [ΛΕΑΝΔΡΟΣ].ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ;ΘΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

προς 2:44 ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΩ ΤΟΥ ΔΙΜΗΝΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΡΙ ΜΑΚΡΙ ΦΑΚΙΡ ΦΛΩΡΑΚ) ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ Η ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΟΥ;;;; ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΥ ...ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΥΡΟΥ ΝΤΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕ "ΝΕΟΝ" ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ" ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΤΖΙΜΕΡΟΥ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑΝ,ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ.ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ.ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ, ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΤΩ , ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ, ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ. ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΡΑΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζουμε κύριοι της Δημοτικής αρχής του Δήμου Μ.Α.Κ, οτι το 26 θέμα της ημερησςίας διάταξης, θα το αναρτήσετε στο ΄διαύγεια πλήρες, με τους πίνακες 1 και 2.
Η ενημέρωση των πολιτών πρέπει να είναι πλήρης, δες τε την ΑΔΑ Β4ΩΧΩΙΖ-7ΣΜ του Δήμου Στυλίδας, με ολα τα οικονομικά στοιχεία.
Εμείς γιατί πρέπει να μένουμε στα σκοτάδια;;;
Σε συλλόγους δεν δείνεται οικονομικά στοιχεία, αλλά ούτε και στο διαυγεια δεν τα αναρτάτε, πως έχετε αντιληφθεί την ενημέρωση των πολιτών;;
Περιμένουμε στην ανάρτηση της απόφασης εγκρισης των απολογιστικών στοιχείων του 1 τριμήνου του 2012 και τους πίνακες1 και2 , εσόδων και δαπανών.

Ανώνυμος είπε...

Ο Στρατοκράτης του Δημοσίου προφανώς λόγω κεκτημένης ταχύτητας από την θητεία του,στην υπηρεσία του κλεπτοκρατικού συστήματος,που εξαθλίωσε την πατρίδα μας,δεν είναι σε θέση να αντιληφθει την σημασία της διαφάνειας και ενημέρωσης.Είναι ένας από τους τελευταίους εν ζωή αρτηρισκληρωτικούς Δεινόσαυρους,του είδους HOMUS PASOKOYS.Συνεπώς η όποια έκκληση σου φίλε 10.01 και να ικανοποιηθεί,δέν αλλάζει τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ..φιλε 10.49 μπορεις να λες οτι θες πανω στο ξεσπασμα σου και τη δυστυχια σου που Δημαρχος ειναι ο Τετρι...Δυστυχως για σενα ολοι οι Δημαρχοι που εχουν περασει και απο τους τρεις πρωην δημους ειναι γνωστοι...ο οποιος χαρακτηρισμος απο εναν ανωνυμο απλα...εκθετει εσενα και χειροτερευει τη κατασταση σου...

Ανώνυμος είπε...

Ναί 11.26 ανώνυμε και εσύ, το πιστεύω και εγώ αυτό περί σοβαρής κριτικής.Πώς όμως;Οταν στερείται αιτιολογημένων απόψεων και όχι ποιός το υπογράφει.Κάτι ακόμη. Είναι "χίμαιρα" να θές να διορθώσεις τα "κακώς κείμενα" σε ενα διαβρωμένο πολιτικό περιβάλλον πηγαίνοντας με το Σταυρό στο χέρι.Στήν δε μόνιμη συμψηφιστική "επωδό" περί κάκιστων δημάρχων [ληγμένων] που χρησιμοποιείτε για να αιτιολογηθούν υποστηρίξεις σημερινών, καμμία συνταύτιση, φύση και θέση απέναντι τους,και αλήστου μνήμης "Ξωτικά".

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟ
ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ..ΒΟΜΒΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΓΚΑΣ !! ΕΝΩ Ο ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ....ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕ....

Ανώνυμος είπε...

για τα θεματα 24 και 25 που ανεπτυξε ο κ. Αντιδημαρχος καταλαβατε τιποτα ;;;; 2 λεπτα ψεκασαμε και τελειωσαμε. οσο πιο λιγα τοσο πιο καλα . η συσκοτιση εξαλλου ειναι στρατιωτικος ορος απο την εποχη της Κατοχης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΕΖΑΤΗ ΚΑΙ Δ. ΦΑΦΟΥΤΗ ΠΟΣΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΗΤΑΝ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

φιλε μην ξεχνας οτι οι ανθρωποι ειναι μηχανικοι και κατεχουν θεματα που καποιοι αλλοι διοικουντες αγνοουν. η παραγκα τετοιους τους αποβαλει για να στηνει αγωνες, οπως ο ΜΑΚΑΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ Η ΤΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΒΑΖΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΛΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ Ο ΤΕΤΡΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.......

Ανώνυμος είπε...

Τι λε ρε φίλε? Γιατί να αποδείξει ο τέτρι το αντίθετο και να μην αποδείξεις εσύ αυτό που λες? Αλίμονο επειδή κάποιος που έχει εμμονές γράφει ότι του κατέβει να τρέχουν όλοι να αποδείξουν ότι δεν πετάει ο γάιδαρος.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 2.15 ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΕΑΝ Ο ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

που ειναι τα καλαθακια στο πεζοδρομειο ρεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΚΩΝ-ΝΟ,ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ,ΣΤΟ ΜΩΛΟ. ΡΩΤΩ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΥΠΟΤΥΠΩΔΩΣ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΚΑΜΙΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ 9.30 ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΙΛΒΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ .................

Ανώνυμος είπε...

τολμάτε και αντιδράτε σε τέτρι- φακίρη;;; στη μακρόνησο όλοι!!! (ΧΙΟΥΜΟΡ)