01 Απριλίου 2012

Συνεδρίαση της επιτροπής τουρισμού και ανάπτυξης του δήμου μας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ - ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ 31/03/2012

Πρόσκληση συνεδρίασης στις 02/04/2012 και ώρα 19 :00 μμ στο δημαρχείο

Με θέμα : " ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ "



Ο Πρόεδρος της επιτροπής

Δημήτριος Παπαναγιώτου

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ακομη απελπιδα προσπαθεια του Προεδρου της επιτροπης Τουρισμου,μετα την παταγωδη αποτυχια της,στο θεμα της Ονομασιας του Δημου,της παραχωρησης των ιαματικων Κουνιαβιτη,και της ιστοσελιδας του Δημου www Μωλος.gr.Τι περιμενει αραγε απο τον καταναγκαστικο Καλλικρατη,να συμφωνησουν τα ανομοια,η νομιζει οτι η δυναμικη ειναι υπερ των Καμ.Βουρλων.Μαλλον αυταπαταται.Οταν ολοι οι εμπλεκομενοι απο το Δημαρχο μεχρι τον τελευταιο Συμβουλο, και απο τον bloker μεχρι τον συνοδοιπορο ομοιδεατη,δεν αναλυουν την λεξη ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ,αλλα ψελιζουν σε "κοινη γραμη"το ενας Δημος ειμαστε.Θα μεινεις αγαπητε, ως ο αιρετος που δεν γνωριζε η αριστερα σου τι ποιει η δεξια σου.Π.Χ ψηφιζεις μεταφορα Λυματων στην περιοχη του ΕΟΤ με μεγενθυση των εγκαταστασεων βιομηχανικης κατευθυνσης,και απο την αλλη υπερκινητικα διεκδικεις τα ιαματικα του ιδιου γεωγραφικου χωρου με την αιτιολογια τουριστικης αναβαθμισης.Δεν συναδουν με τιποτα αυτα τα δυο.Ηρθε αγαπητε η ωρα να σπασεις τα δεσμα με την παραταξη που δεν σε καταλαβαινει,και να ακολουθησεις το δρομο του συναδελφου σου Φαφουτη συμπραττοντας με τον Μπελλο που φαινεται οτι ειναι το επομενο διδυμο Γκανιαν.Στοιχισου εγκαιρα.

Ανώνυμος είπε...

@3:54 πέραν των μικρών δυνατοτήτων του παπαναγιώτου για ενασχόληση με τα κοινά σου έχει πεί κανένας ότι ΟΛΗ η έκταση του ΕΟΤ είναι νούμερο 1 στο μεσοπρόθεσμο;;; εδώ συζητείται ότι θέλουν ακόμη και το δρόμο που οδηγεί προς τη παραλία καινουρίου και συ μας λες τι;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ( :::::::) ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ . ΑΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ . Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ Η ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΤΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ :: ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

φιλτατε 3.54 / αν δεν ειναι πρωταπριλιατικα αυτα που γραφεισ τοτε εισαι μεγας προβοκατορας

Ανώνυμος είπε...

κανεις λαθος φιλε ! ρωτα επισης τον ποδηλατακια την προπερασμενη Κυριακη το απογευμα με ποιους παραγοντες ειχε πολυωρη μυστικη συναντηση σε μεγαλο χωριο του ορεινου ογκου και με πιο θεμα ::

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ "ΔΙΑΔΟΧΩΝ"????
ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ??ΑΠΑΝΤΗΣΗ:"ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ....Η ΔΥΟ,ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!ΨΑΧΤΕ ΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ...ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ 8.08 Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠ0ΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ! ΜΕ ΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΣΕΩΣ :::::::

Ανώνυμος είπε...

ο τέτρι πλέον έχει χάσει τη μπάλα και δυστυχώς θεωρεί ότι έχει τα κότσια για μεγαλύτερα αξιώματα... κάποιος να τον συνεφέρει επειγόντως!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ Κ. ΦΑΦΟΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΛΟ ΕΧΑΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ[ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ] ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΨΟΦΙΟΣ. Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΤΕΤΡΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ [ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ]. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΣ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙΓΜΗΣ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΒΙΣ ΒΙΤΑΛΙΣ"ΕΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΧΑΓΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΤΕΤΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....................

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 8.08 Ο ΤΕΤΡΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ. ????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ,ΤΩΝ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΩΝ[ΓΙΑ 2.5 ΕΤΗ ΑΚΟΜΗ] ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΕΠΤΗΝ.ΚΥΡΙΕ ΕΚΕΚΡΑΞΑ ΠΡΟΣ ΣΕ,ΕΙΣΑΚΟΥΣΟΝ ΜΟΥ[ΧΡΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΔΟΧΟ ΣΟΥ].ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ[ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ]ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΓΕΝΟΥ,ΑΛΛΟΥ ΓΑΡ ΕΚΤΟΣ ΒΟΗΘΟΝ [ΒΔΕΛΑΤΟΥ]ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ.ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΝΑΣΑΝ ΟΙ ΔΕ ΕΚΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩΘΗΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΓΑΘΟΥ[ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ].ΔΙ ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ[ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ,ΒΔΕΛΑΤΟΥ]ΗΜΩΝ.ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ....
ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΡΙ....ΠΟΛΥ ΤΣΟΥΞΙΜΟ...ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς......!!!!!!
ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΛΠ ΚΛΠ....ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:
ΑΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ,ΑΣ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ,ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ,ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΑΛΗΝΗ......ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟ!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ....ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...Γ Ι Α Τ Ι ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ????Τ Ο Σ Ο ΠΟΛΥ?????????ΜΑ ΕΛΕΟΣ!!ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ....ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙς ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ....ΔΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙς ΠΟΤΕ!!ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ Ο ΤΕΤΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για μαζέψου 8:26... προσωποποιείς ύβρεις...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 8.26 ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΛΙΑΠΑΤΟΡΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΧΕΧΕ,.....ΤΙ ΛΙΑΠΑΤΟΡΕΜΑ?ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ...ΒΕΒΑΙΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι σχολιαστές του κ. Παπαναγιώτου χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορό του,που είσθε εσείς και τι έχετε προσφέρει μέχρι σήμερα γιά την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας και κατακρίνετε έναν άνθρωπο που τουλάχιστον προσπαθεί έστω με τις αδυναμίες του και τα λάθη του.Γιά να έχει κάποιος κρίση πρώτα πρέπει να έχει γνώση.Εσείς που τον κατακρίνετε τι γνώση έχετε και τι προσφέρατε στον τόπο?Μήπως είσθε της καταστροφής και κάποιον που προσπαθεί θέλετε να τον κάνετε σαν τους εαυτούς σας γιά να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία,γιατί αλλοιώς δεν σας καταλαβαίνω τι ζητάτε χωρίς να είσθε ενεργοί με τα κοινά?
Εξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε νομίζω ότι σας ταιριάζει.
Αποκαλυφθείτε λοιπόν με προτάσεις εφικτές με τις σημερινές οικονομικές συνθήκες του κράτους και του Δήμου και οχι των ονείρων σας.

Ανώνυμος είπε...

οι αδυναμίες και τα λάθη είναι για όλους. η αερολογία όμως και το τουπέ για λίγους(δυστυχώς ο μήτσος τα χει και τα 2 αυτά)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΛΑΔΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ...ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ,ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΟΙ ΚΛΕΨΙΕς ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει συνάντηση σε παραλιακό μαγαζί της Γ.Βασιλειάδη του προέδρου τουριστικής ανάπτυξης (ΠΑΠ...)με ξένους τουριστικούς πράκτορες ;;;

Ανώνυμος είπε...

από το πολύ το τρέξιμο γιαυτό τρέχαν καμιά 10αριά άτομα να βγάλουν άκρη με τις κατασκηνώσεις ...μέχρι τα χριστούγεννα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΜΩΣ ΓΕΛΑΔΙ...ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ????Η ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕ?????Π Α Π Α Ρ Α!!!!!!!!!!!!ΒΛΑΚΑ!!

Ανώνυμος είπε...

σου επιστρέφω τα.. γαλακτοκομικά!! δε με ενδιαφέρουν οι πρώην!! κοιτάω μπροστά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠ. ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ..... ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. Η ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ???ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗ ΚΑΡΥΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ 8.26 ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΕ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ [ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΤΣΙ] ΚΑΙ Η ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ 13 ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΕΤΡΙ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5.30 ΚΑΙ 6.58 ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ [ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ] ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΟ??????ΧΑ ΧΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΔΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακο 9.52 χαχα χου χου χου....μου θυμιζεις αυτα που ελεγαν κατι τσιρακια στην πρωτη τετραετια του τετρι..."δν ξαναβγαινει με τιποτα"....κα τηνεφαγαν ωραια και στεγνη..δν εχετε παρει χαμπαρι οτι θα βγαινει αν κατεβαινει σε εκλογες???
γι αυτο φιλε....χαρουμενε...κρατα μικρο καλαθακι και εχε και λιγο ξυδι μαζι σου για καθε περιπτωση!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακο 9.52 χαχα χου χου χου....μου θυμιζεις αυτα που ελεγαν κατι τσιρακια στην πρωτη τετραετια του τετρι..."δν ξαναβγαινει με τιποτα"....κα τηνεφαγαν ωραια και στεγνη..δν εχετε παρει χαμπαρι οτι θα βγαινει αν κατεβαινει σε εκλογες???
γι αυτο φιλε....χαρουμενε...κρατα μικρο καλαθακι και εχε και λιγο ξυδι μαζι σου για καθε περιπτωση!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για το άκυρο της ερώτησης μου αλλά τη μέθοδο ...Πως θα γίνω ο μεγαλύτερος είρωνας του κόσμου...που μπορώ να την προμηθευτώ γιατί βλέπω πολλούς τιμητές της εδώ...αλλά όπως είχε ορθός γραφτεί εδώ προ ημερών ...αυτή εδώ η στάνη αυτό το τυρί βγάζει....και δεν χαλάμε με τίποτα την ριμάδα την συνταγή...!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΗΜΕΣ:::: ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ::::

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ 10:53 TO ΞΥΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΣ? ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗ ΠΛΑΤΗ...... ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΕΡΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9.06 ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΥΟ ΠΟΙΌΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ;;;;; ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ