04 Απριλίου 2012

Δελτίου Τύπου του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας για τα Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού 2012

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κέφι, διασκέδαση και μεγάλη συμμετοχή μαθητών από σχολεία όλων των νομών της Κεντρικής Ελλάδας ήταν τα χαρακτηριστικά του Ομαδικού και Ατομικού Πρωταθλημάτων Σκακιού που διοργάνωσαν η ΕΣΣΚΕ και η Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του 12ου Δημοτικού Σχολείου και του 5ου Γυμνασίου στην Λαμία.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 25Ο μαθητές ενώ η άρτια οργανωτική υποστήριξη της διοργάνωσης από τους εθελοντές της ΕΣΣΚΕ βοήθησε τους μικρούς αθλητές και τους πολυάριθμους συνοδούς τους να χαρούν τους αγώνες και να συμμετάσχουν έμπρακτα στην μεγάλη αυτή σχολική σκακιστική γιορτή.

Αποδείχθηκε έτσι για μία ακόμη φορά η[.....]

δίψα της περιοχής για το σκάκι καθώς και τα μεγάλα βήματα προόδου που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για την μαζική διάδοση του αθλήματος στα σχολεία.

Ο τρείς Σκακιστικοί Σύλλογοι Λαμίας υπόσχονται πως θα συνεχίσουν να συμμετέχουν ενεργά σε παρόμοιες εκδηλώσεις που αναβαθμίζουν πνευματικά και πολιτιστικά την Φθιώτιδα και ευχαριστούν τον Δήμο Λαμιέων για την ουσιαστική αρωγή που προσφέρει στο σκάκι.

Πληροφορίες για του αγώνες και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ

Από το γραφείο τύπου Στασινός Παναγιώτης:6932837696


Δεν υπάρχουν σχόλια: