10 Απριλίου 2012

Μήνυμα Δημάρχου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δήμος Μώλου Αγίου Κων/νου

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα και η Ανάσταση του Θεανθρώπου να γεμίσουν τις καρδιές όλων μας με το φως της Αγάπης και της Ελπίδας!

Το βαθιά συμβολικό μήνυμα των Ημερών του Πάσχα είναι η Ελπίδα και η Δύναμη.
Δοκιμαζόμαστε σαν λαός σε πρωτοφανείς συνθήκες κρίσεις και διερχόμαστε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της Νεώτερης Ιστορίας μας.

Μπορούμε όμως και δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι για το Αύριο.

Με την ευκαιρία των εορτών, θέλω να ευχηθώ σε όλους εσάς και στις οικογένειές σας, Καλή Ανάσταση με Χαρά , Αγάπη και πάνω από όλα Υγεία.

Ευάγγελος Τετριμίδας Δήμαρχος Μώλου Αγίου Κων/νου

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ,ΙΣΩΣ,ΠΑΡΑΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΝΥΝ"ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΗΣΕ????? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ[μεταθεση Κύπρο 2φορεςΧ2χρόνιαΧ4μισθούς].

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 5.06.....ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙς Κ Α Σ Τ Α Ν ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΕΠΑΙΡΝΕ 8 ΜΙΣΘΟΥΣΦΕ Ε ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ...
ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ
ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ
ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ
ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΝ ΚΥΠΡΟ " ΚΑΙ
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ!!!!!




ΒΡΕ ΓΟΥΤΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ.Α] Ο ΜΕΤΑΤΕΘΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΚΕΙ.Β]ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΠΙ ΜΙΣΘΟ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ.Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥΣ,ΚΑΙ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΟΥΣ.ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΕΣΣΕΡΟΥΣ,ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΚΤΩ; ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΞΗ; ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 2ΦΟΡΕΣ Χ2 ΕΤΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ "ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ" Η ΚΡΙΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΕΛΑΔΙ ΟΡΘΙΟ,ΓΕΛΑΔΟΜΟΣΧΑΡΟ,ΒΛΑΚΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕ....ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι καλό είναι να μένουμε στα επίκαιρα μέλη του ζωικού βασιλείου. Το γελάδι δεν ταιριάζει στην εποχή. Τι θα έλεγες για το πιο πασχαλινό "γίδι"; Υπάρχει βέβαια και το "αρνί", αλλά δε νομίζω ότι θα αποδόσει νοηματικά αυτό που θέλεις να πεις. Επίσης και το κορόϊδο (κουρόγιδο) είναι αρκετά επίκαιρο, μολονότι όχι αρκετά ισχυρό κοσμητικό επίθετο. Πάντως τα "βλάκα, παλιολαμόγιο, γελάδι όρθιο και γελαδομούσχαρο" θα τα κρατούσα για το καλοκαιράκι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ..........ΥΙΕ ΜΟΥ ΥΙΕ ΜΟΥ...............

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕ ΛΙΓΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑ ΠΝΕΥΜΑ...
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ,ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΘΕΣ,ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΟΧΙ ΛΑΣΠΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥ
ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟ ΒΛΑΚΑ.ΘΡΑΣΥΤΑΤΕ ΠΟΥ ΜΕΣ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΔΟΣ ΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΩΣ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ.ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΣΤΑ "ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΝΗΣ".ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΔΕ ΜΕ ΠΟΙΜΕΝΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΟΣ "ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗ ΦΛΟΓΕΡΑ".