13 Απριλίου 2012

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πασχαλινό δώρο μας έκανε ο Δήμαρχος και χωρίς να χρονοτριβεί, δημοπράτησε την αντικατάσταση του αμιάντου εδώ στα Καμένα Βούρλα για το δίκτυο ύδρευσης.

Πρόκειται για ένα έργο που το έχουν εξαγγείλει όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι τα τελευταία 25 – 30 χρόνια περίπου που θυμάμαι, αλλά από ότι φαίνεται ο Τετριμίδας με το επιτελείο του θα τα καταφέρει τελικά. Μπράβο σε όσους εργάστηκαν σκληρά πάνω σε αυτό.

Click εδώ για να διαβάσετε όλη την διακήρυξη από το ‘Διαύγεια’

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον "εσπασα" στο ξυλο,το παλιολαμογιο τον εργολαβο,μεσα στο γραφειο μου.Και αν τον "πετυχω" στη Λαμια,θα τον ξαναδείρω και ας παει στον εισαγγελεα.Μου προτεινε να με μαθει πως να "Φαμε" μαζι τα λεφτα απο ενα εργο του Δημου.Ταδε εφη ο Δημαρχος Στυλιδος Α.Γκλετσος,στο "DAILY MOTION".Kαθε απόπειρα εξομοίωσης με τον δικό μας ειναι παρακινδυνευμένη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΝ DAILY MOTION KAI ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΚΛΕΤΣΟ!!
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΑΡΣΙΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ!!!
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ...
Υ.Γ. ΑΝ ΠΕΙΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΜΙΝΤΙΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΨΗΦΟ...
ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΕ......Ξ Υ Π Ν Α!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθω να ξυπνησω,αλλα οταν συμβαινει,παλι βλεπω την ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ παρουσα.Προτιμω να ειμαι στο κοπαδι των Προβατων παρα στην αγελη των Λυκων.Ο δε Ακης σας,με τα τελεια "πλυντηρια" των "ΟΦ ΣΟΡΣ" θα δωση λογο για την παθητικη δωροδοκια του μαυρου πολιτικου χρηματος, των εξοπλιστικων ΤΟΡΜΙ 1 κλπ.Προσεξτε ομως συντροφοι γιατι ευρεθη το προσωπικο αρχειο του και μπορει να "καψει" κοσμο.Αρχισε ο επιταφιος θρηνος "Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ"

Ανώνυμος είπε...

τυφλωμένοι εκατέρωθρεν! ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ;;; Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ή Ο ...ΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ;;; ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΡΓΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ... ΒΔΕΛΑΤΟΣ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Η επίβλεψη εργου ειναι υποχρέωση του αναθέτοντα Δημόσιου φορέα,δηλ.ενος ακόμη Δημοσίου υπαλλήλου.Η μη εφαρμογή στην πράξη της τεχνικής μελέτης,και η παραλαβή του εργου ως σωστο ειναι πάλι αποτέλεσμα συνεννόησης και συννενοχής Υπαλλήλου και Αιρετού.Ούτως ή άλλως οι πρακτικές διαχείρισης του Δημοσίου χρήματος ειναι ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ στην ψωροκώσταινα και μάλιστα οταν οι διαχειριστές εχουν αποφοιτήσει απο τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Τσοχαντζοπούλου στην Αθήνα.Ας πρόσεχαν οι προηγούμενοι "Αρχοντες" του Δήμου τις συμπεριφορές,και την διαχείρηση για να μην έχουμε σήμερα την ευχαρίστηση,της "ευγενικής προσφοράς του Συστήματος"

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!!!ΚΑΛΟ!!!!
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΤΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?????Η ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ????????ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ!!!!!!!!!!!!
ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνίου θα το είχε κόψει το έργο τμηματικά σε ποσά μέχρι 45.000 ευρώ και θα το έδινε με απευθείας ανάθεση στον ίδιο εργολάβο όπως είχε κατατμήσει τον φωτισμό των δρόμων στα Καμένα Βούρλα το ξεχάσες η από αυτόν οικονομούσες?
Κάθε προσπάθεια εκ των πρωτέρων να κατηγορήσομε έναν άνθρωπο ως μιζαδόρο χωρίς στοιχεία υποδηλώνει προκατάληψη,κόμπλεξ η επιθυμία μεγάλη γιά αποτυχία του Δημάρχου.
Αυτή είναι η αγάπη γιά τον τόπο?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΧΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΟΥΝΕ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ.......ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ....ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ,Η ΛΑΣΠΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ..
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ...ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ...
ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ...
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι αναγνώστης του μπλογκ, ομως δεν μπορώ να μην σας γράψω οτι λένε και γράφουν φοβερά ασχετα πράγματα. Ενα εργο αυτής της τάξεως , δεν μπορεί να κατατμηθεί, γιατί τα χρήματα δεν δίνονται στην Τ.Α για να τα διαχειριστεί κατά το δοκούν, αρα έχουμε δημοπρασία, με ανάθεση στον μειοδότη, εποπτεία του εργου έχουν πλέον οι τεχνικοί του Δήμου ή της περιφέρειας, μέσα στα πλάισια των νόμων για την καλή εκτέλεση των δημοσίων έργων. Εάν είναι σωστή η μελέτη, ως προς τις προδιαγραφές,τις εργασίες, τις προμετρήσεις κλπ. τότε θα πρέπει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, που θα βρίσκεται κοντά στο κάθε εργο, να εποπτεύει για την καλή εκτέλεση των εργασιών, για την σωστή προμήθεια των υλικών,να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές κλπ. Κανένας Δήμαρχος δεν μπορεί να σπάσει τέτοιο έργο σε 45άρια, δεν είναι έργο από δημοτικούς πόρους ή από άλλη χρηματοδότηση, που η Τ.Α μπορεί να τα σπάει σε μικρά έργα, για απ ευθείας αναθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τέτρι ειναι ενα ζωντανό απολίθωμα μιάς Παλαιολιθικής εποχής,όπου ανεξέλεγκτα και συστηματικά οδηγήθη η πατρίδα μας σε μία ελεύθερη πτώση.Ως συνταξιούχος του Δημοσίου,πέρασε με επιτυχία στην τοπική αυτοδιοίκηση,λειτουργώντας ως "κολυμβήθρα του Σιλωάμ"και φαινομενικά τον εξάγνισε ηθικά.Επειδή όμως οι ειδικότητες οι "αποκτηθείσες εν τω στρατεύματι"γίνονται βιωματικές δέν υπήρχε καμμία περίπτωση αλλαγής.Η Καραβανάδικη νοοτροπία γιά το ΝΟΜΟΤΥΠΟ που καλύπτει "Πάσα νόσον και πάσα......",αλλά και κάθε ηθική!!,ειναι παρούσα.Πρακτικές οπως ,τηλεφωνικές ψηφοφορίες του Δημοτικού Συμβουλίου,διευκολύνσεις σε τεχνικές εταιρίες για την εξόρυξη αδρανών υλικών ανευ αντισταθμιστικού οφέλους,κάθοδος επταμελούς επιτροπής στην Αθήνα [πούλμαν Μαλαβέτα] για την αλλαγή της ονομασίας του Δήμου,εκχώρηση αρμοδιοτήτων [Διατάκτης χρηματικών ενταλμάτων!!]σε συνεργάτη του πρώην- νυν εργολάβο Δημοσίων έργων[βλέπε ΒΔΕΛΑΤΟ],Σωρεία απ'ευθειας αναθέσεων μικρών ή μεσαίων ποσών[και εδώ νομοτύπως μέχρι το όριο]κλπ.Οσον αφορά τα μεγάλα έργα που πρόκειται να Δημοπρατηθούν, με τη θήτεια του τόσα χρόνια δίπλα στον Μέντορα του, έγκλειστο σήμερα στον Κορυδαλό ΑΚΗ,ειμαστε σίγουροι για το "Καλόν Καγαθόν" που θα προκύψει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ???ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ...
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ...


ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΤΥΠΕ,ΑΦΟΡΟΥΝ -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ- ΠΑΤΑΡΓΙΑ,ΓΑΛΑΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥΝ,ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ......???

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ????ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ. ΚΟΥΙΖ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΟΝΩΝ,ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ,ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΚΟΥΙΖ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Γεννήθηκες για την καταστροφή-και ηρθες να γκρεμίσεις μια ζωή-δεν συλλογίστικες τι πας να κάνεις-μαχαίρι μου έμπηξες τρελλή να με ξεκάνεις.ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΣΤΗ ΒΙΚΥ

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι δημότης είσαι εσύ 2:53 που αμέσως χωρίς στοιχεία αλλά με υποθέσεις κατακρίνεις ένα Δήμαρχο επειδή ως στρατιωτικός τότε διετέλεσε στο γραφείο του ΑΚΗ.
Έχεις κάτι συγκεκριμένο να γράψεις ότι έβγαλε μαύρο χρήμα να σου πω μπράβο?
Όσον αφορά το έργο της αντικατάστασης των σωλήνων ύδρευσης ένα έργο το οποίο έπρεπε να είχε γίνει από πολλά χρόνια αντί να κατηγορούμε τους προηγούμενους Δημάρχους,τρέχεις να προλάβεις να κατηγορήσεις τον Δήμαρχο γιά μιζαδόρο.Ντροπή.
Μήπως θα ήταν καλλίτερα γιά τον τόπο να τον είχαμε Δήμαρχο από την προηγούμενη τουλάχιστον τετραετία,γιά να μην χρωστάει ο Δήμος τέσσερα εκατομύρια ευρώ,να είχε εισπράξει αν όχι όλα,τα περισσότερα από τις οφειλές των καταστηματαρχών, γιατί οι προηγούμενοι έκαναν πολιτική ψήφων σε βάρος των δημοτών?

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 11,49. Στην "Μίζα" κανένας δέν εκδίδει Διπλότυπο εισπραξης.Τα γεγονότα που αποδεικνύουν περιρρέουσα ατμόσφαιρα φθάνουν για συμπεράσματα.Οσον αφορά το τι Δημότης ειμαι ,σου την αντιστρέφω την ερώτηση.Το οτι ο Σημερινός έχει διαχειριστικές ικανότητες και τάξη δεν το αμφισβητώ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΤΡΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΛΟΓΩ ΒΔΕΛΑΤΟΥ ΑΛΛΑ......

Ανώνυμος είπε...

η εμπλοκή του με τη Π.Ε.Δ. τον έκανε περαιτέρω ...ευάλωτο σε ..πρασινοπιέσεις και πλέον ωσεί παρόν για τα καμένα βούρλα...

Ανώνυμος είπε...

Ποσο μηκος πρεπει να εχει το κοντοσουβλι για να μην το λενε κοντο-σουβλι ??(enas-allos)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΕΤΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ [ΔΗΛ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ] ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο [ΑΡΑΒΩΝΑΣ ΤΟΥ ] ΜΕ ΤΟΝ ΒΔΕΛΑΤΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ..................