09 Απριλίου 2012

Αν δεν ψεκάσετε για τα κουνούπια ‘θα σας πάρει και θα σας σηκώσει’ …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κύριοι αρμόδιοι, (το κύριοι δεν το εννοώ). Έχετε κάτσει απόγευμα σε εξωτερικό χώρο στα Καμένα Βούρλα τις τελευταίες ημέρες? Έχετε κάνει βόλτα στην παραλία, πήγατε να πιείτε τον καφέ σας από την μια άκρη του δήμου ως την άλλη τις απογευματινές ώρες ??

Δεν μπορείς να σταθείς από τα κουνούπια !!! Έχω βαρεθεί να το γράφω κάθε χρόνο.!! Μα πόσο βλάκας μπορείς να είσαι όταν το πρόβλημα το ξέρεις κάθε χρόνο και δεν παίρνεις μέτρα???? (αποτελεσματικά)

Δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι, αν είσαι Δήμος, Κράτος, Περιφέρεια ή περιφερειακός σύμβουλος που ενίστασαι γιατί μέχρι πρότινος ‘έπαιρνες την δουλειά’.

Λύστε το πρόβλημα γιατί σας βρίζει ο κόσμος.

Μάλιστα άκουσα και κάτι ευέξαπτους καταστηματάρχες που σας προαναγγέλλουν γιαούρτια εσάς των επί της ουσίας αρμοδίων για τις καθυστερήσεις και την μη υλοποίηση της κουνουποκτονίας στην ώρα της. Να μην αναφερθώ σε θέματα δημόσιας υγείας μιας και δεν είμαι ειδικός, αλλά οι ειδικοί είναι αμείλικτοι … υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος για μολύνσεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai liga tous egrapses

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε 'αρμόδιοι' ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ απ΄ τα κουνούπια. Ο ιός του Νείλου καραδοκεί.

Ανώνυμος είπε...

AN ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΗΚΑΜΕ. ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
ΨΕΚΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΥ Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ.
Η ΑΕ ΘΑΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΤΑ 17.200 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΑΤΕ ΗΔΗ. ΒΑΛΤΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ,ΚΑΝΕ ΕΡΑΝΟ.