30 Απριλίου 2012

Δελτίο Τύπου Χρ. Σταϊκούρα σχετικά με επίσκεψη σε Αγ. Τριάδα, Αγ. Σεραφείμ, Σκάρφεια, Μώλο και Στυλίδα - 30.04.2012

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δελτίο Τύπου


Λαμία, 30 Απριλίου 2012

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την περιοχή της Αγίας Τριάδας, του Αγίου Σεραφείμ, της Σκάρφειας και του Μώλου, ενώ σήμερα το απόγευμα θα επισκεφθεί τη Στυλίδα.

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας στο πλαίσιο των συναντήσεών του με πολίτες αναφέρθηκε στα προβλήματα που αυτοί αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ένα από τα προβλήματα αυτά είναι ο κλονισμός του αισθήματος ασφάλειας, για τον οποίο ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας υποστήριξε ότι «η αποκατάσταση της έννομης τάξης είναι απαίτηση όλων των πολιτών. Η ασφάλεια, ακόμα και με οικονομικούς όρους, είναι διαρκές δημόσιο αγαθό που το απολαμβάνουν όλοι. Το γεγονός ότι δεν παρέχεται σε περιοχές της χώρας υποβοήθησε τη συγκρότηση ιδιαίτερα ακραίων πολιτικών μορφωμάτων. Αυτή την κατάσταση ανασφάλειας θα επιδιώξει να διορθώσει άμεσα η Νέα Δημοκρατία».

Επιπρόσθετα, εστιάζοντας στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ανέφερε ότι «στη παρούσα φάση σχηματίστηκαν μορφώματα που, δημαγωγώντας, διεκδικούν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Πεποίθησή μου είναι ότι δεν προτείνουν συνεκτικές λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα της χώρας και ως εκ τούτου δεν θα αποσπάσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Προσέθεσε δε ότι «ένα κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, δεδομένου του ελλείμματος κουλτούρας κοινωνικής, πολιτικής και κομματικής συνεργασίας, δημιουργεί συνθήκες πολιτικής αστάθειας και οικονομικής αβεβαιότητας. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση οξύτατων προβλημάτων, είναι αναγκαίο η χώρα να κυβερνηθεί, με προγραμματική σαφήνεια, στιβαρότητα και διαχειριστική αποτελεσματικότητα, σε συνθήκες πολιτικής σταθερότητας».

Τέλος, ολοκληρώνοντας, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι «η βέλτιστη λύση για να βγει η χώρα σύντομα από τέλμα μπορεί να προκύψει από μια ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Είμαι αισιόδοξος ότι οι πολίτες θα αξιολογήσουν ορθολογικά τα δεδομένα και θα ενεργήσουν ανάλογα».

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

an mas pi to roooo tha ton ψifiso

Ανώνυμος είπε...

λίγους μήνες μετά το 1943 το ΕΑΜ της Καριάς πάλευε και έδωσε τη μάχη για τη σοδειά των ανθρώπων που δεν έπρεπε να πεθάνουν από την πείναι και την πέτυχε.Μαζί με τους Γερμανούς κατακτητές όπως και σήμερα ήταν οι πολιτικοί παπούδες της Χρυσής Αυγής.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ .

Γιάννης Φραγκούλης ,Καμένα Βούρλα

Ανώνυμος είπε...

ΠΈΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΘΡΟΝΙΟΝ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΙΜΝΙΟ".ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ",ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΗΣΑΝ ΓΙΆ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΑΥΓΗΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ 1940 ΤΟ ΕΙΠΕ Ο -ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ-ΜΕΤΑΞΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Αναπόφευκτα,μετα την επι χρόνια καταλήστευση της χώρας από τη λαίλαπα της σοσιαλαριστεράς,θα έλθει νομοτελιακά και η "Νέμεσις" με τη μορφή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.Θα ανατείλουν νέες μορφές "πάλης"ευθέως αντίθετες με τα Συστημικά ιδέωδη της Κλεπτοκρατίας,της Βρωμιάς και της Ασυδοσίας.Η Δημοκρατία της Βαιμάρης δεν έρχεται τώρα ,αλλά τώρα φεύγει.Οι νέοι κυρίως θα ψηφίσουν αλλαγή,οχι μόνο από διαμαρτυρία,αγανάκτηση και θυμό,αλλά απο πολιτική συνείδηση οτι με τους παλιούς έχασαν,εργασία,προοπτική,ελπίδα και αισιοδοξία.Η Αστική Δημοκρατία,δεν χαρίζεται πλέον σε αυτούς που την "έκοψαν και την έραψαν"σύμφωνα με τα συμφέροντα τους,ενω δεν την πίστεψαν ποτέ.Η θολοκουλτούρα της "αρπαχτής" από τους σοσιαλαριστερούς στην ιδεολογία,αλλά καπιταλιστές στην τσέπη,δεν είναι πλέον αποδεκτή.Ας μεταναστεύσουν για να γλυτώσουν απο το μακρύ χέρι της τιμωρίας.Ειδικά εδώ στην περιοχή μας, φαίνονται οι "στόχοι"του συστήματος,ευδιάκριτα.

Ανώνυμος είπε...

Με ποιο δικαιωμα ο 11.26 χαρακτηριζει ολους τους πολιτες των Καμενων Βουρλων χρησαυγητες??Ποσο αμορφωτος,κομπλεξικος και ανευθυνος μπορει να ειναι καποιος για να υποστηριζει αυτους τους φονιαδες??Η ψηφος σ αυτους τους φασιστες δεν δικαιολογειται οσα κιαν ειναι τα προβληματα τα οποια αντιμετωπιζουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΙΒΔΙΛΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΒΟΛΕΜΈΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΎΝΤΑΙ ΕΠΙ ΟΥΔΕΝΙ.ΜΠ****ΔΕΣ,ΤΣ****ΔΕΣ Ο****ΔΕΣ,Π***** ,Τ***ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΣΩΡΟ"ΥΠΕΡΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.ΑΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΣ "ΣΕΙΡΗΝΕΣ" ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΣΒΟΥΡΙΧΤΗ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ .

Ανώνυμος είπε...

ZHTΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ-ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι αυτοι που υποστηριζουν την χρυση αυγη εχουν πολλα ψυχολογικα προβληματα!!Θα εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον να βλεπουμε τους νοσταλγους του χιτλερ να δερνουν,να βιαζουν,να σκοτωνουν. Να καταστρεφουν ζωες!Ψηφιστε τους εγκληματιες για να εχουν και βουλευτικη ασυλια!!Ετσι θα λυθουν τα προβληματα μας!!Ντροπη σας

Ανώνυμος είπε...

H xrysh augh sas peirakse koumounia? To Belouxiwth kai to Mpelogiannh h Xrysh Augh tous efage? Monoi sas trwgeste tosa xronia. 20 aristera kommata sta pshfodeltia. Oute me ta rouxa sas den kanete panaxrhstoi... Sas exoume tosa xronia sth voulh na mnh orkizeste oute sto Evaggelio paliotomara. Olos o kosmos vadizei mprosta ki eseis skefteste pote tha piasete ta konservokoutia. Eseis eiste oi foniades. Ksexnate apo epilogh pws oi mpolsevikoi katesfaksan tous pantes sto dromo tous gia thn eksousia, h pws o Lenin dielyse tous kozakous. H ta egklhmata twn kinezwn enantion tou idiou tous tou laou. O Mao htan hgeths, o Xitler fonias etsi? Ou na xatheite vrwmokoumounia. H xeiroterh xolera sthn istoria ths anthrwpothtas. Kai na parete kai olous tous vrwmiarhdes pou exoun kouvalhthei edw mazi sas...