10 Απριλίου 2012

1017 παράνομα CD και DVD διακινούνταν στα Καμ. Βούρλα.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κυνηγητό αστυνομικών και πωλητών λαθραίων CD και DVD εξελίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην λουτρόπολη των Καμ. Βούρλων.

Η επιχείρηση έφερε την σύλληψη 2 ατόμων ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση ενός ακόμη αλλοδαππού που στην θέα της αστυνομίας εγκατέλειψε έναν σάκο με " εμπόρευμα" και εξαφανίστηκε. Οι δράστες είναι Νιγηριανοί και εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Καμ. Βούρλων να περιέρχονται την παραλιακή και να προσπαθούν να βρουν πελάτες.

Αρχικά ελέγχθηκε ένας 40χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 507 δίσκοι, 197 dvd και 310 cd. Μία ώρα αργότερα ακολούθησε η ίδια διαδικασία με έναν 41χρονο που είχε 366 δίσκοι, 122 dvd και 244 cd.
Ένας τρίτος της παρέας όταν αντιλήφθηκε τί γίνεται έσπευσε να εξαφανιστεί, εγκαταλείποντας στον δρόμο έναν μαύρο σάκο με 144 δίσκους. Συνολικά κατασχέθηκαν 1017 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι και οι 2 δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Παράλληλα διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αλλοδαπού.

 lamiafm1.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΜΑΥΡΟΙ ΜΕ CD" ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ τΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.........ΛΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΡΑΓΑΘΗΜΑ!!!!!!