11 Ιουνίου 2011

Το τέλος της … λακκούβας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αν πω ότι δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντα της η νέα Δημοτική Αρχή, ψέματα θα πω.
Επίσης να πω ότι δεν προσπαθούν πολύ, όλοι οι αρμόδιοι, για το καλό της πόλης, πάλι ψέματα θα πω.

Πρόσφατα είχαμε γράψει για τις πολλές λακκούβες (click εδώ), είχαμε ‘τραβήξει’ και κάποιες φωτογραφίες, γίναμε και λίγο εριστικοί στο άρθρο, αλλά είδαμε ανταπόκριση.

Οπότε δεν μπορούμε να μην το καταγράψουμε για τα πρακτικά μας, με την γνωστή μέθοδο ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ

Μάθαμε λοιπόν ότι εξασφαλίσθηκαν 15 κυβικά πίσσα, προς μπάλωμα των δρόμων, και χωρίς κόστος παρακαλώ. (είδες τι γίνεται όταν έχεις ‘πρόσωπο’)


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα μπαλόματα με την πρώτη βροχή θα φύγουν πάλι. Η πίσσα πρέπει να αποτελεί ενιαίο σώμα σε όλο το μήκος του δρόμου, παλαιά και νέα πίσσα δύσκολα συνεργάζονται.

καποιος σχετικός..

Ανώνυμος είπε...

Από ολότελα καλή και η Παναγιώτενα

Ένας Χωριάτης

Ανώνυμος είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ....ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΠΙΣΣΑ ΣΤΡΩΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ..ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΕΒΕΡΛΥ ΧΙΛΣ..ΔΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΛΑΚΟΥΒΕΣ..
ΣΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΝΑ..
ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΚΑΝΑΝΑΝ ΔΡΟΜΟ..ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΑΡΚΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥς ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ,ΔΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΥΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ..
Υ.Γ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ...Ο ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

[[ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΑΙΤΕΥΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗΝ ΜΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΤΕ]]]
ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΡΕΜΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΝΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑ...