29 Ιουνίου 2011

Καμένα Βούρλα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟ ΣΚΑΦΩΝ 2011

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Από τις 28 Ιουνίου 2011 έως τις 4 Ιουλίου 2011 γίνονται αιτήσεις για θέση στο λιμάνι των Καμένων Βούρλων. Προτεραιότητα έχουν όσοι είχαν κάνει αίτηση για τη θερινή περίοδο του 2010 και έχουν εξοφλήσει το αντίτιμο.
Μαζί με την αίτηση θα συμπληρώνετε και υπεύθυνη δήλωση η οποία είναι υποχρεωτική για την παροχή θέσης.
Όσοι καταλάβουν θέση χωρίς τις παραπάνω διαδικασίες θα θεωρούνται ότι παρανόμως τις κατέλαβαν και θα αποκλειστούν από το δικαίωμα ελλιμενισμού.

Μπορείτε να κατεβάσετε την δήλωση απο εδώ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί λέτε ??
Ποιός είπε στο Δήμο οτι ισχύει το συγκεκριμένο χαρτί?
Ποιός σας είπε ότι μπορείτε να χρεώσετε όποτε θέλετε και όσα θέλετε ?
Ποιός σας είπε ότι το αλιευτικό καταφύγιο ειναι νομιμο ανοιχτο (κανονισμος λειτουργιας - παροχες - ασφαλεια - πυρασφαλεια - κλπ) Αφου σας καλεί να πληρώσετε πρέπει επίσης να σας γνωστοποιεί την ασφάλεια και τι καλύπτει (αποζημίωση) που έχει επισυνάψει ο Δήμος με ιδιώτικη εταιρία.
Τέλος πρέπει να σας ενημερώσουν ποιος δημοτικός φορέας αναλαμβάνει τον λιμένα. Σε περίπτωση ΔΕΠΑΚΑΒ κλπ είναι σαν να χαρίζουμε τα λεφτά μας - δεν έχει κανένα νομικό αντίκρυσμα. Αυτά προς το παρών !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τόσο ανεγκέφαλη είναι Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου ώστε να μην καταλαβαίνει ότι αυτά που λέει δεν μπορεί να τα κάνει γιατί είναι παράνομα .

Αν δε πάνε να τα εφαρμόσουν κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να πάνε μέσα.

Μα δεν τους ενημερώνει ο κ. Μακρυνίτσας που έχει πείρα πάνω σε αυτό το θέμα ;

Ανώνυμος είπε...

είστε δικηγόροι εσείς ρε φιλαράκια και τα ξέρετε όλα αυτά ή έτσι σας κατέβηκαν και τα γράψατε; πήγατε στην δημαρχεία να ενημερωθείτε μήπως; Εγώ πήγα λοιπόν και ρώτησα και αυτά που λέτε είναι αλλού νταλλού

Ανώνυμος είπε...

Οχι Κυριε ,Δικηγορος ειμαι και εσυ εισαι ενας απο αυτους που βαλανε "παπαγαλακια" .. προφανως καποια μιζα θα παιρνεις. Εκτος αν εισαι εντελως αθωος οποτε στο λεω οτι σε δουλευουνε και καλο θα ητανε να μην πληρωσεις. Σου δωσανε καποιο νομο η καποια αποφαση ? Προφορικα μπορω να ισχυριστω τα παντα . Φιλαρακι και μαθε να μιλας ευγενικα σε παρακαλω.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά ο Μακρυνίτσας κάποτε απο την εφημερίδα του διατυμπανούσε ότι δεν πρέπει να πληρώνει κάνεις για το λιμάνι γιατι αυτό είναι παράνομο , τώρα τι άλλαξε? Φαίνεται είναι και αυτός κολοτουμπατζής σαν τον Τζέφρυ! Λεφτά υπάρχουν!

Ανώνυμος είπε...

και ποσο στοιχιζει η θεση??

Ανώνυμος είπε...

Εμπλεξες Μπαρμπα Βαγγέλη.
Τι τοθελες το δημαρχηλίκι με τα Καμένα Βούρλα,για το Μόλο είσαι πολύ καλός αλλά εδώ θα δείς ότι θα σε μπλέξουν άσχημα,καλού κακού φύλαξε τα νότα σου Μακρύ σπαθί κράτα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει τιμολογιο , αυθαιρετα οπως και τα αλλα χρονια θα δουνε ποσα πρεπει να βαλουνε στα ταμεια τους και θα τα ζητησουνε. Να μην πληρωσει κανεις !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη φτάσει η τετριμιδική ενέργεια να λύσει τέτοιο θέμα. ΦΑΚΙΡΟΜΑΚΡΥΝΙΤΣΗΔΕΣ δεν κάνουν τίποτε άλλο, εκτός από θεωρία. Για πράξη χρειάζονται πολλά χρόνια για να συνηδειτοποιήσουν τι ανέλαβαν. Κρίμα για τον τόπο και τον τουρισμό μας.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή τι ανέλαβαν ρε φίλε; το μόντε κάρλο ή καμμένη γη; γίνε πιο σαφής!!