22 Ιουνίου 2011

Θ.Γιαννόπουλος:"Έκανα λάθος με το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων"

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το είπε στην ημερίδα των Financial Times για το "Μέλλον της υγείας στην Ελλάδα"

"Ήταν λάθος μου που ως Υφυπουργός επέτρεψα να γίνει το Κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα. Παρόλο που έχει εξοπλιστεί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, δεν λειτούργησε και δεν πρόκειται να λειτουργήσει, αφού δεν προβλέπονταν οργανικές θέσεις. Εξάλλου απέχει μόλις 25 χιλ. από τη Λαμία, όπου βρίσκεται το νοσοκομείο. Τότε όμως δέχτηκα πιέσεις από φίλους και τοπικούς άρχοντες και το έκανα"

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο πρώην Υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Φθιώτιδας κ.Θανάσης Γιαννόπουλος, μιλώντας χθες στο Intecontinental και συγκεκριμένα στην ημερίδα των Financial Times για το "Μέλλον της υγείας στην Ελλάδα".

Επίσης ο Θανάσης Γιαννόπουλος μίλησε και για το[.....]

περίφημο φακελάκι στα νοσοκομεία και επανέλαβε μια θέση που είχε εκφράσει και σαν Υπουργός, αλλά τότε είπε ότι "έπεσαν όλοι πάνω του να τον φάνε". Η άποψη που επανέλαβε και χθες στην ημερίδα, και την οποία συμμερίζονται αρκετοί που γνωρίζουν καλά το χώρο της υγείας, είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένας Ειδικός λογαριασμός όπου θα έμπαιναν τα χρήματα για τις χειρουργικές επεμβάσεις και τα οποία θα μοιράζονταν αναλογικά στο ιατρικό και άλλο προσωπικό.

lamiareport.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ [[ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ]] ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΩΣΤΑ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ...ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ)ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ.ΜΑ ΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΗΝΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ...ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Μήπως εκφράζει απλά ένα παραπονάκι?????

Ανώνυμος είπε...

.....?????ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ;(ΠΡΟΣ 12.29)
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

ήθελε και περιφερειακό στο μώλο μαζί με τη κυρα... κατερίνα αλλά όταν έφτασε η ώρα της δωρεάς του οικοπέδου ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΟΛΟΙ!!