12 Ιουνίου 2011

Δ.Παπαναγιώτου:Ζητάμε στήριξη από θεσμικούς για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Αγ.Κ-Μώλου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου με αιχμή τουριστικής ανάπτυξης τα Καμένα Βούρλα αλλα και τον Αγιο Κωνσταντίνο και παράλληλη προώθηση των τοπικών αγροτικων προίόντων οπως αυτά που παραγονται στον πρώην Δήμο Μώλο πρέπει να βοηθηθεί απο θεσμικούς φορείς ωστε να αποτελέσει την κορωνίδα της προβολής του τουριστικου προϊόντος του Νομού οπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 o δημοτικος σύμβουλος και προεδρος της Επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Προς την κατεύθυνση αυτή ο κ.Παπαναγιώτου ανεφερε οτι υπαρχει συνεχής επικοινωνία και συνεργασία με το Εμπορικό Επιλητήριο Φθιωτιδας ωστε με την τεχνογνωσία που διαθέτει,τιςε διασυνδέσεις με τα άλλα επιμελητήρια και την οικονομική αρωγή του να συμβαλει αποτελεσματικά στην προσέλκυση τουρισρικού ρεύματος προς την περιοχή του Δήμου.

Απο την πλευρά του με παρέμβαση στο κεντρικο δελτιο του FM-1 ο προεδρος του ΕΒΕ Αλέκος Διαμαντάρας συμφώνησε με τις απόψεις του κ.Παπαναγιώτου και πρόσθεσε οτι εκτος του τουριστικού προϊόντος οφειλουν οι επιχειρηματίες του Δήμου να προωθούν τα δικά τους προϊοντα οπως λαδια.κρασιά,αλλα ειδη τοπικής παραγωγής ωστε να διαμορφωθεί ενα ενιαίο πλαίσιο δημιουργικής προβολής υπηρεσιών και προϊόντων.


http://lamiafm1.gr

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παπαναγιώτου εκτιμούμε τις καλές προθέσεις σας αλλά και την φιλότιμη προπαθειά σας αλλα είστε ο μόνος.Αλλοι διοικούν με τα ποδήλατα και τις απόχες,τελει\ίως ανίκανοι και γρσφικοί.Πιστεύετε αξιότιμε κ.παπαναγιώτου οτι ο συνδυασμόε σας διοικει;Πες τε μου ενα,ένα έργο που κανατε,μια πετρούλα που βάλατε στα Καμμένα Βούρλα επι ημερών σας;
Ειναι παραλία αυτή,ειναι δρομοι αυτοί;δεν έχετε ουτε σήματα στους παράλλληλους δρομους της Βασιλειάδη και πλακώνονται μεταξυ τους οι οδηγοι οταν διασταυρώνονται και δεν χωράνε γιατι ειναι παρκαρισμενα κι απο εδω και κι απο εκει αυτοκινητα,τα κακα του κ.Αντωνίου τα συνεχίζουν αδιάφοροι και οι αλλοτε σκληροί επικριτες του πρωην δημάρχου σας.Λετε για τις τιμές και συμφωνούμε μαζι σας,καταλβαίνουμε οτι εσεςι ειστε ανθρωπος της αγοράς αλλα τι να κανετε μόνο εσεις οταν εχετε αξιωματούχους στο συνδυαμο σας αυτο που λεει ο λαος ξύλα απελέκητα; και επειδη κατάγομαι από τον Άγιο ο κ.αντιδήμαρχος για να γλείψει τον δήμαρχο αναγκασε την ολυμπιακη φλογα να παει και σςτον Μώλο,εμεις στον΄Αγιο ειμαστε κατώτεροι δημότες,γιατι δεν σταματησε και σε εμας; Δεν θα τα παμε καλά με τέτοια μυαλα των κυρίων αντιδημάρχων αφήστε που καποιος συνάδελφος σας το δηλωνει από τωρα οτι με τις πλατες πολιτικών θα ειναι ο επόμενος δήμαρχος εκει το μυαλό καποιων,καταρα εχει ο τοπος μας,οι έσχατοι έσονται πρωτοι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ...ΤΟ ΧΑΨΑΜΕ ΚΟΥΚΛΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑΑΑ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΙΛΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ...ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 5!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝΕΣ.....ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΔΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ...
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ...
Υ.Γ.ΜΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΣΟΥΞΙΜΟ?????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΩΤΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΤΆ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΓΚΑΚΙ....ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ..ΔΝ ΘΕΨΡΩ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΚΩΣΤΑΤΙΝΙΩΤΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ...ΕΣΕΝΑ ΘΕΩΡΩ ΠΑΠΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινησατε τιος παπαρολογιες πρςι πρςι μακακες????? Ελεος!

Ανώνυμος είπε...

Το οτι η Ολυμπιακη Φλογα πέρασε από τα Καμένα Βούρλα και εμεινε πόση ώρα λόγω των εκδηλώσεων που ελάβαν χώρα και πέρασε η Φλόγα μέσα από το Μώλο (καλά έκανε κ πέρασε... σαν σκεπάρνια γύφτικα θα περηφανέυονται οι Μουλιδες τωρα)δεν με πείραξε. Αυτό ομως που μου τη δίνει ρε φίλε είναι τα γαμ...να ΜΜΕ κ ειδικότερα το Σταρ που είχε ρεπορτάζ και έδειξε 1 λεπτό τα Καμένα Βούρλα και 5-6 λεπτά τον Μώλο! Ουστ φερέφωνα δημοσιοκάφροι...

Ανώνυμος είπε...

Τα προβλήματα στον δήμο μας πολλά! Το βασικότερο για τα Καμένα Βούρλα τουλάχιστον, είναι ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Το τριήμερο η κατάσταση ήταν εξοργιστική,οι κάδοι όλοι ήταν γεμάτοι και οι σακκούλες ήταν στο δρόμο,ο παραλιακός δρόμος δε, έδινε την εικόνα στους επισκέπτες ότι είχε πολύ καιρό να περάσει σκούπα και άνθρωπος να αδειάσει τις σακκούλες απ΄τα καλαθάκια,ετσι ώστε να έχουν ξεχειλίσει παντού τα σκουπίδια και να δίνουν μια πολύ άσχημη εικόνα για τη λουτρόπολη. Δεν ξέρω τι θα γίνει σ'όλο το δήμο, στα Καμένα Βούρλα πάντως που έχουμε τουρισμό θα πρέπει να διαφοροποιηθεί η πολιτική για τα σκουπίδια. Δεν μπορεί να λέμε στον κόσμο ελάτε στα Καμένα Βούρλα καινα μην μπορούμε να προσφέρουμε τα βασικά όπως καθαριότητα στους δρόμους και στη θάλασσα και απαλλαγή απ' τα κουνούπια. Πολλές φορές νιώθω ότι στον δήμο δεν συμμερίζονται την αγωνία των επαγγελματιών που βασίζονται και επενδύουν στον τουρισμό και αντιμετωπίζουν τα Καμένα Βούρλα σαν ένα ακόμα χωριό στο δήμο τους. Λυπάμαι πολύ γιατί ελπίζαμε ότι κάτι καλύτερο θα γίνει και όχι να υπάρχει απαξίωση για τα Καμένα Βούρλα και προσπάθεια ανάδειξης του Μώλου??? όπως 'λέει' και ο 8.58.Καλοκαίρι ήλθε! διορθώστε τα λάθη σας...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..ΤΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ...ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΕΒΕΡΛΥ ΧΙΛΣ....
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ,ΤΩΡΑ....ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ...ΚΑΙ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

10.37, πάρε καμμιά σκούπα να καθαρίσεις, άδειασε και τα καλαθάκια στην παραλία και μετά τα λέμε,όλοι κρίνονται.

Ανώνυμος είπε...

Σαν ουδέτερος έχω να πώ ότι και επι ημερών Μάκη και επι ημερών Βαγγέλη τα Καμενα Βούρλα βρωμάγαν και εξακολουθούν να βρωμάνε ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές! Αντι να τσακώνεστε δεν προτεινετε μια λύση να δούμε τι θα κάνουμε? Αρκετα πλέον οι μικροκομματισμοί!

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι απλή, συχνότερα σκούπισμα στην παραλιακή τουλάχιστον, άδειασμα των σκουπιδιών στα καλαθάκια και το απόγευμα και το ΣΚ να μαζεύουν τους κάδους και να φυλάνε τα σκουπίδια στα αυτοκίνητα αν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.Επίσης να μαζεύουν και τα σκουπίδια στην άμμο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό δεν έχει προηγούμενο! Είμαι επ[αγγελματίας και έχω κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ξερετε τι σημαίνει για μένα 4 μερες σκουπίδια μεσα στον κάδο μου (εχω αγοράσει κάδο για να μην επιβαρύνω τους κάδους του Δήμου)??????

ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!

Μιλαμε για τραγική κατάσταση! Τόσα χρόνια επαγγελματίας δεν έχει ξαναγίνει κατι τέτοιο. Και νομίζω δεν είμαι ο μόνος...

Και εντάξει ο Δήμος που είναι τα ζώα μου αργα... οι υπολοιποι επαγγελματίες τι κάνουν? Ο σύλλογος επαγγελματιών τι κανει????

Ξυπνατε όλοι σας γιατι το καλοκαίρι δεν θα το βγάλει όχι μονο ο ΓΑΠ αλλά ουτε και εσείς! Θα σας πάρουν με τις πέτρες!!!!


ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδιά ξεσηκωθήτε τα σκουπίδια θα μας φάνε το καλοκαίρι που θα γεμίσουν και τα διαμερίσματα, σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, απλά την 'βάψαμε'!

Ανώνυμος είπε...

MONO O CHUCK NORRIS KSEREI TI XRWMA... THN "BAPSAME"!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα να δειτε στα καμμενα που θα αποδυναμώσουν τα σχολεία με σκοπό να κλείσει το γυμνάσιο και να μεταφερθεί στο Μώλο, έρχονται κι άλλες μπόρες !!!

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε κάνει πολλούς αγώνες για να έχουμε λύκειο στα Καμένα Βούρλα, τώρα θα το πάρουν? ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_2097.html
ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 7 & 8 ΕΥΡΩ ????ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ...ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ 7 ΓΙΑ ΠΟΤΕ 3,80 ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΚΛΠ???

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στον 1:32!! και μιλάμε για τα μάλια που είναι τουλάχιστον 5 κλάσεις ανώτερα από το δικό μας μέρος!! happy hour ξέρετε τι σημαίνει κύριοι εδώ στα καμένα;;;;