27 Ιουνίου 2011

Κλειστά τα μαγαζιά της Λαμίας σήμερα Δευτέρα!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από lamiafm1.gr

Λίγο πριν το αναγκαστικό λουκέτο,κλεινουν προειδοποιητικά τα καταστήματα εμπόρων και επαγγελματοβιοτεχνών της Λαμίας σήμερα Δευτέρα.

Εμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες συναποφάσισαν να παραμεινουν ολη την ημέρα κλειστα τα καταστήματα σε ενδειξη διαμαρτυρίας,απόγνωσης και διαφωνίας για τα σκληρά,αντιλαϊκά,και δυσβάστακτα οικονομικα μετρα της κυβέρνησης που εξήγγειλε μεσω του αποκαλούμενου μεσοπροθεσμου, ο υπουργος των Οικονομικών Βαγγέλης Βενιζέλος.

Οι εμποροι και οι επαγγελματιες της Φθιωτιδας καλουν τους βουλευτές της Φθιωτιδας να σταθουν στο πλευρο τους και να αντιδράσουν στην υπερψήφιση του μσοπροθεσμου που ουσιαστικα οπως αναφέρουν σε δηλώσεις τους θα ειναι η ταφόπλακα του υγειούς εμπορίου και των μικρομεσαίων και αυταπασχολούμενων επαγελματιών.

Στις 10.30 το πρωί θα[.....]

πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Πάρκου.
Στην κινητοποίηση των επαγγελματοβιοτεχνών στην πλατεία Πάρκου θα συμμετάσχουν σήμερα και οι αυτοκινητιστές. Χθες το απόγευμα οι ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων Φθιώτιδας βρέθηκαν στα διόδια της Αγ.Τριάδας, πραγματοποιώντας κατάληψη του σταθμού με τους τράκτορες και ανοίγοντας τα διόδια για τους διερχόμενους. Την ίδια ώρα στην Αγ. Τριάδα βρίσκονταν και μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία.
Ειναι η αρχή σειράς αντιδράσεων λιγο πριν το αναγκαστικο οριστικο κλεισιμο μας τονίζουν οι εκπροσωποι του εμπορικου Συλλογου λαμαις και της Ομοσπονδιας Επαγγελματοβιοτεχνων Φθιωτισας κύριοι Βλαχογιάννης και Λούκας.
Τελος κανουν εκληση στους ιδοικτητες των καφετεριων "να κλεισουν εστω μεχρι το μεσημέρι και εκεινοι τα καταστήματα τους αφενός μεν για να αποφευχθεί ενδεχομένως καποιο επεισόδιο,ειδικα την ώρα της πορειας προς την Περιφερεια και αφετέρου γιατι και αυτοι επαγγελματιες ειναι και τα προβληματα ειναι κοινά,το λουκετο κρεμεται εξω και απο τα δικα τους μαγαζιά" ,επισημαινουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: