17 Ιουνίου 2011

Απάντηση Τετριμίδα σε Αντωνίου:Δεν θα κλείσουμε το Γυμνάσιο του Μώλου!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανιστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Βαγγέλης Τετριμίδας
απο την παρέμβαση του πρωην Δημάρχου Καμένων Βούρλων Μακη Αντωνίου να φοιτήσουν τα παιδια του Καινούργιου και του Ρεγγινίου στο Γυμνάσιο Καμένων.

"Δεν θα κλείσουμε τα σχολεία του Μώλου και αυτο το ειχαμε δεσμευτει ολοι στο δημοτικο μας συμβούλιο μη εξαιρουμενου και του κ.Αντωνίου" απάντησε ο κ.Τετριμίδας.Προσθεσε δε ότι θα επικοινωνήσει με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση που άλλαξε την αρχικη της απόφαση με την οποια οι αποφοιτοι του δημοτικού Ρεγγινίου και Καινούργιου θα φοιτούσαν στο Γυμνασιο Μωλου.

"Γνωρίζει ο κ.Αντωνίου οτι ο Μωλος εχει ενα συγχρονο σχολειο και οχι τα προκατ των Καμένων και δεν επρεπε να κανει αυτη την παρέμβαση".


Απαντώντας ο κ.Αντωνίου δήλωσε οτι "ο ίδιος δεχτηκε παράπονα γονεων απο το Ρεγγινι και το Καινούργιο και τα μετέφερε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και λογικο ειναι να αλλα΄ξει η απόφαση αφου το Καινουργιο απεχει ελαχιστα απο τα Καμενα αλλα και το Ρεγγίνι ειναι πλησιέστερα στη λουτρόπολη, γιατι να ταλαιπωρουνται μεταφερομενα αρκετα χιλιόμετρα πιο μακριά".


www.lamiafm1.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προεκλόγικά θυμάστε τι σας είχα γράψει σχετικά με την μεταφορά του λυκείου στον Μώλο? Τι θα προσπαθήσει να κάνει ο Τέτρι σας το έλεγα απο τότε! Συλληπητήρια στα παιδιά του Καινουρίου και του Ρεγκινίου! Να χαιρεστε τον Βαγγέλη σας!

Ανατρέξτε στο αρχείο του Νοεμβρίου 2010 για να δείτε τον σχολιασμό μου τότε!

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε τους αγώνες που είχαμε δώσει το 93 για το λύκειο?

Ανώνυμος 8.47

Ανώνυμος είπε...

Από σχολιασμούς και επιστολές αναγνωστών

Ανησυχία Νο 1
Αποφάσισα να γράψω στο μπλογκ για να απευθύνω ένα ερώτημα στους ψηφοφόρους του κ. Τετριμίδα στα Καμένα Βούρλα: Τι θα πείτε στους συμπολίτες σας εάν ο Τετρι πάρει το λυκείο στον Μώλο , επικαλούμενος έλειψη χώρου στο λύκειο Καμένων Βούρλων ( εδώ φέρει ευθύνη και ο Μάκης για να μην ξεχνιόμαστε). Θα σας άρεσε τα παιδιά σας να πηγαίνουν σχολείο στον Μώλο; Γιατι αν εκλεγει θα το κάνει να με θυμηθήτε. Τι θα πείτε αν πάρει το δημαρχείο στον Μώλο επικαλούμενος έλειψη χώρου στο δικό μας; Τι θα κάνετε αν αλλάξει το όνομα του Δήμου σε όνομα συμφερόντων Μώλου. Και θέλω να απευθυνθώ προσωπικά στον πρώην Δημαρχο Καμ. Βούρλων κ Κεφάλα. κ.Κεφάλα θυμάστε το 93 τους αγώνες που κάναμε για το Λύκειο Καμ. Βούρλων , τότε ο Σημερινός συνεργάτης σας κ. Παταργιάς ήταν πολέμιος στο να έρθει του σχολείο στην πόλη μας. Γιατί ακυρώνετε το ένδοξο παρελθόν σας και του αγώνες σας; Πόλυ φοαβάμε ότι καποιοι απο εσας που θα συντελέσετε στο να συμβούν τα παραπάνω σε λίγο θα ντρέπεστε να περπατήσετε στο πεζοδρόμιο και να λέγεστε Καμενοβουρλιώτες. Σκεφτείτε λίγο έχετε 5 μέρες μπροστά σας. Δεν δίνω άφεση αμαρτιών στον Μάκη (άλλωστε έχει αρκετές αμαρτίες) αλλά τουλάχιστον δεν θα συνενέσει στα παραπάνω.

Για να μην ψάνετε σας το παραθέτω έτοιμο! Ανώνυμος 8.47!

Ανώνυμος είπε...

AYTO KATALABATE?ΟΤΙ Ο ΤΕΤΡΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ????ΕΙΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΑΙΔΙΑ...Ο ΤΕΤΡΙΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 500 ΠΑΙΔΙΩΝ,ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΟΜΕΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΩΛΟΥ,ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ 70 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΩΝ...ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ,ΤΟΤΕ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!! ΤΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ????
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ SERVICE PARK ΕΚΕΙ. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ???? ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΕΥΚΟΛΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ?????
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ? ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΣΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

....τώρα επικαλείστε τα πολλά χρόνια που λειτουργεί το γυμνάσιο του Μώλου ,και είναι αλήθεια. Για το όνομα του δήμου που στα Καμένα Βούρλα πάντα ήταν ΔΗΜΟΣ Καμένων Βούρλων και δικαιούται να λέγεται έτσι,γιατί δεν το λέτε? δυο μέτρα και δυό σταθμά???

Ανώνυμος είπε...

καλα ειστε σοβαροι ο τετρι παντα σκεφτεται πονηρα και υπουλα.και θα σας το αναλυσω γιατι το λεω.αν το γυμνασιο καμ. βουρλων εχει λιγοτερα παιδια απο το μωλο θα μας πει ,,,,το υπουργειο αποφασισε να το κλεισει για οικονομια του κρατους .ετσι λειτουργισε και τωρα δηθεν δεν ηξερε για την αποφαση της δευτεροβαθμιας και τωρα μετα την επεβμαση του αντωνιου ξεβρακωθηκε.και τωρα θελω να μου απαντησετε αν παρει ολα τα παιδια στο μωλο του γυμνασιου θα μας αφησει το λυκειο εδω με λιγοτερα παιδια.επισης παρακαλω τους γονεις των παιδιων να πανε στο γυμνασιο του μωλου να δουν τις αιθουσες και μετα να αποφασισουν ποιο σχολειο ειναι καλυτερο

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς άν την Τετάρτη 15/6 έγινε συζήτηση στο δήμο σχετικά με τι όνομα και τι αποφάσισαν??

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ,ΟΚ...ΤΩΡΑ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙς ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΙ ΜΑΖΙ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ????

Ανώνυμος είπε...

Σε καμμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να λείπουν τα Καμένα Βούρλα απο τ'όνομα, όπως συμβαίνει τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ"?????
ΑΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕΑΝΗΣΥΧΩ!

Ανώνυμος είπε...

Άλλες προτάσεις?

Ανώνυμος είπε...

11.36, 'απ' τ'ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα' που λέει κι ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

leei einai ena sugxrono sxoleio.... nai sumfwnw.. apo auta ta sugxrona ktiria pou katedafizontai omws... einai xilies fores pio an8ugieino apo oti twn kamenwn... xilies fores prokat...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΩΛΙΩΤΕΣ;ΟΙ ΑΓΙΟΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΩΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΡΑΓΕ;
DUCK ROGERS