28 Ιουνίου 2011

Δεν λειτουργεί το site του Δήμου μας ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα … το έφαγε και ο γάιδαρος …

Δυσλειτουργίες παρουσιάζει το site του Δήμου μας http://www.mwlos.gr, σήμερα Τρίτη 28/6.

Εκτός του ότι είναι συνήθως μη ενημερωμένο, υπάρχει και πρόβλημα στο να το διαβάσεις κιόλας.
Ρε παιδιά, τα νέα του τόπου και τις εκδηλώσεις τις ‘ανεβάζουν’ μέρες πριν συμβούν και όχι την ίδια ημέρα ή την επόμενη.
Επίσης αν δεν απατώμαι πρέπει να αναρτώνται και οι προσκλήσεις για δημοτικό συμβούλιο κλπ (επίσης μέρες πριν) και όχι να τις μαθαίνουμε από τις εφημερίδες.

Κάτι άλλο… τα νέα τα βάζουν στην αρχή της σελίδας και όχι στο τέλος.

Πότε επιτέλους θα το δει κάποιος σοβαρά αυτό το θέμα?? προφανώς υποτιμάτε το πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των ανθρώπων(και είναι διαρκώς αυξανόμενος) που ενημερώνετε από το Internet (μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια).

Αν δεν γνωρίζετε πώς να το κάνετε(δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε), ζητήστε βοήθεια από κάποιον που ξέρει (υπάρχουν αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι που ξέρουν, και μπορούν να βοηθήσουν)

ΥΓ1 Εκείνον το μετεωρολογικό σταθμό που έχετε πάνω από τον δημαρχείο, γιατί δεν τον βάζετε στο site? Για εσάς τον κρατάτε μόνο??
ΥΓ2 Με εκείνο το ασύρματο internet που έχετε γεμίσει τα Καμένα Βούρλα με κεραίες (και καλά κάνατε) πότε θα λειτουργήσει σωστά ?

Φιλικά o Blogger

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to site to ftiajane

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι site είναι αυτό του Δήμου?
Ακου όνομα molos.gr.Ποιός το επιννόησε αυτό το όνομα και ποιοί το δέχθηκαν.Καλά ποιός τον ξέρει τον Μώλο γιά να επισκεφθεί την σελίδα.Λίγη λογική δεν είχε κάποιος
από αυτούς που έβαλαν αυτό το όνομα χωρίς τα Καμένα Βούρλα.Τι να πω.Είναι κόμπλεξ είναι κάτι άλλο που εγώ δεν μπορώ να το φαντασθώ.

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλά κάνει και δεν λειτουργεί, και να λειτουργούσε ποιός το έβλεπε? ποιός ψάχνει απεγνωσμένα το Μώλο να πάει διακοπές? το άδικο δεν το θέλει ούτε Ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

mwlos.gr???!!! ΕΛΕΟΣ. Έχετε ακούσει πολλούς να λένε "πάμε φέτος διακοπές στο Μώλο; Ο μόνος τρόπος για να διαφωτίσεις κάποιον σχετικά με το πού βρίσκεται ο Μώλος είναι να του πεις ότι είναι ένα κυρίως αγροτικό χωριό κοντά στα Καμένα Βούρλα. Εκτός αυτού, δεν είστε μόνοι σας κύριοι σε αυτό το δήμο. Ούτε καν στην επίσημη ονομασία του. Γιατί αφανίζετε τα Καμένα Βούρλα και τον Άγιο Κωνσταντίνο από το χάρτη; Και γιατί ενώ ονομάζετε το site σας mwlos.gr οι περισσότερες φωτογραφίες που έχετε αναρτήσει είναι από τα Καμένα Βούρλα και το Ασπρονέρι; Μήπως γιατί δεν έχετε τίποτα ενδιαφέρον από το Μώλο για να δείξετε; Τόσος τοπικισμός πια κύριε Τετριμίδα; Αλλά δε φταίτε εσείς. Μωλιώτης είστε και μας το τονίζετε με κάθε τρόπο. Οι αντιδήμαρχοι των Καμένων Βούρλων τι κάνουν; Μόνο παχιά λόγια ξέρουν να λένε; Μια χαρά μας τα έλεγαν όσο έκαναν αντιπολίτευση. Ντροπή τους για την ασέβεια που δείχνουν σε όσους Καμενοβουρλιώτες και Αγιοκωνσταντινιώτες τους εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και ντροπή τους που συμπράτουν σε τέτοια και άλλα αίσχη όπως αυτά με την Ολυμπιακή φλόγα. Παραιτηθείτε κύριοι αν σας έχει μείνει έστω και ένα ίχνος ντροπής. Αν όχι από ντροπή, ίσως για να μας αποδείξετε έστω και τώρα πως δεν είστε βολεψάκηδες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρεκλίτσα τους. Γιατί δυστυχώς προς το παρόν, αυτό μας δείχνετε.

Ανώνυμος είπε...

12.37 πέστα Χρυσόστομε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το όνομα πρέπει να διορθωθεί, αλλά είσαι μεγάλο νούμερο 2.37, γιατί δείχνεις οτι ο καημός που σε καίει είναι οι αντιδήμαρχοι.χαχαχχαχαχαχα...νούμερο

Ανώνυμος είπε...

οι αντιδήμαρχοι;ας γελάσω!Τέτοιοι λυσσασμένοι εξουσιομανείς που είναι πουλάμε και την ψυχή τους στον Τετρι για μια θέση εξουσίας αλλά και για τα 2500 ευρουδάκια τον μήνα.Τους αξίζουν απο ενα ποδήλατο με σπασμένα λάστιχα κια μία α΄πχη για να πιάνουν τους αφελείς που τους ψήφισαν.

Ανώνυμος είπε...

3:05 δε θα μπω καν στον κόπο να σου απαντήσω. Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι και "δεν" επιχειρηματολογείς, φανερώνει το νοητικό και μορφωτικό σου επίπεδο. Όλοι μας μπορούμε να βρίσουμε. Το θέμα είναι ποιοί μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

βλεπω βουρλιωτες οτι σας πειραζει να σας λενε την αληθεια οτι εισαστε βουρλα και οτι το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να μην πληρωνετε και να εκμεταλευεστε τους τουριστες τους δυο καλοκαιρινους μηνες για να χαρτοπαιζετε τους υπολοιπους οποιο σχολιο σας τσουζει το διαγραφετε αμεσως αν εχετε κοτσια να διορθωθειτε και οχι να προσπερνατε τελικα πραγματι ειστε βουρλα.

Ανώνυμος είπε...

εσεις οικαμμενοβουρλιωτες δεν κοιταζετε λιγο να κατεβασετε την μυτη σας και να δειτε πως θα σουλουπωσετε το αναρχο χωριο σας γιατι περι κατσικοχωρι προκειται νομιζετε οτι επειδη κατεβεικατε απο την καρυα παψατε να ειστε και καραβλαχοι αααα ρε ουστ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΙΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΠΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ti gnomi exete gia ton antidimarxo me to podilato?
Parakalo mono sobarai protaseis!

Ανώνυμος είπε...

εγώ δεν έχω και την καλύτερη γνώμη αλλά έχω υπομονή και θα τον κρίνω πάρα πίσω με τα έργα που θα κάνει